nastka79 11.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Tutaj możecie wpisywać komentarze do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Czekam z niecierpliwoscia na info z placu boju. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dzięki za pierwszy wpisik...Oczywiście jak tylko znajdę chwilkę to opiszę nasze perypetie budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nastka powodzenia w budowie, żeby się obyło bez problemów, no i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dzięki Ola, i Wam dziewczyny chyba mogę życzyć tego samego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.10.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 no nareszcie!!!! A ja wczoraj jechałam koło Twojej działki, bo zawoziłam do p. Dominiki parę rzeczy. Tak własnie myślałam, że to Wasza działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.10.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Agnieszka, no ja przejeżdżałam kilka razy koło Ciebie, ale myślałam, że Was nie ma, bo samochodu nie było i wszędzie pozamykane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jak nie ma auta, to przeważnie nas tez nie ma. Chyba, że jest to ok. 16. Wtedy mąż zabiera auto do pracy, a my z córką rządzimy w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no widzę, że budowa idzie do przodu Muszę podjechać i obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.11.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No właśnie jak na razie było ok. ale wczoraj przez ten śnieg nasza ekipa musiała zejść z budowy. Ale dziś już są i znowu zacznie się posuwać naprzód. Musiałabym zrobić nowe zdjęcia, ale jest to małym problemem, bo jak pojedziemy po pracy, to jest już ciemno . No ale najpóźniej w sobotę się na pewno uda. Na oglądanie zapraszam, a jak byś wcześniej się zapowiedziała, to może by mi się udało też podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 13.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Życzę powodzenia i trzymam kciuki za udaną budowę!! Jak już wiesz tez mam w planach budowę Nastrojowego, także będę napewno uwaznie śledziła Wasze postępy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dzięki Neti, ale mam chyba jakiś kryzys, bo nie widać zbytnio postępów. Dziś zalewają nam chudziak i jutro znowu nici z dalszego murowania, bo musi wyschnąć. Ja tymczasem zbieram oferty na okna - mam 6 ofert i chyba na tym poprzestanę. W weekend usiądę i zrobię zestawienie, aby porównać ceny. Jak narazie wszystkie wydają się podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nastka, z jakich firm masz oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ferrum, Oknovid x 2, Oknoplast (ale cena powala), Drutex, K&K (sama nie wiem co to, ale weszłam z biegu) i czekam na ofertę z Komplex Dom - dziś do nich jadę zobaczyć te ich okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 K&K mam u siebie zamontowane. Robią na profilu Veka. Znam producentów od jakiś 9 lat. Byli długi czas montazystami w DGG. Ich oknamiałam na rubinkowie, mam w domu i rodzice też mają w domu. Mogę pogadać z nimi odnośnie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No narazie czekam jeszcze, bo babka miała mi przesłać ofertę faxem do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ale bardzo ładnie te twoje okna wyglądają, zresztą wiesz, że mi się podobają, bo już wyrażałam swój zachwyt nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dzięki zaraz do niej zadzwonię, żeby wstawiła Ci jakieś ciekawe ceny. Nie wiem do kiedy będą w tym biurze, bo podobno mają zmieniać. Na jakie nazwisko masz mieć zrobioną ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ja nie wiem czy to to samo biuro - ja byłam na Wyszyńskiego, bo byłam w Oknovidzie i akurat zaszłam i do K&K. Oferta o ile pamiętam na Myszka nazwisko, ale pewnie jak zapytasz o bliźniaka to chyba też będzie wiadomo, bo w końcu to nie tak często się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ok, zaraz dzwonię. Tak, biuro na Wyszyńskiego między Majorką a piekarnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts