Newfie 11.10.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Drodzy użytkownicy CWU + gaz - czy zestaw kocioł kondensat 24kW + zasobnik 100 l wystarczy dla rodziny 2+1, korzystającej głównie z prysznica (bardzo sporadycznie z wanny)?Właśnie chcę go zamówić, nie wiem czy wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 wg mnie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 11.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 u mnie jest 100l i na razie nie było problemów z wodą (rodzina 2+1) czy chcesz kupić zestaw Dietricha MCR z zasobniekiem 100l? Ja mam taki i sprawuje się na razie nieźle - mam jedynie problem z regulacją przez moduł FM50. Wezwałem instalatora do przejrzenia i zobaczymy KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.10.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dzięki za odpowiedzi, właśnie ten zestaw kupuję, też mam nadzieję że będzie się dobrze sprawował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 17.12.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no ja tez chcialbym ten model pieca ale jakos sie sklaniam do tego wiekszego zbiornikanie wiem czy wykorzystam ale jakos tak dla sumienia bede mial spokojniejze wzialem ten wiekszywg ekspertyzy ktora gdzies znalalzlem w necie to w zimie wlasnie przy nimmozna spokojnie ciagnac ciepla wodeale mowie byc moze jest to jakies na wyrost jednak docelowo chce taki zestawdietrcha kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts