Zygul 11.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam, Mam pytanie, ile płacicie aktualnie (robocizna) za położenie płytki klinkierowej na zewnątrz budynku - cokoły? Jak kształtują sie ceny wykładania płytkami (klinkier/terakota/glazura)? Warszawa i okolice (inne wieksze aglomeracje) Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. ___________________________________ Inwestor opuszczony przez wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 12.10.2007 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam, Mam pytanie, ile płacicie aktualnie (robocizna) za położenie płytki klinkierowej na zewnątrz budynku - cokoły? Jak kształtują sie ceny wykładania płytkami (klinkier/terakota/glazura)? Warszawa i okolice (inne wieksze aglomeracje) Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. ___________________________________ Inwestor opuszczony przez wykonawcę. 40zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 12.10.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ...lecz nie mniej jak 30zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 15.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Podlaczam sie pod pytanie. Ile za polozenie plytek klinkierowych na elewacji?Moze ktos ma jeszcze jakies ceny z okolic Warszawy?Janrenovate:ja mam do polozenia ok. 50 m2. Reflektujesz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.10.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Podlaczam sie pod pytanie. Ile za polozenie plytek klinkierowych na elewacji? Moze ktos ma jeszcze jakies ceny z okolic Warszawy? Janrenovate: ja mam do polozenia ok. 50 m2. Reflektujesz? Pozdrawiam Miałem propozycje po 50PLN/m2 i 70PLN/m2, drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts