Kibart 08.03.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Czy zmieniając rodzaj ogrzewania za elektrycznego - tak jest w projekcie na olejowe trzeba zmieniać/aktualizować pozwolenie na budowę czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grzes 08.03.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Wydaje mi się, że nie trzeba na (99%). Jeżeli zamiany dotyczłby długości, szerokości budynku, zamian układu dachu i okien to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kibart 08.03.2002 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 A jeżeli układ budynku zostaje ten sam to też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kibart 08.03.2002 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Sorry źle przeczytałem. Czyli na 99% nie. Może jeszcze ktoś to potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grzes 08.03.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 To też nie. Ogrzewanie domu jest Twoją indywidualną sprawą. Może to być gaz, elektryka lub olej. Z tego co pamiętam w planach budynku tylko zaznacza się czym będzie ogrzany dom.( Chyba tak musi być.) Również w planach podaje się z czego budujesz. W rzeczywistości możesz to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kibart 08.03.2002 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Uspokoiłeś mnie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 12.03.2002 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 U mnie w warunkach zabudowy jest określone jakie ogzrewanie się dopuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts