Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dachówka dwukolorowa

Recommended Posts

Czy ktoś wie gdzie mozna kupić dachówkę CIENIOWANĄ (jaki producent)

Widziałem ostatnio jak położyli takie coś niedaleko mnie - czerwień przechodzi w czarny - coś pięknego !!!

Pzreglądałem oferty Braasa i Rupp Ceramika i innych w internecie i nic - wszyscy mają jednokolorowe :cry: ;

Najbardziej by mi pasowała granatowo - czarna.

Proszę o pomoc jeśli ktoś coś takiego widział.

To sorry za złą podpowiedź. Najlepiej bedzie jak poprostu pójdziesz do hurtowni budowlanej, która sprzedaje dachy różnych producentów i poprostu zapytasz tam kogoś. A jeśli widziałeś tan dach w okilicy zapytaj poprostu gościa który ja kupił.

Pozdrawiam [/img]

Czy ktoś wie gdzie mozna kupić dachówkę CIENIOWANĄ (jaki producent)

Widziałem ostatnio jak położyli takie coś niedaleko mnie - czerwień przechodzi w czarny - coś pięknego !!!

Pzreglądałem oferty Braasa i Rupp Ceramika i innych w internecie i nic - wszyscy mają jednokolorowe :cry: ;

Najbardziej by mi pasowała granatowo - czarna.

Proszę o pomoc jeśli ktoś coś takiego widział.

Nie widziałem cieniowanej, ale radzę: zastanów się 10 razy nad takimi nowinkami. Podążanie za modą jest (może) dobre w ubraniach ale nie przy budowie. Zobacz jak wygladają różne modne 10- 20 lat temu pomysły (np. wzorki z kamyczków w elewacji). W domach tylko klasyka.

Paweł

Gość Grzes z krak

tez uwazam ze przy budowie to jednak trzeba sie trzymac klasyki. Modne 20 lat temu klocki dziś szpeca (inna rzecz ze chyba takie byly projekty obowiazkowe) Elewacje z talerzy lub ze szkla tez sa raczej dzis szokujace estetyka i gustem ich wlascicieli (przynajmniej dla mnie)

Na awangarde to mozna sobie chyba pozwolic w srodku tzn pomalowac sciany na oczojebny pomarancz a syfit na czarno. Znajomi na pewno beda zaszokowani pomyslowościa inwestora. A ten jak juz wszystkich zaszokuje i jemu tez sie znudzi to moze przemalowac na nowo.

A z dachem to juz trudno bedzie przelozyc dachowke lub zmienic elewacje chyba ze ktos ma tyle kasy i ochoty.....