annaoj2008 22.08.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 [email protected]uluję dziennika i pięknego domku.Wygląda naprawdę super.Podglądam Twój dziennik od 2 tygodni, a zainteresowałam się nim ponieważ też jestem z Torunia Bliżniaka nie będę budować ale wiosną ruszamy z Salsą z ,, Krajobrazów'' Czytam sobie co ile kosztuje, jaka kolejnośc prac itd. Te ostatnie zdjęcia kominka są fajorskie.Obudowę zrobiliście sami? i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.08.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Obudowę robili fachowcy, a toruńskie ceny nie rozpieszczają, ale rozpoczynając budowę trzeba niestety liczyć się z kosztami i to dużymi . Cieszę się, że komuś przydaje się moje pisanie . W razie pytań, zapraszam, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 25.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Obudowę robili fachowcy, a toruńskie ceny nie rozpieszczają, ale rozpoczynając budowę trzeba niestety liczyć się z kosztami i to dużymi . Cieszę się, że komuś przydaje się moje pisanie . W razie pytań, zapraszam, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć. Dzieki @nastka79.Myślę,że nie o jedno będę się pytać , fajnie że jestescie juz na tym etapie budowy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam! Nastka z czego jest ta ramka kominka?? Moglabys zrobic jakies zblizenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.08.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jest z granitu, zbliżenie nie wiem czy coś da, bo on błyszczący, to będzie odbijał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 05.09.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hej@nastka 79.Mam pytanko do Was: skąd mieliście(macie)ekipę budowlaną i czy mozecie dac namiary jeśli są godni polecenia.Własnie powoli zaczynamy się rozgladać za wykonawcami.Pozdrowienia z Torunia Ale wstyd , zapomniałam napisać, że Wasz domek pięknieje w oczach, prosimy o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.09.2008 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ekipy, która budowałan nam stan surowy nie polecam. Mogę dać namiary na fachowców od dachu. Poza tym mam fajną dosyć ekipę, która u nas robiła działówki i tarasy (oni też budują domy do stanu surowego), to też podeślę namiary na priv. Dzięki za komplementy... Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 22.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To drzwi wewnętrzne prawdopodobnie będziemy miały jednakowe bo też przymierzam sie d Tetydy Classena - cóż, ekonomiczniejsza wersja Porty... I wógóle gust to chyba podobny mamy Też zwróciłam uwagę na płytki Cersanitu Wood & Cement, ale jednak urzekł mnie Bambus Paradyżu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 22.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Zdecydowanie odradzam classena drzwi. Po kilku latach do wymiany. Wystarczy wejsc do pierwszego z brzegu hipermarketu i je zobaczyc. Zdrzwiami jak z piwem zywiec - prawie robi wielka roznice. Prosze mi wierzyc- troche w tym siedze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 23.09.2008 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Krzyżak, ale to jest jedyny model, który mi się podoba. No i cena taka, że nawet jak po kilku latach do wymiany, to nie będzie szkoda... Neti, a co zrobiliście z dolną łazienką? Ja już niedługo będę mogła pochwalić się efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 23.09.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 My na dole mamy tylko toaletę (bo rozumiem, że nie mówimy wogole o małej części). Po krótkim zastanowieniu nie wtrynialismy tam prysznica. Tam na wprost wejścia będzie obudowany karton gipsem geberit z podwieszanym sedesem. Na obecną chwilę przewiduję połozyć płytki Polcolorit seria styl: http://www.polcolorit.pl/indexpl.php?p=produkty&produkt=produkty_lazienkowe_stylpolcolorit&l=produkty&s=produkty_lazienkowe Terakota biała, glazura biała, czerwona, czarna i wzór rosso. Czekam na Twoje efekty Krzyżak - trochę w tym siedzisz, czyli co drzwiami handlujesz?? Co zatem polecasz jeśli interesują mnie drzwi Porta wzór Koncept w cenie Tetydy Classena???? Chętnie się dowiem czy mogę znaleźć coś równie podobnego w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 23.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No niestety troche handluje i to 10 lat bedzie. Jezeli chodzi o drzwi na wzor tetyda nr 1 to zdecydowanie lepsze sa Polskone z serii impuls. Wzor praktycznie ten sam. Poza tym zalezy ile kto ma kasy. Zawsze jest kilka wariantow. Proponuje przeslac wykaz wstepny stolarki./ Zrobimy kilka wycen i zobaczymy jak to wychodzi. Potrzebuje wiedzy ile jest sztuk i przyblizone grubosci murow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.09.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Krzyżak, przesłałam ci na priv wykaz stolarki, poproszę o sugestie. Może w takim razie bym podjechała w sobotę to byśmy porozmawiali w tym temacie... Na Bema tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 24.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 To proponuje spotkanie, porozmawiamy na miejscu w sobote. Biala 65, jakby co moge wytlumaczyc jak dojechac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2008 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No to wytłumacz proszę, bo jakoś nie kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2008 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A już widzę, że to okolice Hallera, ale jakiś punkt orientacyjny możesz podrzucić. Poza tym po wczorajszym podliczeniu wydatków okazało się, że właściwie na drzwi wszystkie to mamy już tylko 9 tys., więc nie wiem czy jest sens się spotykać (tzn. czy możesz nam zaoferować coś w cenie Classena, bo na nic innego nas po prostu nie stać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 25.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Biala to boczna od hallera. Latwo trafic. 9 tysi to sporo cos mysle wybierzemy. Classena tez mamy jakby co. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ok, to podjedziemy jutro pogadać, jakby co to zawsze możesz nam zaproponować lepszą cenę na Classena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 30.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To ze mną raczej krzyżak, nie pohandlujesz, bo rozumiem ze mówicie o okolicach Torunia.... Ale bardzo chętnie się dowiem od nastki co jej zaproponowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Już się dogadaliśmy - dziś Krzyżak ma być u nas na pomiarze. Jednak padło na Tetydę Classena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts