strik5000 11.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 witam zamontowałem zawory firmy DUNFOSS i teraz chciałem zakupić głowice termostatyczne ale te które proponuje DUNFOSS wogóle mie sie nie podobają Jaki inne głowice mogę zamontować na zawory DUNFOSSA bo zawory DUNFOSS są troszkę dłuższe ze względu na system kryzowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 18.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jaki inne głowice mogę zamontować na zawory DUNFOSSA bo zawory DUNFOSS są troszkę dłuższe ze względu na system kryzowania[/quote Oventrop, Heimeier, Honeywell, mają w swojej ofercie głowice dostosowane do zaworów Danfossa. rzeba tylko podać numer katalogowy zaworu. Najlepiej sprzwdzić na stronach www. tych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strik5000 18.10.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ja mam zawory typu RTD proszę jeżeli to możliwe o podanie mi konkretnych głowic bo ne mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts