nastka79 20.07.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale ten przód to najwaznejszy i chyba też najdroższy-kostka,położenie itd.Nie da się tego robić "na raty".A ogród powoli będzie wzbogacał w nowe roślinki. Nastka mam pytanie- czy jak masz posadzone tujki w donicach.Czy to są metalowe osłonki?A jeśli tak-czy ziemie sypałaś bezpośrednio do nich,czy jednak tujki sa w osobnych doniczkach?. PS.Kiciorek cudniasty Donice są metalowe. Ziemię sypaliśmy bezpośrednio do nich. Stwierdziliśmy, że jak zardzewieją, to najwyżej pomalujemy od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nastka79 - No i wyrobiłaś się z odpowiedziami na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.07.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wczoraj odbyło się pierwsze koszenie naszej brand new trawki. Niestety w czasie koszenia zaczął padać deszcz. Trochę pozostawało na trawce śladów od kosiarki, ale mam nadzieję, że wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witaj pobuszowałam po Twoim dzienniku i bardzo podoba mi sie twój domek Chciałam zapytac o tą fikusną umywalke w łazience na dole, gdzie ją kupiłaś?? przez internet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.07.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Zamawiałam w sklepie w Toruniu, ale przez neta też by pewnie dało radę. To Roca Hall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dziekuje jest poprostu przesliczna i bardzo gustowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dziekuje jest poprostu przesliczna i bardzo gustowna Dzięki, ale szczerze powiedziawszy, nie jest zbyt wygodna . Tzn. do umycia rąk jako umywalka w toalecie jest ok, ale już większe mycie odpada. Jest po prostu za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i ja właśnie potrzebuje małą do dolnej łazienki pod schodami a bardzo mi się podoba jej kształt!! narazie nie kupuje, ale zapisalam nazwe i mam ją na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 20.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja też mam pytanie Czy te roletki od Asi, które masz w kuchni mocno prześwitują??? Chodzi mi o to czy wieczorem przy zapalonym świetle, wystarczająco zabezpieczają przed wścibskimi spojrzeniami z zewnątrz Jak ja ci zazdroszczę, że przebrnęłaś już praktycznie przez wszystko i to ze znakomitym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja też mam pytanie Czy te roletki od Asi, które masz w kuchni mocno prześwitują??? Chodzi mi o to czy wieczorem przy zapalonym świetle, wystarczająco zabezpieczają przed wścibskimi spojrzeniami z zewnątrz Jak ja ci zazdroszczę, że przebrnęłaś już praktycznie przez wszystko i to ze znakomitym efektem No szczerze mówiąc, to prześwitują. W kuchni to tak nie przeszkadza, ale do sypialni by się nie nadawały . Ja z przodu nie mam jeszcze żadnych sąsiadów, więc nie mamy się przed kim zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 21.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dzięki Nastka, ja niestety mam sąsiadów i to bardzo nieciekawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 niestety mam sąsiadów i to bardzo nieciekawych Nieciekawych czyli ciekawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 21.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Niestety "nieciekawych" - mówiąc najdelikatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hello Nastka Wpadam z rewizytą To po prostu sama przyjemność oglądać tak ślicznie i czyściutko wybudowany domek! Bardzo ale to przebardzo podoba mi się: - szara łazienka na dole - płytki z cokołem w przedsionku - schody - cudownie proste i eleganckie. Gdybym wiedziała, że żelbetowe mogą być tak cudne, może zawahałabym się z drewnianymi... - kot - balustrady na zewnątrz - sami robiliście czy zamawialiście gotowe? - drzwi do kabiny prysznicowej - co to za jedne? - obramowanie kominka - rolety rzymskie w kuchni - kratka - wycieraczka - stół ( też taki będę miała - po spadkowej maszynie singera po babci ) - ciągle się jeszcze waham czy do kuchni czy jako toaletka... - zegar Tego typu cudo chciałabym na ceglanej lub betonowej kuchennej ścianie i... WOGÓLE pozdrawiam cieplutko i 3mam za dalsze postępy M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.10.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Bardzo ale to przebardzo podoba mi się: - szara łazienka na dole - płytki z cokołem w przedsionku - schody - cudownie proste i eleganckie. Gdybym wiedziała, że żelbetowe mogą być tak cudne, może zawahałabym się z drewnianymi... - kot - balustrady na zewnątrz - sami robiliście czy zamawialiście gotowe? - drzwi do kabiny prysznicowej - co to za jedne? - obramowanie kominka - rolety rzymskie w kuchni - kratka - wycieraczka - stół ( też taki będę miała - po spadkowej maszynie singera po babci ) - ciągle się jeszcze waham czy do kuchni czy jako toaletka... - zegar Tego typu cudo chciałabym na ceglanej lub betonowej kuchennej ścianie Fajnie tak poczytać te zachwyty , ale większość tych rzeczy możesz też mieć, no może oprócz mojego cudownego pieszczocha Pana Kota . Balustrady robił nam taki miejscowy stolarz. Wyszły tanio, a myślę, że efekt jest zadowalający. Tylko to prawdopodobne malowanie co roku mnie przeraża . Drzwi do prysznica są firmy Ronal. Pieruńsko drogie (jak na nasze możliwości), ale bez nich ciężko byłoby korzystać z prysznica. Wprawdzie mąż przebąkiwał coś o zasłonce , ale go uciszyłam . Rolety rzymskie w kuchni są dziełem forumowej AsiaMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pieknie tam u ciebie Gratuluje artykulu w muratorze Moglabys mi napisac gdzie kupowalas ta blache przed kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pieknie tam u ciebie Gratuluje artykulu w muratorze Moglabys mi napisac gdzie kupowalas ta blache przed kominek? Dzięki . Blachę kupowałam przez allegro: http://www.allegro.pl/item768535778_blacha_przed_kominek_stal_nierdzewna_100x60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.10.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzieki Nie za ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam bardzo podoba mnie sie Twoj kominek moze dlatego, ze swoj zaplanowalam bardzo podobnie, tzn. tez ma byc oblozony dookola czarnym kamieniem, ja wybralam granit Absolute Black A co to jest u Ciebie i jeszcze z ciekawosci zapytam jaki masz wklad do tego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts