lukasz-s 10.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Czy tylko u mnie jest tak, że wiadomości prywatne przed wysłaniem są w folderze "Wysłane", a po wysłaniu trafiają do folderu "Do wysłania". Chyba jakoś tak na odwrót powinno być ). Prosze o sprawdzenie. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mam dokladnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U mnie też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 10.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Hi hi a u mnie jest tak już od ponad pół roku Problem ten pojawił się chyba po zmianie graficznego wizerunku forum - tak mi się wydaje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 11.10.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hi hi a u mnie jest tak już od ponad pół roku Problem ten pojawił się chyba po zmianie graficznego wizerunku forum - tak mi się wydaje . Pozdrawiam Też mi sie tak wydaje, ale że to jakoś specjalnie nie przeszkadza to się dopiero teraz zebrałem żeby o tym napisać . Myślałem, że wszechwładni Administratorzy sami coś z tym zrobią, ale widać trzeba naciskać. Dla nowych użytkowników może to być bardzo mylące. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts