retrofood 10.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Kurcze, kampania wrze. Wszyscy chwalą swoich. A ja w pewnej chwili zdałem sobie sprawę, że chociaż PiS-u nie lubię, bo wódz i jego otoczenie to frustraci, a reszta karierowicze, którym nie wolno mieć wlasnego zdania (vide Paweł Zaleski), to jednak są osoby z tej partii, których działania gotów byłbym poprzeć.Taką osobą jest na przykład Elżbieta Jakubiak. Nie pyszczy, nie obraża nikogo, parę rzeczy zapowiadała i (co dziwne) w zasadzie o czasie zostały wykonane, zapowiada "urwanie" UEFie pól roku i konkretnie to uzasadnia (porównaj z polityką MSZ). Ach, gdyby cały PiS był taki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Poseł Cymański . Grzeczny , nie zaperza , nie pluje jadem i czasem coś śmiesznego powie albo zaśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Poseł Cymański . Grzeczny , nie zaperza , nie pluje jadem i czasem coś śmiesznego powie albo zaśpiewa Maxi Sis moja Droga Znam posla Cymanskiego osobiscie. Prawde mowiac nie widzialam wiekszego hipokryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Poseł Cymański . Grzeczny , nie zaperza , nie pluje jadem i czasem coś śmiesznego powie albo zaśpiewa Maxi Sis moja Droga Znam posla Cymanskiego osobiscie. Prawde mowiac nie widzialam wiekszego hipokryty Hihihi To już nikogo nie szanuję Może i lepiej . Wróg to wróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Retrofood, łatwiej zadać pytanie, niż na nie odpowiedzieć. Z partii na którą będę głosował, też nie wszyscy politycy są mi bliscy. Pewnie dlatego mam tylko/aż 85 % na kalkulatorze wyborczym. Ale do rzeczy, czyli jak mówili starożytni Rzymianie Ad rem. LiD Chyba Borowski, bo to trzeźwo mówiący facet. No wiem, wykształciuch, Sejmowa Komisja go oskarża, i tak wogóle jest BEEE, ale ma klasę. Moim zdaniem. PPP, SO, LPR pominę milczeniem. PSL muszę się zastanowić. Sporo ta partia straciła w moich oczach w poprzedniej kadencjii, ale kilka osób szanuję. PiS nikogo nie osądzam po kolorze skóry, wyznaniu czy przynależności partyjnej. Znam jednego, ale nazwiska nie podam. Mój kolega z liceum. Przyjaźnimy się, pomimo różnic światopoglądowych do dziś. Nie startuje w wyborach, mimo, że jest w ścisłej czołówce PiSu, ot, szara eminencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Poseł Cymański . Grzeczny , nie zaperza , nie pluje jadem i czasem coś śmiesznego powie albo zaśpiewa Maxi Sis moja Droga Znam posla Cymanskiego osobiscie. Prawde mowiac nie widzialam wiekszego hipokryty Ojej, to był chyba jedyny facet w PiS, który nie wzbudzał we mnie żywiołowego sprzeciwu... Ha, zawaliła się ostatnia twierdza... Jak mawiał Smoleń "Aszszszsz, nie bede na nich głosował!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Fajny pomysł z tym topickiem Ja akurat cenię Zalewskiego. Mam również duży szacunek do Pań: Jakubiak i Kluzik-Rostkowska (chociaż nie jestem akurat pewien czy są członkiniami partii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Również cenię Zalewskiego. Bylo jeszcze paru, ale ponieważ jakoś nie protestowali na manipulacje JK, toteż zostawiam ich w pustce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Grażynę Gęsicką - kobieta po prostu robi swoje i jest świetnym fachowcem. Nie wiem do końca, czy ona jest partyjna, czy wspomagająca.Za to straciłam cały szacunek do Zyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 11.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cenię Gowina, Rokitów, za co za uczciwość, ideowość, zreszta każdego polityka który ma idee a nie jedynie pociąg do aut, napychania kont i władzy można szanować, w PO jest wielu wspaniałych ludzi...., no może było wielu, bo większośc z PO wyrzucono lub odrzucono na boczny tor, jak to trafnie ujęła Nelly Platformy Obywatelskiej już nie ma jest Platforma Tuska i trzeci gartnitur działaczy (za Pawłem Śpiewakiem)... ale nijacy ludzie nie znoszą ludzi z osobowiścią więc musza się ich pozbyć „Przez dwa lata byłem członkiem klubu parlamentarnego. Po roku starłem się z Donaldem Tuskiem, bo nie mogłem zaakceptować jego stylu rządzenia, jego braku poglądów, dość prostego trybu bycia, a przede wszystkim bezwzględności w walce z partyjnymi konkurentami. Czułem się bardzo źle, gdy wydał wyrok na Rokitę i pozwolił go swoim chłopcom »mordować«. To samo zresztą uczynił ze mną.Mam pretensję do niego za ubóstwo programowe, za intrygi. A przede wszystkim za to, że zajął istotne miejsce na scenie politycznej tam, gdzie powinno się bronić właśnie zasad liberalno-demokratycznych i gdzie zagrożone są interesy, potrzeby, wartości polskich przedsiębiorców, inteligentów, polskich mieszczan. PO nie jest prywatną własnością jednej czy paru osób, ale zajmuje ważne dla mnie miejsce z punktu mojego systemu wartości”.Paweł Śpiewak W LID po prostu nie ma kogo szanowac, dobrze ujął to ex prezio tam szerzy się zaraza, może i filipińska, ale na pewno czerwona..., może jeszcze gorsi są tacy jak Borówka którzy udają że nie są z tej bajki gdy są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2007 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Człowieku, nie zauważyłeś tematu?Tu się pisze o pozytywach, a ty wszędzie wpierniczasz te swoje i nie swoje wyuczone formułki.Zacznij sam myśleć, to nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 12.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Anna Streżyńska szef UKE. Wg mnie jedyne co się udaje PISowi to regulacje "układu" na rynku telekomunikacyjnym. Do niedawna mieliśmy najgorsze i najdroższe rozmowy telefoniczne i internet. Obecnie zaczynają działać zasady rynkowe i powoli spadają ceny rozmów telefonicznych i internetu a jakość tych usług wzrasta. Chętnie widziałbym inne Anny Streżyńskie w reformowaniu Zusu, służby zdrowia, urzędów skarbowych, transportu, budownictwa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts