Gość 31.07.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Witam.Planuję położenie drewnianych trepów na schody. Jaka jest ich wysokość? Wykonawca zadał mi to pytanie bo będzie robił wylewkę i musi znać ich dokładną grubość aby stopnie były równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 31.07.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Powinieneś miec to w planie. Ja ma w planie 3 cm, ale jeszcze ich nie robiłem, wiec nie wiem czy to trafny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Dzięki. Zapytałem się stolarza. Powiedział że 4 cm to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 31.07.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Trepy to mi się z wojskiem kojarzą. Stopnie jak znalazłem są o grubościach od ok. 3.8cm do 4.5 cm. Najczęściej to 4 cm. Zobacz http://www.schody.pl/osc.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts