bobiczek 11.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witajcie kochani po okresie nieobecności. Czy my - Ci którzy już pobudowali a z sentymentem zagladaja, mozemy mieć forum "powracających?" Poradzimy tak z doświadczenia, błędy, zalety, co źle, co dobre. Co brać do serca, czego sie obawiać, czego żałować a z czego dumnym być. Można by? Pozdrawiam gorąco. Wlazłem niechcący na "Wymiane doświadczeń" a i tak odezwało się juz nas niemało. Tylko zagubieni tam jesteśmy. A nasze rady - słowo - będą przydatne na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cześć Bobiczku! Ja osobiście uważam, że to bardzo dobry pomysł. Wszyscy Ci, którzy mają za sobą doświadczenia z budową domu są o całe lata świetlne mądrzejsi i bardziej doświadczeni od tych, któzy dopiero zaczynają lub mają zamiar to zrobić niedługo - Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłam Ja należe do tych mających zamiar i na pewno z dziką radością będę korzystać z Waszych rad. Ja jestem za, a Redakcja może określi sposób, w jaki to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja już kiedyś proponowałam, ale się rozmyło Bobiczku - jak tam "twoja" autostrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 baba budowniczy......no nie A jaka piękna na zdjęciu po tej budowie!!!!!! Autostrada idzie. Dostałem niestety dokumenty o wywłaszczeniu. Ale mamy jeszcze rozprawę w Wawie. Pani rzeczoznawca za 7 (słownie siedem) drzew i krzewów ozdobnych (w tym jedyna wiśnia 20letnia)wyszacowała 225zeta Ale to na inną bajkę. Cieszę się że Cię widzę(słyszę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 baba budowniczy......no nie A jaka piękna na zdjęciu po tej budowie!!!!!! Autostrada idzie. Dostałem niestety dokumenty o wywłaszczeniu. Ale mamy jeszcze rozprawę w Wawie. Pani rzeczoznawca za 7 (słownie siedem) drzew i krzewów ozdobnych (w tym jedyna wiśnia 20letnia)wyszacowała 225zeta Ale to na inną bajkę. Cieszę się że Cię widzę(słyszę?) W końcu się miałam czas nieco ogarnąć Też sie cieszę, że Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts