Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Nastrojowy pod Toruniem

nastka79

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
Czy moge prosic o dokladne namiary (kolor, producent) na plytki polozone na wejsciu - bardzo mi sie podobaja.

No nic nie widziałam, że tyle tu pytań, bo mi powiadomień nie wysyłało :roll: .

Odpowiadam, chociaż późno, ale zawsze:

płytki Arte zakupione w Leroy Merlin. Nazwy nie pamiętam, ale mają taki katalog Arte w Leroy, to tam one są w różnych kolorach.

nastka79 czym masz malowaną podbitkę? jesteś zadowolona z efektów?

Na zdjęciach bardzo mi się podoba i wydaje mi się że fajnie się zgrywa z oknami złoty dąb tylko nie wiem czy zdjęcia nie przekłamują :roll:

Fajny macie domek, miłego mieszkania :)

Kurczę, tak dawno pytałaś, a ja nic... Ale odpowiem - malowane chyba drewnochronem w kolorze tik.

jeszcze mam pytanie o dolną łazienkę, widzę że masz odwodnienie liniowe, jakiego to producenta i gdzie kupowałaś i czy zastosowaliście jakieś specjalnie uszczelnienie na posadzce czy po prostu robiliście spadki w szlichcie? - u mnie od poniedziałku akcja łazienka stąd moje pytania :wink: :roll:

Odwodnienie Viega. Pod spodem folia w płynie i taka taśma uszczelniająca po bokach. Do tego spadek w stronę odpływu.

Jak się sprawuja panele quick stepa merbau na dole? bardzo mi się podobają, wyglądają jak prawdziwe dechy :)

Dobrze. Nawet mimo tego, że w czasie wykończeń parę dziurek się zrobiło, to jest ok. Nie rzucają się w oczy. Inna sprawa to mycie ciemnych paneli - smugi zostają pod światło, ale to chyba wie każdy, kto miał ciemne panele.

Ależ masz już ślicznie :)

Dzięki :oops: .

Teraz mieliśmy tydzień urlopu. Cały tydzień w ogrodzie, a efekty jakoś mało widoczne :evil:

No jak mało widoczne efekty :lol: :lol:

Otoczeniae domu zagospodarowane, a wiadomo roslinki musza miec czas żeby urosnąć :p

A nowy nabytek?...to ten duży czy ten mały? :lol:

Pozdr

Ale ten przód to najwaznejszy i chyba też najdroższy-kostka,położenie itd.Nie da się tego robić "na raty".A ogród powoli będzie wzbogacał w nowe roślinki.

Nastka mam pytanie- czy jak masz posadzone tujki w donicach.Czy to są metalowe osłonki?A jeśli tak-czy ziemie sypałaś bezpośrednio do nich,czy jednak tujki sa w osobnych doniczkach?.

PS.Kiciorek cudniasty :lol: :p