południowa 10.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam. Bardzo proszę o namiary na Pana Staszka. Dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 10.03.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Pan "Staszek" to ma jakąś firmę ??? Czy może polecasz innym łamanie prawa tj zatrudnienie na czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammael 11.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 a czy ten Pan Staszek ? to Staszek Piskorz z Cieszyna lub okolic, który pracował lub pracuje nadal dla firmy Stollux ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulzibi 09.08.2012 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Wlasnie szukam ekipy do budowy domu z bala i jesli moglby Pan mi przeslac namiary na Pana Stanislawa byl bym bardzo wdzieczny .Buduje dom pod Gdanskiem. moje namiary ;[email protected] Zbyszek jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu polecam górali którzy właśnie u mnie kończą budowę mojej Afrodyty, SSO tj. ściany, strop, mocno skomplikowany dach z ceramiki zrobili w 6 tygodni, Pan Stanisław z czterema młodymi chłopakami pracuje od 7 do 19, super sprawnie i dobrze wykonują robotę, niekiedy poprawiając pracę projektanta który w moim przypadku dał trochę ciała, wiem że mają wolne terminy w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_11 16.08.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Niedawno skończyłem budowę domu. To była moja pierwsza poważna budowa w życiu i cholernie bałem się, że ktoś to spieprzy. Żona nie ma łatwego charakteru, mogło być ciężko ale ta firma uratowała mi życie. Sami zajęli się budową całego domu, terminu dotrzymali, nie zawracali człowiekowi głowy o duperele. Szybka, sprawna i profesjonalna ekipa. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez adam_11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela_123 17.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jeżeli szukacie sprawdzonej ekipy budowlanej ze śląska to polecam wam firmę, która budowała dom mojego wujka. Wiem że wszystko poszło dobrze. Ja jestem z Katowic a ta firma z Jaworzna… to chyba Riser albo Reiser. Nie mam pamięci do angielskich nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal80 02.09.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Kojarzę tą firme z targów budowlanych - dużo ich zjeździłem żeby przygotować się do budowy domu. Obsługa stoiska bardzo miła (ładna i wygadana Pani ). Tylko że oni budują głównie domy murowane więc jak ktoś chce eksperymentować ze szkieletowymi, itp. to nie do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 18.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Lepszego wątku nie znalazłem, więc wpiszę się tu: Jakby ktoś potrzebował w okolicach Mikołowa usług koparko - ładowarką, mogę z czystym sumieniem polecić operatora, który wykonuje prace ziemne u nas. Stawka za godz. ok. 80 zł, więc raczej norma. Ważniejsze, że po prostu mu się chce. Działkę mamy strasznie niewygodną, dwóch operatorów już u nas pomieliło ziemię i pojechali ze słowami "panie, nie da się". Jemu do tej pory udawało się wszystko. Jak nie jedzie bo się topi, przenosi się na łyżkach i robi dalej. Numer na PW. Edytowane 18 Września 2012 przez Kasia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obpi 16.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja wlasnie koncze SSO i z czystym sumieniem moge polecic ekipe z Tychow. Szefem jest Pan Bogdan Kowalski (tel. 608 875 678 ) - naprawde cieply czlowiek, ktory doradzi, podpowie, a przede wszystkim jest slowny i bardzo dokladny. Cena na sensownym poziomie, przy budowie pracuje 3 ludzi, pozniej kolejnych 3 przy konstrukcji dachu i na koniec 4 dekarzy. Szef ekipy dekarskiej troche pyskaty, ale zna sie na robocie i to najwazniejsze. Jesli ktos sie zdecyduje, to nie zapomnijcie wspomniec ze trafiliscie do niego z polecenia Piotra i Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 18.12.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ponieważ nie ma mogę znaleźć takiego tematu (być może go nie ma) bardzo proszę o dopisywanie sprawdzonych godnych polecenia Fachowców Firmbudowlanych bądź hurtowni składów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekAsia1719507864 22.12.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Polecam skład budowlany Sewera przy Kościuszki w Katowicach (przy drodze z Mikołowa do Katowic za Famurem. Zresztą jest kilka oddziałów Sewery na Śląsku. W sezonie budowlanym mieli najtańszą ofertę na cegły Porotherm Eko + 44cm (137zł za m2 ściany). Cena katalogowa producenta to 154,50zł/m2. To jest polski market budowlany w którym różne pierdoły są tańsze niż w Castoramie czy Obi (ale wybór tych drobiazgów jest mniejszy). Pędzle za kilka złotych. Gwoździe od 6zł za 1kg. Popularne pustaki, cegły, silikaty, beton komórkowy, dachówki, systemy kominowe, zaprawy są dostępne u nich na składzie od ręki. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 22.12.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 WojtekAsia: jaka miła reklama... przy okazji: najtańszy nie oznacza najlepszy i przy okazji jakie styro i jaki producent.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookaszpl 25.12.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Jak dla mnie Sewera najtańsza nie była - doliczanie za transport HDS niestety dość mocno zmniejszało ich konkurencyjność. Gwoździe kupowałem po 4,40zł, więc cena 6zł nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia0979 29.12.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Polecam firmę tynkarską, bardzo fachowo i czysto wykonali u mnie tynki gipsowe i wylewki.tel. 514559744. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek99a 04.01.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Polecam ELMAX z Katowic - usługi elektryczne.Od kilku lat buduję dom w Mysłowicach metodą gospodarczą. Właściwie od początku towarzyszą mi przy budowie.Wykonali:- instalację elektryczną.- instalację RTV, SAT.- instalację alarmową z uruchomieniem.Obecnie montują oświetlenie i osprzęt.Prowadzą to 2 osoby, które osobiście wykonują wszystkie prace, są prawdziwymi fachowcami, solidni. Nie robią problemów z poprawkami instalacji po uszkodzeniach przewodów przez murarzy, tynkarzy itp. Pomogą, doradzą. Myślę, że reklamy to oni nie potrzebują, ale chcę żeby poszukujący fachowców forumowicze mieli od czego zacząć.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.01.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 A polecacie jakąś firmę od ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 31.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 A polecacie jakąś firmę od ogrzewania? Mogę polecić ekipę która nam robiła podłogówkę plus kominek. Wodoplast z Sosnowca. Konkretni, rzeczowi, potrafią dobrze doradzić, można im zaufać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.02.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Polecam:styropian - zakup w Bednarku w BędzinieSewera i Hadex -obok siebie w Gliwicach - obie hurtownie robiły dla mnie dobre wyceny, niestety w Hadexie skład osobowy się zmienił i negocjacje są trudniejsze.Zbrojarz - słynny w Grupie Rybnickiej Pan Józef z Gaszowic i murarz - też polecany na grupie- Pan Bochenek z ChwałęcicBeton - Global Beton i BetBud Fachmanów dużo nie miałam bo robimy sami co możemy a tych co u mnie byli (oprócz wymienionych) nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes124 02.02.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Z okolic Żywca/Bielska może ktoś polecić solidną firmę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jak dla mnie Sewera najtańsza nie była - doliczanie za transport HDS niestety dość mocno zmniejszało ich konkurencyjność. Gwoździe kupowałem po 4,40zł, więc cena 6zł nie powala. A gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts