kret 31.07.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Czy ktoś wie gdzie mozna kupić dachówkę CIENIOWANĄ (jaki producent) Widziałem ostatnio jak położyli takie coś niedaleko mnie - czerwień przechodzi w czarny - coś pięknego !!! Pzreglądałem oferty Braasa i Rupp Ceramika i innych w internecie i nic - wszyscy mają jednokolorowe ; Najbardziej by mi pasowała granatowo - czarna. Proszę o pomoc jeśli ktoś coś takiego widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Może Roben? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 31.07.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Mnie się też wydaje że roben. Widziałem w okolicy dom cieniowany ale czerwień przechodziła w ciemny brąz. Mnie sie to niestety nie podoba. Ale to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 31.07.2003 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Na stronie robena nic takiego nie widziałem ; są tylko jakieś "pomazane" a nie dwukolorowe przechodzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 31.07.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 To sorry za złą podpowiedź. Najlepiej bedzie jak poprostu pójdziesz do hurtowni budowlanej, która sprzedaje dachy różnych producentów i poprostu zapytasz tam kogoś. A jeśli widziałeś tan dach w okilicy zapytaj poprostu gościa który ja kupił.Pozdrawiam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 31.07.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Czy ktoś wie gdzie mozna kupić dachówkę CIENIOWANĄ (jaki producent) Widziałem ostatnio jak położyli takie coś niedaleko mnie - czerwień przechodzi w czarny - coś pięknego !!! Pzreglądałem oferty Braasa i Rupp Ceramika i innych w internecie i nic - wszyscy mają jednokolorowe ; Najbardziej by mi pasowała granatowo - czarna. Proszę o pomoc jeśli ktoś coś takiego widział. Nie widziałem cieniowanej, ale radzę: zastanów się 10 razy nad takimi nowinkami. Podążanie za modą jest (może) dobre w ubraniach ale nie przy budowie. Zobacz jak wygladają różne modne 10- 20 lat temu pomysły (np. wzorki z kamyczków w elewacji). W domach tylko klasyka. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Grzes z krak 31.07.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 tez uwazam ze przy budowie to jednak trzeba sie trzymac klasyki. Modne 20 lat temu klocki dziś szpeca (inna rzecz ze chyba takie byly projekty obowiazkowe) Elewacje z talerzy lub ze szkla tez sa raczej dzis szokujace estetyka i gustem ich wlascicieli (przynajmniej dla mnie)Na awangarde to mozna sobie chyba pozwolic w srodku tzn pomalowac sciany na oczojebny pomarancz a syfit na czarno. Znajomi na pewno beda zaszokowani pomyslowościa inwestora. A ten jak juz wszystkich zaszokuje i jemu tez sie znudzi to moze przemalowac na nowo.A z dachem to juz trudno bedzie przelozyc dachowke lub zmienic elewacje chyba ze ktos ma tyle kasy i ochoty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts