Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przydomowe oczyszczalnnie ścieków

Recommended Posts

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Pisze Pan nieprawdę Panie gorczyca81. Za zbiornik i rury zapłaciłem przelewem (przedpłata na Pana konto bankowe) i mam oczywiście potwierdzenie a Pan nie dostarczył mi faktury na ten zakup. Polecam się nad tym zastanowić, bo nie było to 50 groszy. Natomiast niezależnie od tego wziął Pan dodatkowo ode mnie 500 zł zadatku na poczet wykonania roboty, której do dziś Pan nie wykonał. Od września ubiegłego roku. Przypominam też i informuję forumowiczów, że ani na telefony ani na maile Pan nie odpowiada(ł). Mam zatem taką propozycję: skoro nie jest Pan w stanie (z jakichkolwiek przyczyn) wykonać tej roboty to proszę dobrowolnie zwrócić mi zadatek (odstąpię od kodeksowej podwójnej wysokości) i zakończymy tę współpracę. Ja z pewnych względów nie mogę teraz dokończyć tej sprawy, ale mam nadzieję, że niedługo wrócę do tego.

pozdrowienia dla forumowiczów

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Jeżeli ktoś chciałby korzystać z oferty tego pana to proszę przeczytać kilka postów powyżej.

Panie gorczyca81 - do końca sierpnia br daję panu czas na dostarczenie mi faktury za zakupione przeze mnie od pana elementy oczyszczalni (to już prawie 1,5 roku) oraz zwrotu 500 zł wpłaconego zadatku na konto wykonania robót, których pan nie wykonał.