kulca 13.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 bez płyty fundamentowej która robiła inna ekipa, za ściany, strop, dach (okolo 400m2) ceramika, komin, tarasy wzięli 55tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 16.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Bardzo proszę o namiary na solidną firmę, która robi parkiety na Śląsku oraz kogoś od łazienek tzn kafelkowania a także potrzebuję kogoś kto robi fajne i niedrogie meble do kuchni. Będę bardzo wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam wszystkich budujących!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwn 17.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam. Dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.08.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat. Noto i jeszcze kogoś od mebli. Zrobili kuchnie najtaniej i zgodnie z projektami wcześniejszymi, fronty z BRW. Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw. Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami Wszystko zabudowane. Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro. Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne. No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się. Polecam. Namiary podeślę na P.W. To i ja poproszę o wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 19.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mogę prosić o namiary na kuchnie i wylewki, zdjecia kuchni tez mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 21.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro. Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne. No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się. Polecam. Namiary podeślę na P.W. Proszę o namiary na wylewkarza. Czy może ktoś polecić ekipę od tynków cem-wap, ręcznie (niekoniecznie maszynowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aeb 02.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Też bardzo proszę o namiary na wylewkarza.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Szukającym wylewkarzy: na miksokreta daje się 2 worki cementu, ale mało kto tak robi, bo trudniej sie zaciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 02.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat. Noto i jeszcze kogoś od mebli. Zrobili kuchnie najtaniej i zgodnie z projektami wcześniejszymi, fronty z BRW. Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw. Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami Wszystko zabudowane. Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro. Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne. No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się. Polecam. Namiary podeślę na P.W. To i ja poproszę o wszystkie namiary ja również poproszę namiary na wszystkich. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 03.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat. Noto i jeszcze kogoś od mebli. Zrobili kuchnie najtaniej i zgodnie z projektami wcześniejszymi, fronty z BRW. Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw. Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami Wszystko zabudowane. Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro. Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne. No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się. Polecam. Namiary podeślę na P.W. To i ja poproszę o wszystkie namiary ja również poproszę namiary na wszystkich. Z góry dzięki Ja również poproszęo te namiary. Szukam także fachowców od tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 lukil - poprosze o namiary na fachowców od mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Polecam stolarza od mebli (siedziba firmy w okolicach Czestochowy). Wykonywal w moim domu meble do nastepujacych pomieszczen:• pralnia: szafa stojaca, szafki wiszace• suszarnia: regaly• spizarnia: komplet szaf stojacych i wiszacych• przedsionek: szafa stojaca, szafka na buty, obudowa tablicy z bezpiecznikami, rama do lustra• lazienki: szafka pod umywalke, szafka wiszaca, ramy do luster, obudowa dekoracyjnej kratownicy• sypialnia: szafa stojaca, konsole, lozko,• biblioteka: biblioteczka W planach mamy jeszcze meble do salonu, kuchni i jadalni (duzy stol). Wykonywal rowniez meble dla kilku naszych znajomych. Wszyscy bardzo zadowoleni.Rzeczowy w rozmowie, potrafi podpowiedziec wlasciwe rozwiazanie i przedstawic alternatywne kosztorysy (rodzaj drewna, fornirow, etc.).Jego glowna specjalnoscia sa kuchnie. Jesli chodzi o terminy, to zazwyczaj trzeba czekac 1 – 2 m-cy.Zainteresowanym moge podac dane kontaktowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Youstyna 24.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Po kilku latach użytkowania mebli kuchnnych mogę z ręką na sercu stwierdzić, że FIRMA BIELAS rzeczywiście jest SOLIDNA. Zamawiałam tam 2 różne systemy do 2 pomieszczeń. Co do wykonania i wykończenia nie ma się do czego przyczepić. Żadne drzwi przez ten czas nie obwisły, blaty nie wygięły się, kolor nie uległ zmianie. Mebelki do dziś wyglądają jak nowe; po części to moja zasługa Cena również była konkurencyjna w stosunku do innych producentów. Wszystko zaprojektowałam sama. Odtworzyli dokładnie co do 1 cm W najbliższych miesiącach planuję zmianę wizerunku jednej z mojej kuchni i wiem, że znów zamówię w firmie Bielas. Chętnie odpowiem na pytania, foto również udostepnię na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 (edytowane) Ja mogę polecić rewelacyjnych górali od dachów ). Edytowane 15 Maja 2011 przez barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 08.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja mogę polecić firmę,która mi wybudowała stan surowy.Firma Lat-bud ze Zbrosławic,bardzo solidna i dokładna firma .Bardzo zadowolona jestem też z górali od dachu,expresowi chłopcy ,oraz z Pana Andrzeja elektryka,którego firma wykonuje:elektrykę,wodę,kanalizę,ogrzewanie.... Namiary moge podac na priv jakby ktoś był zainteresowany Poproszę o namiary na elektryka. A swoja drogą czemu nie dajecie namiarów bezpośrednio w wątku. Uniknęlibyśmy maili o treści ja też ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja mogę polecić firmę,która mi wybudowała stan surowy.Firma Lat-bud ze Zbrosławic,bardzo solidna i dokładna firma .Bardzo zadowolona jestem też z górali od dachu,expresowi chłopcy ,oraz z Pana Andrzeja elektryka,którego firma wykonuje:elektrykę,wodę,kanalizę,ogrzewanie.... Namiary moge podac na priv jakby ktoś był zainteresowany Poproszę o namiary na elektryka. A swoja drogą czemu nie dajecie namiarów bezpośrednio w wątku. Uniknęlibyśmy maili o treści ja też ... Pzdr bo wiesz...duzymi drukowanymi się o partaczach pisze, a o tych porządnych fachowcach to na privach dla mnie też to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Youstyna 08.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam. Ja osobiście nie podaję adresów ze względu na ochronę danych osobowych. Jeśli informacje o miejscu zamieszkania / firmy umieści w internecie właściciel, to inna sprawa. Jednakże osoby trzecie nie są do tego upoważnione. Nie zamieszczam też adresów mailowych, bo są one pożywką dla automatów spamujących. Tak więc... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Po kilku latach użytkowania mebli kuchnnych mogę z ręką na sercu stwierdzić, że FIRMA BIELAS rzeczywiście jest SOLIDNA. Zamawiałam tam 2 różne systemy do 2 pomieszczeń. Co do wykonania i wykończenia nie ma się do czego przyczepić. Żadne drzwi przez ten czas nie obwisły, blaty nie wygięły się, kolor nie uległ zmianie. Mebelki do dziś wyglądają jak nowe; po części to moja zasługa Cena również była konkurencyjna w stosunku do innych producentów. Wszystko zaprojektowałam sama. Odtworzyli dokładnie co do 1 cm W najbliższych miesiącach planuję zmianę wizerunku jednej z mojej kuchni i wiem, że znów zamówię w firmie Bielas. Chętnie odpowiem na pytania, foto również udostepnię na priv. bardzo mi to pachnie reklamą dwa posty i takie pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 08.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 PIĘKNA REKLAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 09.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro. Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne. No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się. Polecam. Namiary podeślę na P.W. Poproszę o namiary na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts