Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

witajcie.

poszukuję ekipy budowlanej która podejmie się budowy domu z projektu Archonu Dom w Żurawkach ver.4 do stanu zamkniętego. termin rozpoczęcia budowy to wczesna wiosna 2017.

gdzie mogę znaleźć listę firm godnych polecenia dla okolic Tychów - Lędziny.

serdeczne dzięki za odpowiedzi.

• 3 months później...

GMINA ŁAZY, poszukuje:

- architekt do adaptacji + zalatwienia PNB

- ekipy budowlane na stan surowy otwarty w 2017

------

Poszukuje architekta do adaptacji gotowego projektu Archipelag - Astrig III g2 ( projekt jest minimalnie przerobiony u architekta-autora).

Badanie geotechniczne wykonane, mapki gotowe.

Interesuje mnie osoba ktora dokona adaptacji + zalatwi pozwolenie na budowe - GMINA ŁAZY ( dzialka jest we wsi Grabowa koło Niegowonic).

Poszukuje tez ekipy na wykonanie prac w 2017 - stan surowy otwarty.

- fundamenty

- sciany

- dach

Terminowo jestem dosc elastyczny, chce zakonczyc 2017 z gotowym stanem surowym otwartym.

Kogos polecacie z tych okolic?

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Czołem! Poszukuję fachowców od ziemi, wywózka gliny, nawiezienie dobrej ziemi, wyrównanie i zasianie trawnika. Okolice Gliwic, ale teraz mamy DTŚ i A4, to cały Górny Śląsk blisko :) Czy znacie firmę lub kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki!

Żeby też się udzielić, polecam gorąco:

- Megabud Krzysztof Cieśla - budowa do SSO

- Gral-bud Rudolf Grala - tynki

- Instal-Profi Andrzej Surażyński - instalacje wod-kan i CO

Edytowane przez aogon

• 5 months później...
jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu polecam górali którzy właśnie u mnie kończą budowę mojej Afrodyty, SSO tj. ściany, strop, mocno skomplikowany dach z ceramiki zrobili w 6 tygodni, Pan Stanisław z czterema młodymi chłopakami pracuje od 7 do 19, super sprawnie i dobrze wykonują robotę, niekiedy poprawiając pracę projektanta który w moim przypadku dał trochę ciała, wiem że mają wolne terminy w przyszłym roku

Czy mogłabym dostać namiary na tę ekipę Pana Stanisława :)?

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
  • 3 months później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich.

Czeka mnie wykonanie wylewki wraz z ogrzewaniem podłogowym w związku z tym szukam wykonawcy. Póki co jeden mnie zainteresował ale ciężko znaleźć coś na jego temat jeśli chodzi o opinie.

Może ktoś z was zetknął się z firma WARMAH z Tarnowskich Gór?

A może macie kogoś godnego polecenia do wykonania ogrzewania podłogowego razem z wylewką w okolicach Olesna, czyli województwo śląskie, opolskie może łódzkie?

Pozdrawiam