Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat.

Noto i jeszcze kogoś od mebli.

Zrobili kuchnie najtaniej i zgodnie z projektami wcześniejszymi, fronty z BRW.

Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw.

Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami :-)

Wszystko zabudowane.

Wylewki maszynowo mixo coś tam, wyglądały jak lustro.

Fachowiec od stolarki który robił podłogi, powiedział że są idealne.

No a cena tak jak u innych, dorwałem gościa z Allegro i udało się.

Polecam.

Namiary podeślę na P.W.

To i ja poproszę o wszystkie namiary :wink:

Polecam.

Namiary podeślę na P.W.

Proszę o namiary na wylewkarza.

Czy może ktoś polecić ekipę od tynków cem-wap, ręcznie (niekoniecznie maszynowo)

• 2 weeks później...
Ja mogę polecić firmę ze Świętochłowic od instalacji wewnętrznych centralne, woda, kanaliza, szybki, solidny wykonawca no i przede wszystkim serwis na wysokim poziomie. Może do najtańszych nie należy bo miałem tańsze oferty no były i dużo droższe. Kłopotów zero i jedyny który dał gwarancję na 5 lat.

Ze względu na wykurz kuchni, wszyscy wyceniali na 10000 do 16000, natomiast oni zrobili za 8000 takie same jak oferowali inni, niczym nie odbiegają od tych wystawionych w salonie Brw.

Wszędzie Blumy, teleskopy i inne udogodnienia chętnie pochwalę się zdjęciami :-)

Wszystko zabudowane.

Polecam.

Namiary podeślę na P.W.

ja również poproszę namiary na wszystkich.

Z góry dzięki

Wszystko zabudowane.

Polecam.

Namiary podeślę na P.W.

ja również poproszę namiary na wszystkich.

Z góry dzięki

Ja również poproszęo te namiary. Szukam także fachowców od tynków.

• 2 weeks później...

Polecam stolarza od mebli (siedziba firmy w okolicach Czestochowy). Wykonywal w moim domu meble do nastepujacych pomieszczen:

• pralnia: szafa stojaca, szafki wiszace

• suszarnia: regaly

• spizarnia: komplet szaf stojacych i wiszacych

• przedsionek: szafa stojaca, szafka na buty, obudowa tablicy z bezpiecznikami, rama do lustra

• lazienki: szafka pod umywalke, szafka wiszaca, ramy do luster, obudowa dekoracyjnej kratownicy

• sypialnia: szafa stojaca, konsole, lozko,

• biblioteka: biblioteczka

W planach mamy jeszcze meble do salonu, kuchni i jadalni (duzy stol).

Wykonywal rowniez meble dla kilku naszych znajomych. Wszyscy bardzo zadowoleni.

Rzeczowy w rozmowie, potrafi podpowiedziec wlasciwe rozwiazanie i przedstawic alternatywne kosztorysy (rodzaj drewna, fornirow, etc.).

Jego glowna specjalnoscia sa kuchnie.

Jesli chodzi o terminy, to zazwyczaj trzeba czekac 1 – 2 m-cy.

Zainteresowanym moge podac dane kontaktowe.

Po kilku latach użytkowania mebli kuchnnych mogę z ręką na sercu stwierdzić, że FIRMA BIELAS rzeczywiście jest SOLIDNA.

Zamawiałam tam 2 różne systemy do 2 pomieszczeń. Co do wykonania i wykończenia nie ma się do czego przyczepić. Żadne drzwi przez ten czas nie obwisły, blaty nie wygięły się, kolor nie uległ zmianie. Mebelki do dziś wyglądają jak nowe; po części to moja zasługa :) Cena również była konkurencyjna w stosunku do innych producentów. Wszystko zaprojektowałam sama. Odtworzyli dokładnie co do 1 cm :)

W najbliższych miesiącach planuję zmianę wizerunku jednej z mojej kuchni i wiem, że znów zamówię w firmie Bielas.

Chętnie odpowiem na pytania, foto również udostepnię na priv.

• 2 weeks później...
Ja mogę polecić firmę,która mi wybudowała stan surowy.Firma Lat-bud ze Zbrosławic,bardzo solidna i dokładna firma :wink: .Bardzo zadowolona jestem też z górali od dachu,expresowi chłopcy :lol: ,oraz z Pana Andrzeja elektryka,którego firma wykonuje:elektrykę,wodę,kanalizę,ogrzewanie....

Namiary moge podac na priv jakby ktoś był zainteresowany :wink:

Poproszę o namiary na elektryka.

A swoja drogą czemu nie dajecie namiarów bezpośrednio w wątku. Uniknęlibyśmy maili o treści ja też ...

Pzdr

Ja mogę polecić firmę,która mi wybudowała stan surowy.Firma Lat-bud ze Zbrosławic,bardzo solidna i dokładna firma :wink: .Bardzo zadowolona jestem też z górali od dachu,expresowi chłopcy :lol: ,oraz z Pana Andrzeja elektryka,którego firma wykonuje:elektrykę,wodę,kanalizę,ogrzewanie....

Namiary moge podac na priv jakby ktoś był zainteresowany :wink:

Poproszę o namiary na elektryka.

A swoja drogą czemu nie dajecie namiarów bezpośrednio w wątku. Uniknęlibyśmy maili o treści ja też ...

Pzdr

bo wiesz...duzymi drukowanymi się o partaczach pisze, a o tych porządnych fachowcach to na privach :roll: dla mnie też to dziwne 8)

Witam.

Ja osobiście nie podaję adresów ze względu na ochronę danych osobowych. Jeśli informacje o miejscu zamieszkania / firmy umieści w internecie właściciel, to inna sprawa. Jednakże osoby trzecie nie są do tego upoważnione.

Nie zamieszczam też adresów mailowych, bo są one pożywką dla automatów spamujących. Tak więc...

Pozdrawiam.

Po kilku latach użytkowania mebli kuchnnych mogę z ręką na sercu stwierdzić, że FIRMA BIELAS rzeczywiście jest SOLIDNA.

Zamawiałam tam 2 różne systemy do 2 pomieszczeń. Co do wykonania i wykończenia nie ma się do czego przyczepić. Żadne drzwi przez ten czas nie obwisły, blaty nie wygięły się, kolor nie uległ zmianie. Mebelki do dziś wyglądają jak nowe; po części to moja zasługa :) Cena również była konkurencyjna w stosunku do innych producentów. Wszystko zaprojektowałam sama. Odtworzyli dokładnie co do 1 cm :)

W najbliższych miesiącach planuję zmianę wizerunku jednej z mojej kuchni i wiem, że znów zamówię w firmie Bielas.

Chętnie odpowiem na pytania, foto również udostepnię na priv.

bardzo mi to pachnie reklamą :roll:

dwa posty i takie pozytywne