Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Nastrojowy pod Toruniem

nastka79

Recommended Posts

Ale ten przód to najwaznejszy i chyba też najdroższy-kostka,położenie itd.Nie da się tego robić "na raty".A ogród powoli będzie wzbogacał w nowe roślinki.

Nastka mam pytanie- czy jak masz posadzone tujki w donicach.Czy to są metalowe osłonki?A jeśli tak-czy ziemie sypałaś bezpośrednio do nich,czy jednak tujki sa w osobnych doniczkach?.

PS.Kiciorek cudniasty :lol: :p

Donice są metalowe. Ziemię sypaliśmy bezpośrednio do nich. Stwierdziliśmy, że jak zardzewieją, to najwyżej pomalujemy od nowa.

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Ja też mam pytanie :oops: :oops: :oops:

Czy te roletki od Asi, które masz w kuchni mocno prześwitują???

Chodzi mi o to czy wieczorem przy zapalonym świetle, wystarczająco zabezpieczają przed wścibskimi spojrzeniami z zewnątrz :D :D :D

Jak ja ci zazdroszczę, że przebrnęłaś już praktycznie przez wszystko i to ze znakomitym efektem :p :p :p

Ja też mam pytanie :oops: :oops: :oops:

Czy te roletki od Asi, które masz w kuchni mocno prześwitują???

Chodzi mi o to czy wieczorem przy zapalonym świetle, wystarczająco zabezpieczają przed wścibskimi spojrzeniami z zewnątrz :D :D :D

Jak ja ci zazdroszczę, że przebrnęłaś już praktycznie przez wszystko i to ze znakomitym efektem :p :p :p

No szczerze mówiąc, to prześwitują. W kuchni to tak nie przeszkadza, ale do sypialni by się nie nadawały :wink: . Ja z przodu nie mam jeszcze żadnych sąsiadów, więc nie mamy się przed kim zasłaniać :D

• 4 weeks później...

Hello Nastka :)

Wpadam z rewizytą :)

To po prostu sama przyjemność oglądać tak ślicznie i czyściutko wybudowany domek! :o :lol:

Bardzo ale to przebardzo 8) podoba mi się:

- szara łazienka na dole :D

- płytki z cokołem w przedsionku

- schody - cudownie proste i eleganckie. Gdybym wiedziała, że żelbetowe mogą być tak cudne, może zawahałabym się z drewnianymi... :roll:

- kot :D

- balustrady na zewnątrz - sami robiliście czy zamawialiście gotowe?

- drzwi do kabiny prysznicowej - co to za jedne? 8)

- obramowanie kominka :D

- rolety rzymskie w kuchni

- kratka - wycieraczka :lol:

- stół ( też taki będę miała :lol: - po spadkowej maszynie singera po babci :D) - ciągle się jeszcze waham czy do kuchni czy jako toaletka... :roll:

- zegar :) Tego typu cudo chciałabym na ceglanej lub betonowej kuchennej ścianie :D

i... WOGÓLE :)

pozdrawiam cieplutko :D i 3mam za dalsze postępy :)

M.

Bardzo ale to przebardzo 8) podoba mi się:

- szara łazienka na dole :D

- płytki z cokołem w przedsionku

- schody - cudownie proste i eleganckie. Gdybym wiedziała, że żelbetowe mogą być tak cudne, może zawahałabym się z drewnianymi... :roll:

- kot :D

- balustrady na zewnątrz - sami robiliście czy zamawialiście gotowe?

- drzwi do kabiny prysznicowej - co to za jedne? 8)

- obramowanie kominka :D

- rolety rzymskie w kuchni

- kratka - wycieraczka :lol:

- stół ( też taki będę miała :lol: - po spadkowej maszynie singera po babci :D) - ciągle się jeszcze waham czy do kuchni czy jako toaletka... :roll:

- zegar :) Tego typu cudo chciałabym na ceglanej lub betonowej kuchennej ścianie :D

Fajnie tak poczytać te zachwyty :wink: , ale większość tych rzeczy możesz też mieć, no może oprócz mojego cudownego pieszczocha Pana Kota :p .

Balustrady robił nam taki miejscowy stolarz. Wyszły tanio, a myślę, że efekt jest zadowalający. Tylko to prawdopodobne malowanie co roku mnie przeraża :-? . Drzwi do prysznica są firmy Ronal. Pieruńsko drogie (jak na nasze możliwości), ale bez nich ciężko byłoby korzystać z prysznica. Wprawdzie mąż przebąkiwał coś o zasłonce :wink: , ale go uciszyłam :oops: .

Rolety rzymskie w kuchni są dziełem forumowej AsiaMariusz :D