madzioras 09.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Polecam stolarza od mebli (siedziba firmy w okolicach Czestochowy). Wykonywal w moim domu meble do nastepujacych pomieszczen: • pralnia: szafa stojaca, szafki wiszace • suszarnia: regaly • spizarnia: komplet szaf stojacych i wiszacych • przedsionek: szafa stojaca, szafka na buty, obudowa tablicy z bezpiecznikami, rama do lustra • lazienki: szafka pod umywalke, szafka wiszaca, ramy do luster, obudowa dekoracyjnej kratownicy • sypialnia: szafa stojaca, konsole, lozko, • biblioteka: biblioteczka W planach mamy jeszcze meble do salonu, kuchni i jadalni (duzy stol). Wykonywal rowniez meble dla kilku naszych znajomych. Wszyscy bardzo zadowoleni. Rzeczowy w rozmowie, potrafi podpowiedziec wlasciwe rozwiazanie i przedstawic alternatywne kosztorysy (rodzaj drewna, fornirow, etc.). Jego glowna specjalnoscia sa kuchnie. Jesli chodzi o terminy, to zazwyczaj trzeba czekac 1 – 2 m-cy. Zainteresowanym moge podac dane kontaktowe. Poproszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 09.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mam dobra i solidną ekipę górali do stanu surowego. Budują głównie na terenie Zagłębia i okolic. Zainteresowanym podam kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 (edytowane) Podaję namiar na elektryka: Pan Andrzej (Endrju)-malka wie o kogo chodzi tel.515-747-745 Wykonuje instalacje elektryczne,hydraulikę,ogrzewanie podłogowe. oraz na górali od dachu: Pan Rysiek tel.605-100-570 Edytowane 15 Maja 2011 przez barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam. Ja osobiście nie podaję adresów ze względu na ochronę danych osobowych. Jeśli informacje o miejscu zamieszkania / firmy umieści w internecie właściciel, to inna sprawa. Jednakże osoby trzecie nie są do tego upoważnione. Nie zamieszczam też adresów mailowych, bo są one pożywką dla automatów spamujących. Tak więc... Pozdrawiam. to ja wszem i wobec ogłaszam - dane teleadresowe mojej firmy można podawać bez zadnych konsekwencji - odpadną koszty na reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja też polecam swojego elektryka,działa w okolicach Tarnowskich Gór,Bytomia,oraz strony Woźnik.Bardz fajna ekipa,ceny dużo niższe niż u konkurencji i można dowoli wybierać ,żmieniać punkty :)Info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 19.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czy ktos korzystał z usług górali, których polecił kulca??Jakieś uwagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 19.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 nie korzystałem, ale cena iście wymarzona ze tą robotę. Zadzwoń do panaa staszka i zpataj może o jakieś inne roboty które wykonywał, może tak się dowiesz czegoś więcej o jego referencjach? cena naprawdę kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 20.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzieki, jestem juz po rozmowie, ale jestem ciekawy czy ktoś skorzystał z usług P. Staszka i ma uwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gebbelss 03.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Bardzo proszę o namiary na górali,a najlepiej na pana Staszka co tak o nim piszecie.Meil[email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaC 03.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 bardzo proszę o namiar na pana Staszka.dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rafall 07.11.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 witam proszę o namiay na ekipę pana Staszka lub na inną sprawną ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floe 09.11.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja również bardzo proszę o namiary na górali (najlepiej na pana Staszka). Mój mail - [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarlotta 10.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam, również poproszę o namiary na Pana Staszka i jego ekipę budowlaną. Mój mail: [email protected] Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack071 22.11.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam!! Nazywam się Jacek i pochodzę z Rybnika. Na drugi rok na wiosnę chcę rozpocząć z moją Żoną budowę domu, obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania dobrego murarza, więc jeśli ktoś z forum zna takiego murarza z okolic Rybnika to będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 22.11.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Jacek skieruje swoje kroki ku Grupie Rybnickiej i dostaniesz murarzy na pęczki.Skorzystaj również z serwisów takich jak:- oferia- szukajfachowca- getup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastima 31.12.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Bardzo proszę o namiar na Pana Staszka na [email protected] Z góry dziękuję :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 31.12.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ja też poproszę i też z góry podziekuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grodka 02.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam, również poproszę o namiary na Pana Staszka z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k8libby 04.01.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam,poproszę o namiary [email protected]pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 31.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam. Bardzo proszę o namiary na Pana Staszka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts