Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam. Ja chcialam serdecznie polecic firme zajmujaca sie wykonywaniem mebli na wymiar. Moja kuchnie wykonali szybko, solidnie iidentycznie z wczesniejszym projektem. Moge na zyczenie poslac zdjecia. Ta firma to MG Meble Michal Gryt z Rybnika.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat.

Noto i jeszcze kogoś od mebli.

Zrobili kuchnie najtaniej i zgodnie z projektami wcześniejszymi, fronty z BRW.

Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw.

Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami :-)

Wszystko zabudowane.

Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro.

Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne.

No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się.

Polecam.

Namiary podeślę na P.W.

jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu polecam górali którzy właśnie u mnie kończą budowę mojej Afrodyty, SSO tj. ściany, strop, mocno skomplikowany dach z ceramiki zrobili w 6 tygodni, Pan Stanisław z czterema młodymi chłopakami pracuje od 7 do 19, super sprawnie i dobrze wykonują robotę, niekiedy poprawiając pracę projektanta który w moim przypadku dał trochę ciała, wiem że mają wolne terminy w przyszłym roku Edytowane przez kulca

• 2 weeks później...