Ola i Krzysiek 21.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń,przychylności wszechświata,siły w ramionach i czystego ognia w sercu,co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością.Niech wszystko czego się dotkniesz,stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,a każda najdrobniejszą nawet czynnośćprzybliża Ciebie do bycianajszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobąspośród wszystkich ludzi. http://mimijade.free.fr/DecoMails/Noel/MeliMelo2/14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.12.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dzięki wszystkim za życzenia. No właśnie mieszkamy już od ponad tygodnia. Ale ciągle nie możemy do końca wybrnąć z tego pyłu. Powoli posuwamy się ze sprzątaniem, ale te dni są takie krótkie. I do świąt tak mało czasu . Weekend minął nam błyskawicznie na urządzaniu spiżarni (samo wymycie wszystkich pustych słoików i przetarcie zapraw zajęło mi strasznie dużo czasu). Wczoraj jeszcze wysprzątałam łazienkę, co zajęło mi bagatela 3 godziny . Rano pojechaliśmy po resztę zakupów - 3 godziny. Wieczorem jeszcze umyliśmy podłogę na całym dole i ubraliśmy choinkę. Dziś muszę popakować prezenty i wyszorować porządnie schody. Może jakoś się wyrobimy... Ale mieszka się bardzo fajnie (nie muszę wnosić zakupów na 4 piętro ). Jak trochę się uspokoi, to zamieszczę nowe zdjęcia. Wczoraj kupiliśmy BlueConnect - jak wystawimy modem za okno to działa lux . Życzę wszystkim wesołych świąt, bez budowlanych trosk i zmartwień Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W tym szczegolnym dniu zycze Wam spokojnych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia a w Nowym Roku samych szczesliwych chwil.http://images49.fotosik.pl/42/f77eb06e9ac297e0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://images33.fotosik.pl/431/604ff59cf5fa4f79med.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO życzy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dzięki za życzenia, ja jestem wyczerpana. Po dwóch tygodniach mieszkania nie było prawie dnia żebyśmy nie mieli gości... Ale po weekendzie wracamy do pracy, to może odpoczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 14.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam serdecznie gratuluję ślicznego domku mam pytanie dotyczące kominka, a dokładnie jego obudowy - z czego wykonana jest ta część wokół wkładu - to czarne ? to jakiś kamień ? Ładnie to wygląda, spodobało nam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.01.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam serdecznie gratuluję ślicznego domku mam pytanie dotyczące kominka, a dokładnie jego obudowy - z czego wykonana jest ta część wokół wkładu - to czarne ? to jakiś kamień ? Ładnie to wygląda, spodobało nam się To zwykły granit - jak na grobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Megana, nasze okna są dobrej firmy - M&S, a jednak idealne nie są. Tzn. z okleiną wszystko ok, po myciu wyglądają ładnie. Ale okno balkonowe i tarasowe chyba były źle zamontowane i rama się w nich wygięła. Teraz z tej strony gdzie jest wygięta (gołym okiem ciężko to zauważyć) w czasie większych mrozów wieje... Próbuję się zmobilizować, żeby zamieścić aktualne zdjęcia, ale po wprowadzce jest tyle roboty... Piękna twoja kicia jest - tak błagalnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Bardzo Cię przepraszam, że Ci się wpisałam do dziennika . Przyznam szczerze, że chodzę czasem jak w labiryncie Ale mam również nadzieję, że więcej nikomu się nie wpiszę do dziennika oraz uda mi się pokonać ten labirynt Jeszcze raz sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Megana, nasze okna są dobrej firmy - M&S, a jednak idealne nie są. Tzn. z okleiną wszystko ok, po myciu wyglądają ładnie. Ale okno balkonowe i tarasowe chyba były źle zamontowane i rama się w nich wygięła. Teraz z tej strony gdzie jest wygięta (gołym okiem ciężko to zauważyć) w czasie większych mrozów wieje... Próbuję się zmobilizować, żeby zamieścić aktualne zdjęcia, ale po wprowadzce jest tyle roboty... Piękna twoja kicia jest - tak błagalnie patrzy 1. A możesz drzwi reklamować? Czy będziesz reklamować? 2. To błaganie pdstępne, że ona niby taka biedna hihihi, kawał urwisa z niej, ostatnio zapolowała na Michała i efakt tego taki, że ma całą nogę "zapolowaną "( podrapaną - trzymała mocno swoją myszkę hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.01.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Reklamacja już od półtora tygodnia "w rozpatrywaniu". Zobaczymy co będzie. Nasz kot też często urządza polowania, ale jakoś bardzo rzadko na mnie, częściej na męża. Może dlatego, że mąż lubi go drażnić, wtedy kot albo rzuca się na niego z pazurami, albo z zębami . Do mnie przychodzi na mizianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dziwne, nasza kocica też woli polować na Michała, ale później idzie się perzeprosić i karze w nagrodę się kiziać Michałowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o reklamację, mam nadzieję, że uda Ci się bezboleśnie załatwić sprawę i oczywiście długo nie czekając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 12.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a ja moge poprosić o zdjęcia salonu: chodzi mi o rozplanowanie: sofa / kanapa - kominek - telewizor. U nas straszny problem ze względu na "dziury" w każdej ścianie Mieszkamy miesiąc i teraz chcac zagracic przestrzen salonu naroznikiem zrobil sie problem gdzie do tego telewizor? Niby do szczęścia niepotrzebny ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.03.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Postaram się w weekend coś wkleić, ale jakoś mnie lenistwo dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ślicznie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.03.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ślicznie!!!!!!!!!!!! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts