nastka79 17.01.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 17.01.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 bardzo podobaja mi się szare kafle w dolnej łaziencemożesz zdradzić co to za kafle i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.01.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 To płytki Roca, ale serii nie pamiętam już. Kosztowały ok. 180 zł za metr chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witaj Nastka :) Pokoik nie jest cukierkowy ( cukierek kojarzy mi się z różem hehehe) , jest śliczny Czy to będzie dziewczynka, czy chłopczyk? Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.01.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Będzie dziewczynka, ale różu bym nie zniesła . Poszliśmy na kompromis i trochę bardziej neutralnie wyszło - biało,szaro, fioletowo, niebiesko . Już się nie możemy doczekać, a to może jeszcze nawet 4 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mamusiu i tatusiu GRATULUJĘ PIĘKNEJ DZIEWCZYNKI ( mama i tata ładni, to i Esterka piękna dziewczynka) :) Wszystkiego najlepszego, oby Wam się chowała zdrowo : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiak20 10.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 witam!właściwie dopiero sie zarejestrowalam ale podględalam wasze poczynania z domkiem juz jakis czas temuprzy okazji gratuluję maleństwa!!!jestem bardzo zainteresowana projektem nastrojowy c 15-c 14 tego jeszcze nie wiem bo nie odpowiada mi do końca.jest to jednak najbardziej zblizony projekt do mojego ideałuchcielibyśmy z mężem nanieść pewne zmiany tj wersja lustrzana,dobudowa małej werandy przy wejściu do głównej części domu,no i właśnie piwnicę(dlatego werandę żeby bylo zejscie do piwnicy,kuchnię chcę razem z salonem taka część otwarta tylko z małą ścianką częściowo zasłaniającą kuchnię i zamiast pom gosp na dole większą łazienkę itp.jest tych zmian kilka dlatego bedziemy tylko wzorowac sie na tym projekcie,pisze własciwie bo mam jeden wiekszy problem i prosze o pomoc jeśli to możliwe, a mianowicie :bardzo podobają mi się te balkony na górze (zarówno w sypialni jak i w pozostalych pokojach)ale mój mąż zastanawia się co położyc i jak wykonac te balkony zeby nie bylo w przyszlości sytuacji przemakania,przymarzania i pleśni do pokojów na dole.co położyc, jak odprowadzic wode która bedzie gromadzila sie na balkonie(widzialam ze na Waszych fotkach nie ma tam rynny-na balkonie)jak odprowadzona jest tam woda,czy moze są tam położone płytki(kafle)pod lekkim skosem.mamy w tej chwili taka sytuację-mieszkamy z tesciami w domu jednorodzinnym i jest tu ogromny taras nad werandą(3,5x7m)i jest tam wprawdzie polozona tylko papa ale mąż mówi ze trzebaby bylo ocieplic styropianem i polozyc cos na góre-a w werandzie (nie ma grzejników i są 3 duze okna i balkon nowe)jest straszna pleśń na suficie i przymarza sufit i ściany(podobno od tego ze na werandzie jest mokro deszcz lub śnieg)a dodam ze jest obrynnowana cala weranda.proszę o kontakt i o jakies przemyslenia w związku z waszym balkonem-co tam położyc i co z rynnami-bo dodam ze przeszukalam calego neta i mnostwo projektów i zazwyczaj nie robi sie balkonu nad pow.użytkową tylko poza budynkiem.pozdrawiamy Krystyna Dominik i Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Halo Nastka,co u Was słychać? Macierzyństwo aż tak Cię pochłonęło? Odezwij sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.05.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jakoś tak straciłam wenę, do pisania. Przez pierwsze pół roku po urodzeniu Esterki wydawało mi się, że już nigdy nie będę mieć na nic czasu . Teraz jest ok, ale jak jestem w domku to wolę posiedzieć z rodzinką niż w kompie. Ale trochę się u nas pozmieniało - szczególnie w ogrodzie doszedł plac zabaw, trampolina, piaskownica. Postaram się coś wkleić w najbliższym czasie. Bogusiu, do Ciebie zaglądam od czasu do czasu, więc wiem, że ogród też już ogarnęłaś. Miło, że się odezwałaś i obiecuję poprawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Nastko rodzinka najwazniejsza oczywiście:) Ale na ploty na FM wpadaj od czasu do czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts