gorczyca81 12.10.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków. szybko, bez zezwoleń i taniej niż ścieki komunalne.0 696 38 38 56 Warszawa i okolice transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 16.10.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 w zależności od gminy można uzyskać dotacje na taką oczyszczalnie przydomową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 30.10.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 w zależności od gminy można uzyskać dotacje na taką oczyszczalnie przydomowąokoło 2 do 3 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 31.10.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam,Biologiczne też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 01.11.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witam, Biologiczne też? Trochę szerzej bo nie wiem czy chodzi Panu o zakładanie oczyszczalni bilologicznej czy dofinansowanie?? I co Pan rozumie pod pojęciem biologiczna oczyszczalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazboy 01.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A jeśli plan zagospodarowania przestrzennego nie pozwala na tzw ekologiczną oczyszczalnię ścieków, to co wtedy?????Czy jest jakiś sposób na obejście przepisów????Buduję na wiosnę w okolicach Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 02.11.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A jeśli plan zagospodarowania przestrzennego nie pozwala na tzw ekologiczną oczyszczalnię ścieków, to co wtedy????? Czy jest jakiś sposób na obejście przepisów???? Buduję na wiosnę w okolicach Grodziska Maz. To kuriozum. nie spotkałem się jeszcze z zakazem budowy oczyszczalni. Prawo budowlane mówi wyraźnie, że aby wybudować taką oczyszczalnie nie trzeba się starać o żadne pozwolenie. Jedynie po wykonaniu prac zgłasza się do urzędu miasta lub gminy, że coś takiego mamy na działcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jesli masz w MPZ napisane, ze nie dopuszcza się budowy OŚ to możesz spokojnie przyjąć do wiadomości, że oczyszczałki ci budowac nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków. szybko, bez zezwoleń i taniej niż ścieki komunalne. 0 696 38 38 56 Warszawa i okolice transport gratis. Czy montujecie i sprzedajecie także oczyszczalnie bez drenażu rozsączającego? U mnie jest grunt gliniasto-ilasty więc odpada. Jeżeli tak - to proszę o ofertę dla 4 osób. Pozdrawiam: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 02.11.2007 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków. szybko, bez zezwoleń i taniej niż ścieki komunalne. 0 696 38 38 56 Warszawa i okolice transport gratis. Czy montujecie i sprzedajecie także oczyszczalnie bez drenażu rozsączającego? U mnie jest grunt gliniasto-ilasty więc odpada. Jeżeli tak - to proszę o ofertę dla 4 osób. Pozdrawiam: [email protected] Tak montujemy i sprzedajemy bez drenażu ale w niczym nie przeszkadza grunt, ponieważ robimy wtedy nasyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 03.11.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak, wiem ale nasyp tez nie wchodzi w gre. Bardzo prosze o oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 03.11.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak, wiem ale nasyp tez nie wchodzi w gre. Bardzo prosze o oferte. Ofertę wysłałem. Natomiast jeśli nie nasyp to większy drenaż. Poprostu glębiej się kopie, daje grubszy żwir, później drobny i dalej standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 09.11.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Oczyszczalnie można też kłaść w okresie zimowym. No może poza dniami kiedy jest trzaskający mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 11.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam! Proszę o ofertę materiał + robocizna dla 4-5 osób. U nas jest piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 12.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tak, wiem ale nasyp tez nie wchodzi w gre. Bardzo prosze o oferte. Ofertę wysłałem. Natomiast jeśli nie nasyp to większy drenaż. Poprostu glębiej się kopie, daje grubszy żwir, później drobny i dalej standard. Ja po prostu chcę biologiczną a nie drenażową i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 13.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 WitamJaka jest potrzebna powierzchnia dzialki (szerokość x długość) aby w terenie gliniastym zamontować drenarz oczyszczalni dla 4 sób ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 13.11.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 -->gorczyca81 proszę o ofertę na POŚ dla 4 osób. Grunt piaszczysty lokalizacja w Sulejówku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 14.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Tak jak myślałem w glinie nie da się zrobić oczyszczalni, potrzebny piaszczysty teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 14.11.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Tak, wiem ale nasyp tez nie wchodzi w gre. Bardzo prosze o oferte. Ofertę wysłałem. Natomiast jeśli nie nasyp to większy drenaż. Poprostu glębiej się kopie, daje grubszy żwir, później drobny i dalej standard. Ja po prostu chcę biologiczną a nie drenażową i już OK. Nie ma problemu. Poproszę tylko o plan działki wraz z rozmieszczeniem domu. ps. oczyszczalnia biologiczna to koszt ok 12 000 PLN + montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 14.11.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 -->gorczyca81 proszę o ofertę na POŚ dla 4 osób. Grunt piaszczysty lokalizacja w Sulejówku. pozdrawiam Witam. Cena POŚ wraz z montażem to koszt 5500 PLN ps. prosze się dowiedziećw gminie czy nie ma dofinansowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts