Sonja 31.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Barakowóz ze schodkami, dorzucę drewniany wychodek. Ma kraty w oknach, ma prąd w środku, jest światło, są też drewniane szafki. Barakowóz nie przecieka, nie ma problemu z mieszkaniem ekipy budowlanej, gdyż jest możliwość podłączenia lodówki. Barak jest drewniany zamykany na kłódkę. Barakowóz ze schodkami + wychodek - Cena wywoławcza 2300 zł, ale jestem otwarta na negocjacje. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to na pewno się dogadamy. Ma koła, więc transport nie jest taki drogi, jak baraku bez kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanna 03.08.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Witaj Soniu,czy twoja oferta sprzedaży jest aktualna? (jeśli tak, to powiedz czy b.jest na kołach) ? kanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 04.08.2003 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Kanna Moja oferta jest jak najbardziej aktualna, to jest barakowóz, czyli właśnie jest na kołach. Jeśli chciałabyś coś dokładniej wiedzieć albo jakoś się ze mną skontaktować to napisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 06.08.2003 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 no to jak kto chętny????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo 06.08.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Hej Sonju, Czy oferta nadal aktualna?jaka jest cena za Barak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 18.08.2003 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Oferta nadal jest aktualna, więc w razie co proszę o prywatną wiadomość lub e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.09.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Sonja,co tak długo ten baraczek sprzedajesz????Masz może jakieś zdjęcia?Jak go cenisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 10.11.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 czy ten barak jest jeszcze aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 24.11.2003 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 moje ogłoszenie jest jak najbardziej nadal aktualne Sprzedaję barak tak długo jak to Iza określiła z dwóch głównych powodów: 1. do końca października mieszkała w nim jeszcze ekipa robiąca nam poddasze 2. nie zdążymy w tym roku zrobić porządku na działce, a wykończenie domu i urządzenie jest tak praco i czasochłonne, że w sumie zapomniałam nawet o tym, że mam barak i że chcę go sprzedać. Jak widać ogłoszenie zamieściłam już dawno i tak samo dawno temu zaglądałam na forum. Jeśli się ktoś trafi i będzie chciał kupić barak to bardzo proszę, jeśli nie to też nie będę płakać z tego powodu, gdyż jak już wspominałam dom absorbuje mnie w całości Jeśli jednak ktoś się zdecyduje to zapraszam do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 25.11.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 No to super Jeżeli możesz to podaj cenę od której moglibyśmy zacząć targi. A jak masz jakieś fotki to byłoby miło. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 25.11.2003 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Cebor miło, że się odezwałeś dokładniejsze informacje przesyłam Ci na wiadomość prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 26.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dzięki za priva,odezwe się jak wrócę do W-wy. Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam,Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts