Gość BEATA-BETI 16.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Beata napisała: Też wybiorę wanne i brodzik z ravaka ,a umywalki pewnie z roca. Brodzik z kabiną czy bez? Komplety trochę drogie.[/quote Mam w planie wybudowanie ścianki i wtedy kupię same drzwi z ravaka.Rodzice mają komplet brodzik i kabinę ,prezentuje się naprawdę super ale cena bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Z ceramiki krajowej Roca i Cersanit mają podobna biel .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelsz1 16.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 My mamy też kombinację Ravak + Roca - biel ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Z ceramiki krajowej Roca i Cersanit mają podobna biel .Pozdrawiam Wiech Właśnie w sklepie, gdzie kupowałam kibelek, Pani mnie uprzedziła, że pasuje w zasadzie większość ceramiki poza Cersanitem, który podobno ma właśnie inny odcień bieli. Większość firm posługuje jakąś normą EU, czy coś w tym rodzaju. Zresztą faktycznie niektóre podają kolor jako "eurobiały", "eurobiel" itp. Tyle słyszałam, ale przyznaję, że osobiście nie sprawdzałam i nie porównywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 17.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 do ravaka roca, koło za żółte cersanit za niebieski, każdy Eskimos wie że nie ma jednej bieli śniegu i pamiętajcie żółtego nie należy jesc czy akryl czy stal, czy żeliwo było w jakims poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 17.10.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kanton, dzięki za konkrety.Przy okazji zapytam o akryl brodzików do kabiny. jak jest z ich bielą? Czy może tutaj być dowolność? Czy raczej też trzymać się Ravaka, Roca..... i czego jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 17.10.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 o ile nie ma problemu z doborem kolorystycznym wanien stalowych do ceramiki o tyle kolory akrylu trudno kest dobrać z grubsza wiadomo ze akryl z koła pasuje do ceramiki koła ale akryl roki już do jej ceramiki nie bardzo, zadaj konkretne pytanie to sprubuje odpowiedzieć co do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 17.10.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kanton; to u mnie tak jest z realizacją i planami. Do dolnej łazienki (mniejszej) zamówiłam już Serię PRIMO Koło: wc podwieszane, umywalkę 65 z szafką podwieszaną. Do tego potrzebuję kabinę 90x90 cm półokrągłą z profilami srebro satyna, szyba Crepi lub coś innego nieprzezroczysta. Jeżeli wersja rozsuwana to z uchylnymi drzwiami. W górnej dużej łazience mam wannę Ravak Magnolia, obudowy fabryczne białe. Do tego potrzebuję dość dużą umywalkę nablatową (będzie tylko pojedyncza), wc, bidet podwieszane, kabinę prysznicową 90-szkło transparent, otwierana, drzwi prawe Dużo. Aha zamówiłam baterie prysznicowe, wannową, umywalkowe Hansgrohe Każda porada na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 18.10.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kanton jesteś? Odezwij się ad. jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 21.10.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dokonałam przeglądu umywalek nablatowych Roca. Jedyna duża to Long Island ok 90 cm. Ciekawa jestem jak wygląda z pojedynczą baterią. Czy nie daje wrażenia kolejnej wanienki na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts