Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam barakowóz - okolice Raszyna/k.w/wy

Recommended Posts

Barakowóz ze schodkami, dorzucę drewniany wychodek. Ma kraty w oknach, ma prąd w środku, jest światło, są też drewniane szafki. Barakowóz nie przecieka, nie ma problemu z mieszkaniem ekipy budowlanej, gdyż jest możliwość podłączenia lodówki.

Barak jest drewniany zamykany na kłódkę.

Barakowóz ze schodkami + wychodek - Cena wywoławcza 2300 zł, ale jestem otwarta na negocjacje. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to na pewno się dogadamy. Ma koła, więc transport nie jest taki drogi, jak baraku bez kół.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

moje ogłoszenie jest jak najbardziej nadal aktualne :)

Sprzedaję barak tak długo jak to Iza określiła z dwóch głównych powodów:

1. do końca października mieszkała w nim jeszcze ekipa robiąca nam poddasze

2. nie zdążymy w tym roku zrobić porządku na działce, a wykończenie domu i urządzenie jest tak praco i czasochłonne, że w sumie zapomniałam nawet o tym, że mam barak i że chcę go sprzedać.

Jak widać ogłoszenie zamieściłam już dawno i tak samo dawno temu zaglądałam na forum. Jeśli się ktoś trafi i będzie chciał kupić barak to bardzo proszę, jeśli nie to też nie będę płakać z tego powodu, gdyż jak już wspominałam dom absorbuje mnie w całości ;)

Jeśli jednak ktoś się zdecyduje to zapraszam do negocjacji. :)