Artur_Cholys 30.07.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Którego prducenta polecacie? Co jest tanie i dobre? A co przereklamowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 31.07.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wybrałem i sam montowałem rynny Kanion firmy Wavin, bo kolor (grafit) był dokładnie taki jakiego szukałem. Jak już wpadłem na pomysł jak wciskać rynny w złączki to wszystko szło łatwo i przyjemnie.Troche mnie zaskoczył magazynier. Poradził by trzymać fakturę, bo zdarza się, że po paru latach rynny się odbarwiają. Firma raklamacje takie, na podstawie faktury, bez problemu uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 31.07.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Ja mam grafitowe Marleya. Nie mają prawa się odbarwić. Polecili mi dekarze. Mają również nie pękać. Zimowały ostatnią zimę. Jest OK. Sąsiad ma polskie plastyki odbarwiły się. Człowiek który kopał mi wykop też ma polskie i też się odbarwiły i popękały. Myśle, że jeżeli polskie to metalowe jeżeli plastyki to Marley.( Nie mam nic wspólnego z tą firmą). Drugiego sąsiada namówiłem na Marleya właśnie zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Cholys 31.07.2003 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 dostałem ofertę na KANIONA i GALECO EXTRA poziom cen ten sam a jak wygląda Marley? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 01.08.2003 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Cennik marleya http://www.marley.com.pl/cennik.htm U dystrybutora można dostać 20% rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 01.08.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Swego czasu robiłam wywiad w tym temacie. Zebrałam sporo opinii. Zdecydowałam się na Marleya. Rynny mam białe, więc co najwyżej mogą zżółknąć, na razie jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts