kirkris 11.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam, mam strasznie zażelazioną wodę (kolor żółty, a po jakimś czasie stania osadza się brązowy osad na dnie). Umówiłem się ostatnio ze specem od filtrów i przygotował mi ofertę: filtr mechaniczny GlobaLine BB oraz stacja uzdatniania GlobaLine A30/M Ze względu na moją niewielką wiedzę w tym temacie mam pewne obawy czy nie kupuję kota w worku. Czy ktoś z Was zna to urządzenie, może je uzytkuje? Chciałbym się czegoś na jego temat dowiedzieć poza prospektem reklamowym Mój kolega założył je również w ostatnim czasie ale jest w podobnej sytuacji Jakie ewentualnie inne systemy można polecić. Badania wody robił mi przedstawiciel firmy do sporządzenia oferty ale niestety nie dostałem ich wyników Zastanawia mnie że otrzymałem identyczną ofertę jak mój kolega mieszkający po drugiej stronie miasta - ale może jestem podejrzliwy i doszukuję się pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/88887-stacja-uzdatniania-globaline-a30m/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts