dorcha 11.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kiedy (po ilu dniach) można zdejmować szalunki z ław?? Ławy z B20 wylewane z pompy. Pozdrodorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 11.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 poczekaj 3 do 5 dla swiętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a jak w święty spokój niw wierzysz to i na drugi dzieńszkoda, że nikt nie ma ochoty szukac na forum niż po raz n-ty zakladać taki sam tematlepiej chyba odgrzać trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 11.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 My odszałowaliśmy po 3 dniach. Ale był czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kiedy (po ilu dniach) można zdejmować szalunki z ław?? Ławy z B20 wylewane z pompy. Pozdro dorota spieszy ci sie gdzies z odbijaniem tych desek ?? a nie pytasz kiedy mozesz zaczac obciazac lawy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 12.10.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a może są to szalunki wypożyczone ??? płatne od dnia - jeżeli pod pojęciem ława rozumiesz coś leżące na ziemi o wymiarach ok. 0,5x0,5 metra - to na drugi dzień już możesz rozebrać, dla pewności odczekaj do trzeciego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 na drugi dzień było juz wiele razy na ten temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 12.10.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jacekp71 W takim razie po ilu dniach mozna wymurowywać ścianę. Murarze dziś wylewają fundamenty, jutro chcą zdejmować szalunki, a w poniedziałek murować ściany. Co o tym sądzicie?? Czy to nie jest zbyt szybkie tempo?? Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to do kogo w końcu te pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 [ Murarze dziś wylewają fundamenty, jutro chcą zdejmować szalunki, a w poniedziałek murować ściany. Co o tym sądzicie?? Czy to nie jest zbyt szybkie tempo?? spoko tempo - i tak w poniedziałek ledwo narożniki wyciągną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 12.10.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dorcha,twoi murarze dobrze sobie planują - nie bój się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jacekp71 W takim razie po ilu dniach mozna wymurowywać ścianę. Murarze dziś wylewają fundamenty, jutro chcą zdejmować szalunki, a w poniedziałek murować ściany. Co o tym sądzicie?? Czy to nie jest zbyt szybkie tempo?? Dorota bedzie OK. w pierwszy dzien za duzo nie pomuruja, a pogoda sprzyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 12.10.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ufffffff...Po Waszych wypowiedziach kamień spadł mi z serca. Dziękuję i pozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 13.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ufffffff...Po Waszych wypowiedziach kamień spadł mi z serca. Wiele jeszcze takich przed Tobą A tak swoją drogą... anegdota mi się przypomniała, całkiem a'propos... "Zawalił się blok dziesięciopiętrowy. Na miejscu katastrofy budowlanej natychmiast pojawił się kierownik budowy i rozległ się krzyk: - Mówiłem, żeby nie zdejmować rusztowań przed położeniem tapet!". PS. Ten dowcip jest jak lokata... Jaki deweloper kładzie tapety?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 13.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ufffffff...Po Waszych wypowiedziach kamień spadł mi z serca. Wiele jeszcze takich przed Tobą A tak swoją drogą... anegdota mi się przypomniała, całkiem a'propos... "Zawalił się blok dziesięciopiętrowy. Na miejscu katastrofy budowlanej natychmiast pojawił się kierownik budowy i rozległ się krzyk: - Mówiłem, żeby nie zdejmować rusztowań przed położeniem tapet!". PS. Ten dowcip jest jak lokata... Jaki deweloper kładzie tapety?! - Panie majster!!! Która godzina? - A wiesz że też bym się już napił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 14.10.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No to ja też..... - Panie Majster, łopata mi się złamała. - Pal łopata, oprzyj się o betoniarkę. To przestroga dla tych, co płacą fachowcom i "fachowcom" na godzinę pracy, a nie za konkretną partię robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts