agnieszkakusi 14.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 wyszły ok. 18 tyś. Bierzecie 2-stronną okleinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Tak, bierzemy dwustronną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 18.000 to tak podbnie jak wszyscy, ale na analizę szczegółową przyjdzie czas w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 nie boisz się, że w domu od ciemnych okien będzie zbyt ciemno? Ja trochę się tego obawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie, a poza tym chcę mieć okna jednolite, żeby po otwarciu nie było widać białego. A przecież jak ktoś zakłada drewniane okna, to też ma ciemne w środku, więc chyba to nie jest takie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://uranos.cto.us.edu.pl/~knm/images/inne/swietabn01.jpgAby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom Ola i Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.01.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzięki, dzięki dziewczyny, dawno tu nie byłam i nawet nie wiedziałam, że były jakieś życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.01.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hmm... W projekcie nie ma żadnej wzmianki na ten temat, a nasz kierownik (mimo, że długo czepiał się szczegółów ułożenia stropu przed zalaniem, a budowlańcy poprawiali swoją pracę chyba ze 3 razy) nie miał uwag w tym zakresie, więc zakładam, że jest chyba zrobione zgodnie ze sztuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.01.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No właśnie zgodnie ze sztuką z tego co się orientuje to belki powinny być podniesione. Załóż temat w " Wymianie Doświadczeń " tam ludzie ci napiszą jak powinno być i czy jest to duży błąd wykonawczy. Wiesz, już i tak tego nie zmienię, więc chyba wolę się nie denerwować. A dom raczej chyba mi się nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ho, ho, widze ze juz pierwsze dylematy jaka bedziecie miec powierzchnie w metrach do zamieszkania? bo widze ze dosc mala w porównaniu z sasiadem blizniakiem. My mamy wszystkiego 110m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hihi, wcale nie taka mała wychodzi po podniesieniu ścianki kolankowej - ok. 130 m2. Ja myślę że nam to wystarczy, bo nie jesteśmy bogaczami i myślimy także o późniejszych kosztach, np. ogrzewania. Jak nie wystarczy, to może w przyszłości zbudujemy garaż wolnostojący (mamy 1500m2 działki, więc miejsce jest), a obecny garaż zaadaptujemy na pomieszczenia mieszkalne. No ale to jakaś dalsza perspektywa. Obecnie nasze mieszkanie ma 72 m2, więc przeprowadzka do 2 x większego domu chyba będzie odczuwalna (w sprzątaniu przede wszystkim ). Ja mam podobnego kota do twojej kici - fajna parka by z nich była, tylko mój trochę utyty, bo kastrowany. Zdjątko może wkleję w domu, bo teraz w pracy nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 macie podobny sposób myslenia jak my , chociaz zaczyna mi troszke brakowac dodatkowych ok. 30-50m2; dzialki nie mamy duzej bo dostalismy polowe tesciow ale tez myslimy o wolnostojacym garazu. Nie ma co byc zachlannym na poczatku: lepiej zrobic to minimum do zamieszkania moja kotka tez jest wysterylizowana: tluszczyku tez ma, ale jest lekka: skóre z futrem ma zwisajacą i wyglada jak nietoperz http://img227.imageshack.us/img227/4349/p1070013mz1.jpg a w sumie jak mieszkamy w domu to przybłakały nam sie w tamtym roku dwa nastepne i juz pomału sie oswajaja z Franka i psem http://img227.imageshack.us/img227/895/filipkajaeq1.jpg http://img227.imageshack.us/img227/7220/miska3bf0.jpg wiecej nie wysyłam bo wszyscy pomysla ze wariatka ? zwierzyniec na szczescie po połowie z tesciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Wiesz, ze mnie jest taka wariatka, że mi się marzy założenie domu dla wszystkich bezdomnych kotków (taki Koci Azyl), ale to chyba pozostanie tylko w sferze marzeń, bo mój mąż ma trochę odmienne zdanie. A może na starość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 http://www.packdruk.com.pl/_upload/kmyszka/kot1.jpg http://www.packdruk.com.pl/_upload/kmyszka/kot2.jpg http://www.packdruk.com.pl/_upload/kmyszka/kot3.jpg Moja miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 31.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witaj Nastka, mam pytanie co do ściany kolankowej. Do jakiej wysokości ją podnieśliscie?? W projekcie jest 96 cm i mi też wydaje się ze to troche mało. Też staram się przekonac męża, żey dołożyć chociaz po pustaku, bo obawiam się ze nie bedzie komfortowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 31.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 piekne kocisko, az sie chce mu podokuczac uwielbiam to odsłanianie brzuszka, szczegolnie przy spaniu z czterema łapami do góry moja jest niestetu chyba troszke starsza, bedzie miala niedlugo 4 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.01.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Neti, miło Cię gościć, napisz koniecznie jak wyglądają prace budowlane u Was. No i fajnie jakbyś podrzuciła jakieś fotki. Jeżeli chodzi o podniesienie ścianki kolankowej, to w projekcie były 2 pustaki + wieniec, a my zrobiliśmy 4 pustaki + wieniec. O ile się nie mylę, to w projekcie oryginalnym był porotherm, a my budujemy z suporexu, więc wymiary nie zgadzają się co do centymetra. Nam wyjdzie razem ok. 120 cm. Ewa muszę Cię wyprowadzić z błędu - nasze kocisko ma 7 lat (tzn. dobiega do siódemki - skończy jakoś w maju, czerwcu pewnie (nie znamy dokładnej daty urodzin bo się do nas taki maluszek przybłąkał). Pierwsze zdjęcie jest w miarę aktualne, a 2 i 3 trochę starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.01.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem może zamieszczę jeszcze kocie zdjęcie z wczorajszej sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts