zygmor 12.10.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Co użyć na listwę dylatującą pomiędzy terakotą a podłogą z desek?Widziałem listwy z mosiądzu i nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 12.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 moze korek?zobacz w domu Reziego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 13.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Jeśli myślisz o listwie rozdzielającej, to może być metalowa.Jeśli o szczelinie dylatacyjnej, to może być wypełniona korkiem (najczęściej stosowany) lub jakąś elastyczną masą. Dylatację powinno się zastosować gdy pod terakotą jest podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 14.10.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dziękuję,MiA & Wojtek i Mis Uszatek,Mam kupiony korek na tę okoliczność, ale chciałem się dowiedzieć na forum, co Wy o tym sądzicie. Oczywiście terakota będzie ogrzewana, nie napisałem tego mea culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts