elais 18.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 możesz mi napisac czy twoja kuchnia bedzie z forniru czy z MDF... bo cena ok. 7 tys. jest dosyć niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jak się sprawuja panele quick stepa merbau na dole? bardzo mi się podobają, wyglądają jak prawdziwe dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 fajnie Wam wyszedł ten płot i barierki na balkonie i tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jeszcze mam pytanie o dolną łazienkę, widzę że masz odwodnienie liniowe, jakiego to producenta i gdzie kupowałaś i czy zastosowaliście jakieś specjalnie uszczelnienie na posadzce czy po prostu robiliście spadki w szlichcie? - u mnie od poniedziałku akcja łazienka stąd moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nastka79 czym masz malowaną podbitkę? jesteś zadowolona z efektów? Na zdjęciach bardzo mi się podoba i wydaje mi się że fajnie się zgrywa z oknami złoty dąb tylko nie wiem czy zdjęcia nie przekłamują Fajny macie domek, miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej, bardzo mi się podobają barierki na balkonie i tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 co to za umywalka w dolnej lazience ta kwadratowa Czy to roca hall?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Czy moge prosic o dokladne namiary (kolor, producent) na plytki polozone na wejsciu - bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ależ masz już ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Czy moge prosic o dokladne namiary (kolor, producent) na plytki polozone na wejsciu - bardzo mi sie podobaja. No nic nie widziałam, że tyle tu pytań, bo mi powiadomień nie wysyłało . Odpowiadam, chociaż późno, ale zawsze: płytki Arte zakupione w Leroy Merlin. Nazwy nie pamiętam, ale mają taki katalog Arte w Leroy, to tam one są w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ależ masz już ślicznie Dzięki . Teraz mieliśmy tydzień urlopu. Cały tydzień w ogrodzie, a efekty jakoś mało widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 co to za umywalka w dolnej lazience ta kwadratowa Czy to roca hall?? Tak - to Roca Hall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nastka79 czym masz malowaną podbitkę? jesteś zadowolona z efektów? Na zdjęciach bardzo mi się podoba i wydaje mi się że fajnie się zgrywa z oknami złoty dąb tylko nie wiem czy zdjęcia nie przekłamują Fajny macie domek, miłego mieszkania Kurczę, tak dawno pytałaś, a ja nic... Ale odpowiem - malowane chyba drewnochronem w kolorze tik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jeszcze mam pytanie o dolną łazienkę, widzę że masz odwodnienie liniowe, jakiego to producenta i gdzie kupowałaś i czy zastosowaliście jakieś specjalnie uszczelnienie na posadzce czy po prostu robiliście spadki w szlichcie? - u mnie od poniedziałku akcja łazienka stąd moje pytania Odwodnienie Viega. Pod spodem folia w płynie i taka taśma uszczelniająca po bokach. Do tego spadek w stronę odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak się sprawuja panele quick stepa merbau na dole? bardzo mi się podobają, wyglądają jak prawdziwe dechy Dobrze. Nawet mimo tego, że w czasie wykończeń parę dziurek się zrobiło, to jest ok. Nie rzucają się w oczy. Inna sprawa to mycie ciemnych paneli - smugi zostają pod światło, ale to chyba wie każdy, kto miał ciemne panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 możesz mi napisac czy twoja kuchnia bedzie z forniru czy z MDF... bo cena ok. 7 tys. jest dosyć niska... MDF oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ależ masz już ślicznie Dzięki . Teraz mieliśmy tydzień urlopu. Cały tydzień w ogrodzie, a efekty jakoś mało widoczne No jak mało widoczne efekty Otoczeniae domu zagospodarowane, a wiadomo roslinki musza miec czas żeby urosnąć A nowy nabytek?...to ten duży czy ten mały? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A nowy nabytek?...to ten duży czy ten mały? Pozdr Nowy nabytek to obrazy były, ale już nie nowe . Teraz najnowsze są donice z tujkami miniaturowymi i wierzba hakura nashika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Otoczeniae domu zagospodarowane To tylko przód i bok - jakieś 200 metrów może. Pozostaje cały tył - jakieś 1000 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale ten przód to najwaznejszy i chyba też najdroższy-kostka,położenie itd.Nie da się tego robić "na raty".A ogród powoli będzie wzbogacał w nowe roślinki. Nastka mam pytanie- czy jak masz posadzone tujki w donicach.Czy to są metalowe osłonki?A jeśli tak-czy ziemie sypałaś bezpośrednio do nich,czy jednak tujki sa w osobnych doniczkach?. PS.Kiciorek cudniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts