iwciek 11.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Drodzy Forumowicze mam pytanko Chcę ułożyć płytki w kuchni i przedpokoju i nie wiem czy prosto czy w karo. słyszałam opinie że karo jest mniej popularne a poza tym większy koszt. może macie jakieś doświadczeniaiwciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 11.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 witam można rożnie położyć np.boki normalnie a środek w karo i wychodzi taki jakby dywanik,bardzo ładnie to wygląda,albo w cegiełki położyć.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.10.2007 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jak duza powierzchnia lub długi hall lub cos innego,to lepiej w caro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts