Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy możemy załozyc nowe forum wybudowanych????

bobiczek

Recommended Posts

Witajcie kochani po okresie nieobecności.

Czy my - Ci którzy już pobudowali a z sentymentem zagladaja, mozemy mieć forum "powracających?"

Poradzimy tak z doświadczenia, błędy, zalety, co źle, co dobre.

Co brać do serca, czego sie obawiać, czego żałować a z czego dumnym być.

Można by?

Pozdrawiam gorąco.

Wlazłem niechcący na "Wymiane doświadczeń" a i tak odezwało się juz nas niemało.

Tylko zagubieni tam jesteśmy.

A nasze rady - słowo - będą przydatne na 100% :D

Aniu, Twój pomysł jest nierealny. Po pierwsze, ideą forum jako takiego, jest to, że jest ogólnodostępne, nie ma forów zastrzeżonych na Muratorze. Po drugie, o ile zdołałam się zorientować, autorowi wątku chodziło o to, aby móc dzielić się doświadczeniem. Po trzecie, każdy może zalogować się pod innym nickiem i napisać, że jest juśż wybudowany. Chcesz jakoś to sprawdzać? :o

Takie fora prywatne, zastrzeżone, to chyba tylko na forach prywatnych w gazecie. :roll:

po podsosnami - antagonistko moja!

Ja naprawdę uważam ciągle i ciągle......

To forum pozwoli budującym na oddech, na luzik i na prawdę o tym na co wydać np kaskę już, a na co potem....

Mój panel za 1800 i drzwi do kabiny za 1200 fajne są, ale nieodzowne do mieszkania....

No i nieprawda o nicku - sosnodębna - on tu jest baaaaaardzo dawno, budował, doświadczeń nabierał, chce żeby inni nie popełnili błędu...serio.

Np takiego kiedy w stanie surowym walą kasę wykonawcy, nie sprawdzając kątów zrobionym z desek kątownikiem......

Kochani!!!!!!!

budowanie w teorii a wybudowanie już z błędami - o dwie różne rzeczy

ostrzec kogoś przed tym jak zrobić źle i zaoszczędzić - to nic złego

o fugach czyszczonych od razu przez wykonawcę.

o dachach kładzionych przez górali którzy motto maja "nie po to z domu jadę, żeby się narobić".

o instalatorach co ciepłą do zimnej a zimną do prysznica podłączą"

Wczoraj górnik - dziś instalator - znacie to w różnych odmianach zawodu?