Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Polecam stolarza od mebli (siedziba firmy w okolicach Czestochowy). Wykonywal w moim domu meble do nastepujacych pomieszczen:

• pralnia: szafa stojaca, szafki wiszace

• suszarnia: regaly

• spizarnia: komplet szaf stojacych i wiszacych

• przedsionek: szafa stojaca, szafka na buty, obudowa tablicy z bezpiecznikami, rama do lustra

• lazienki: szafka pod umywalke, szafka wiszaca, ramy do luster, obudowa dekoracyjnej kratownicy

• sypialnia: szafa stojaca, konsole, lozko,

• biblioteka: biblioteczka

W planach mamy jeszcze meble do salonu, kuchni i jadalni (duzy stol).

Wykonywal rowniez meble dla kilku naszych znajomych. Wszyscy bardzo zadowoleni.

Rzeczowy w rozmowie, potrafi podpowiedziec wlasciwe rozwiazanie i przedstawic alternatywne kosztorysy (rodzaj drewna, fornirow, etc.).

Jego glowna specjalnoscia sa kuchnie.

Jesli chodzi o terminy, to zazwyczaj trzeba czekac 1 – 2 m-cy.

Zainteresowanym moge podac dane kontaktowe.

Poproszę o kontakt na priv

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Ja osobiście nie podaję adresów ze względu na ochronę danych osobowych. Jeśli informacje o miejscu zamieszkania / firmy umieści w internecie właściciel, to inna sprawa. Jednakże osoby trzecie nie są do tego upoważnione.

Nie zamieszczam też adresów mailowych, bo są one pożywką dla automatów spamujących. Tak więc...

Pozdrawiam.

to ja wszem i wobec ogłaszam - dane teleadresowe mojej firmy można podawać bez zadnych konsekwencji - odpadną koszty na reklamę :lol: :lol: :wink:

• 1 month później...
  • 11 months później...
  • 2 weeks później...
Witam!! Nazywam się Jacek i pochodzę z Rybnika. Na drugi rok na wiosnę chcę rozpocząć z moją Żoną budowę domu, obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania dobrego murarza, więc jeśli ktoś z forum zna takiego murarza z okolic Rybnika to będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 4 weeks później...