gorzkim 12.10.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No właśnie kto ma taką kosiarkę i jakie są jej plusy i minusy poza znikającym problemem ze skoszoną trawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 13.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ja jestem ogrodnikiem i z doświadczenia wiem, że czasem można użyć tej funkcji mielenia, ale nie za każdym razem. Po kilku razach troche tej zmielonej trawy się nazbiera i może nam psuć estetykę trawnika Ja kosze tylko teren na którym nie ma jakiegoś super trawnika. Jeśli masz czas to lepiej się pomęczyć koszeniem z koszem, jest troche dłużej ale lepiej. Ale to z mojego punktu widzenia i z tego co sam zaobserwowałem, dlatego jeśli ktoś ma jakieś inne doświadczenia to chętnie się czegos nowego dowiem:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 13.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ja mam. Ta kosiarka ma same plusy. Viking ileśtam. Moje zadowolenie z niej wzrosło jak na wakacjach zobaczyłam, że koszą nią trawę w jakimś drogim hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paskud 13.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 z mulczoenaiem czy bez.. ja mam taka ręczną bębnową siła rzeczy kosza brak .. kosze dość często więc jest krótka, a skoszonej trawy nigdy od chyba 6 lat nie grabiłem, fakt trawnik jest taki trochę "dziki" tzn nie łąka a niziutka trawka ale pomieszana z perzem, bluszczykiem kurdybankiem i tojeścią rozesłaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts