immoral 01.07.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 szukam firmy do ocieplenia domu - polecacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 01.07.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 szukam firmy do ocieplenia domu - polecacie kogoś? Tex-bud Dawid Grzonka Wodzisław Śl. Robili u mnie wylewki, ocieplenie z zewnątrz i poddasze. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz89TYCHY 22.08.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 witajcie. poszukuję ekipy budowlanej która podejmie się budowy domu z projektu Archonu Dom w Żurawkach ver.4 do stanu zamkniętego. termin rozpoczęcia budowy to wczesna wiosna 2017.gdzie mogę znaleźć listę firm godnych polecenia dla okolic Tychów - Lędziny. serdeczne dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 22.08.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Firm godnych polecenia raczej już nie znajdziesz na wczesną wiosnę. Chyba że komuś odpadło zlecenie przez obsuwe z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanGarnek 24.11.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 GMINA ŁAZY, poszukuje:- architekt do adaptacji + zalatwienia PNB- ekipy budowlane na stan surowy otwarty w 2017 ------ Poszukuje architekta do adaptacji gotowego projektu Archipelag - Astrig III g2 ( projekt jest minimalnie przerobiony u architekta-autora). Badanie geotechniczne wykonane, mapki gotowe.Interesuje mnie osoba ktora dokona adaptacji + zalatwi pozwolenie na budowe - GMINA ŁAZY ( dzialka jest we wsi Grabowa koło Niegowonic). Poszukuje tez ekipy na wykonanie prac w 2017 - stan surowy otwarty.- fundamenty- sciany- dachTerminowo jestem dosc elastyczny, chce zakonczyc 2017 z gotowym stanem surowym otwartym. Kogos polecacie z tych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 25.11.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Polecił by ktoś dobrego glazurnika z okolic Bielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaielfiatka 23.12.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 witajcie,Poszukuję ekipy do wykończeniówki - sprawdzonej, solidnej no i niedrogiej;) Jak myślicie ile zapłacę za robociznę, domek prosty ok 130 m2 liczac po podłodze? Kafelki, malowanie, drzwi wewnętrzne, łazienka... Okolice Zagłębia (Górny Śląsk). Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 23.12.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 kosztów z sufitów Ci nikt raczej nie poda nie znając danych dokładniejszych budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 27.12.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hej.Czy z okolic Katowic możecie polecić kogoś do poddasza oraz elewacji zewnętrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKW1719515110 22.01.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Witam. Czy z okolic Katowice, Gliwice budował ktoś może w Dryfixie i ma jakąś firmę godną polecenia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aogon 02.03.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) Czołem! Poszukuję fachowców od ziemi, wywózka gliny, nawiezienie dobrej ziemi, wyrównanie i zasianie trawnika. Okolice Gliwic, ale teraz mamy DTŚ i A4, to cały Górny Śląsk blisko Czy znacie firmę lub kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki! Żeby też się udzielić, polecam gorąco: - Megabud Krzysztof Cieśla - budowa do SSO - Gral-bud Rudolf Grala - tynki - Instal-Profi Andrzej Surażyński - instalacje wod-kan i CO Edytowane 2 Marca 2017 przez aogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabelineczka 21.08.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu polecam górali którzy właśnie u mnie kończą budowę mojej Afrodyty, SSO tj. ściany, strop, mocno skomplikowany dach z ceramiki zrobili w 6 tygodni, Pan Stanisław z czterema młodymi chłopakami pracuje od 7 do 19, super sprawnie i dobrze wykonują robotę, niekiedy poprawiając pracę projektanta który w moim przypadku dał trochę ciała, wiem że mają wolne terminy w przyszłym roku Czy mogłabym dostać namiary na tę ekipę Pana Stanisława ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lacrymosa 08.09.2017 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Witam, Poszukuję ekipy do budowy domu (murowany) w Częstochowie. Bardzo proszę o namiary, jeśli ktoś zetknął się z jakąś solidną firmą. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miojamo 09.12.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam, Również poszukuje ekipy do budowy domu na wiosnę 2018, okolice Częstochowy. Bardzo proszę o jakieś sprawdzone namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 19.03.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Szukam tynkarza i posadzkarza, firmę do dociepleń i dobrego elektryka. Na koniec lata dobrego kafelkarza. Jeśli ktoś - coś to proszę na PW :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor kidler 21.03.2018 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 A czy może ktoś polecić dobrego instalatora do przeróbki starej instalacji CO z okolic Katowice, Sosnowiec Mysłowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frytek1986 15.04.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Szukam wykonawcę od zera do bohat.. do SSZ a być może i do deweleoperskiego jeżeli się sprawdzi. Ślask, Siemianowice. Ktoś może coś pewnego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miko112 21.05.2018 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Witam! Czy ktoś może polecić dobrego dekarza z okolic Rybnika? Poszukuję też kogoś kto robi stropy oraz instalacje CO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_barabara 05.06.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Witam. Szukam firmy do ocieplenia domu. Okolice Gliwic, Kędzierzyna Koźla. czy ktoś może kogoś polecić? Jeśli tak prosze priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatton27 06.06.2018 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Witam wszystkich. Czeka mnie wykonanie wylewki wraz z ogrzewaniem podłogowym w związku z tym szukam wykonawcy. Póki co jeden mnie zainteresował ale ciężko znaleźć coś na jego temat jeśli chodzi o opinie.Może ktoś z was zetknął się z firma WARMAH z Tarnowskich Gór? A może macie kogoś godnego polecenia do wykonania ogrzewania podłogowego razem z wylewką w okolicach Olesna, czyli województwo śląskie, opolskie może łódzkie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts