Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co do Ravaka?

Grazia-Ol

Recommended Posts

Gość BEATA-BETI
Beata napisała:

Też wybiorę wanne i brodzik z ravaka ,a umywalki pewnie z roca.

Brodzik z kabiną czy bez? Komplety trochę drogie.[/quote

Mam w planie wybudowanie ścianki i wtedy kupię same drzwi z ravaka.Rodzice mają komplet brodzik i kabinę ,prezentuje się naprawdę super ale cena bez komentarza.

Z ceramiki krajowej Roca i Cersanit mają podobna biel .Pozdrawiam Wiech

Właśnie w sklepie, gdzie kupowałam kibelek, Pani mnie uprzedziła, że pasuje w zasadzie większość ceramiki poza Cersanitem, który podobno ma właśnie inny odcień bieli. Większość firm posługuje jakąś normą EU, czy coś w tym rodzaju. Zresztą faktycznie niektóre podają kolor jako "eurobiały", "eurobiel" itp.

Tyle słyszałam, ale przyznaję, że osobiście nie sprawdzałam i nie porównywałam :roll:

Kanton; to u mnie tak jest z realizacją i planami.

Do dolnej łazienki (mniejszej) zamówiłam już Serię PRIMO Koło: wc podwieszane, umywalkę 65 z szafką podwieszaną. Do tego potrzebuję kabinę 90x90 cm półokrągłą z profilami srebro satyna, szyba Crepi lub coś innego nieprzezroczysta. Jeżeli wersja rozsuwana to z uchylnymi drzwiami.

W górnej dużej łazience mam wannę Ravak Magnolia, obudowy fabryczne białe. Do tego potrzebuję dość dużą umywalkę nablatową (będzie tylko pojedyncza), wc, bidet podwieszane, kabinę prysznicową 90-szkło transparent, otwierana, drzwi prawe :o Dużo.

Aha zamówiłam baterie prysznicowe, wannową, umywalkowe Hansgrohe

Każda porada na wagę złota :wink: