gorczyca81 10.12.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam przeczytałam cały wątek ale nie znalazłam odpowiedzi czy również wykonujecie Państwo badanie gruntu przed zaproponowaniem rodzaju oczyszczalni, interesuje mnie taka która nie zajmie dużo miejsca i odda wodę do oczka lub do podlewania, w projekcie mam szambo ale w MPZP nie ma wymogu szamba więc oczyszczalnię można, czy pomagacie w uzyskaniu dotacji i pisaniu wniosków itp. ewentualne wykonanie oczyszczalni byłoby w marcu 2009 pozdrawiam Tak. Robimy badanie gruntu. Z tym, że jeśli chce Pani wykorzystywać wodę do podlewania lub oczka wodnego to nie jest potrzebne badanie gdyż "ścieki" opuszczające oczyszczalnie mają wysoki stopień oczyszczenia (95 - 98 %). Pomagamy wykonać dokumentację potrzebną do zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 14.12.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków.696 38 38 56 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 01.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 13.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Sprzedaż, montaż, serwis przydomowych oczyszczalni ścieków. 0 696 38 38 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 15.01.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 do końca lutego 8% rabatu na oczyszczalnie firmy JPR System z Żyrardowa. przykładowo oczyszczalnia z systemem drenażowym dla 4 osób to koszt 2300 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 18.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Panie Gorczyca proszę o pilny kontakt w sprawie zamontowania oczyszczalni. Miał się Pan odezwać trzy tygodnie temu. Dzwonię i dzwonię a Pan nie odbiera telefonu. Poczty też Pan nie czyta. Sulejówek Panie "gorczyca81" - powyżej zacytowałem swój post z początku października 2008. Do dnia dzisiejszego nie odezwał się Pan pomimo tego, że próbowałem się skontaktować i telefonicznie (nie odbierał Pan telefonu) i mailowo (nie odpisywał Pan na moje maile). Pomimo umowy nie wykonał Pan w ubiegłym roku instalacji POŚ pomimo, że wziął Pan zadatek i jeszcze we wrześniu umawialiśmy się na robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 03.02.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam. Do końca lutego promocja na produkty firmy JPR. Od cen katalogowych (dostępne na http://www.jpr.pl) 15 % rabatu. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca1981 09.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Sprzedaż, montaż, serwis przydomowych oczyszczalni ścieków. 0 696 38 38 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 19.02.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Tunele filtracyjne INFILTRATOR wykorzystywane są w drugim etapie oczyszczania ścieków w oczyszczalniach drenażowych. Są one atrakcyjną alternatywą dla tradycyjnego rozsączania ścieków wykonywanego z rur, odpowiedniej granulacji kruszywa oraz zabezpieczającej geowłókniny. Z uwagi na rosnące ceny kruszywa oraz zwiększające się problemy z dostępnością tego surowca tunele filtracyjne pozwalają zastąpić klasyczny układ drenażu rozsączającego z podsypką żwirową przez układ niewymagający dodatkowych surowców poza tunelami filtracyjnymi. Tunele instaluje się bezpośrednio w gruncie rodzimym, co czyni instalacje, prostą i skraca czas montażu. Duża powierzchnia infiltracyjna tuneli pozwala ograniczyć powierzchnię poletka filtracyjnego, zredukować długość systemu rozsączani, a odpowiednie ożebrowanie komory pozwala na instalację urządzenia nawet w miejscach o niedużym natężeniu ruchu kołowego (podjazd do garażu). Technologia oczyszczania ścieków podobnie jak w tradycyjnym drenażu rozsączającym składa się z dwóch etapów. Eksploatacja instalacji nie odbiega od czynności eksploatacyjnych w typowej oczyszczalni.Inwestycja w POŚ z tunelami filtracyjnymi w zastępstwie tradycyjnego drenażu ze żwiru i piasku nieznacznie podwyższa koszty jej wykonania i z pewnością warto ją rozważyć jako alternatywę tradycyjnych rozwiązań.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca1981 06.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 11.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Panie Gorczyca proszę o pilny kontakt w sprawie zamontowania oczyszczalni. Miał się Pan odezwać trzy tygodnie temu. Dzwonię i dzwonię a Pan nie odbiera telefonu. Poczty też Pan nie czyta. Sulejówek Panie "gorczyca81" - powyżej zacytowałem swój post z początku października 2008. Do dnia dzisiejszego nie odezwał się Pan pomimo tego, że próbowałem się skontaktować i telefonicznie (nie odbierał Pan telefonu) i mailowo (nie odpisywał Pan na moje maile). Pomimo umowy nie wykonał Pan w ubiegłym roku instalacji POŚ pomimo, że wziął Pan zadatek i jeszcze we wrześniu umawialiśmy się na robotę. Myślałem o tej oczyczszalni alepo tej wiadomości całkowita dyskfalifikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROLMAN 11.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 przeczytałem cały wątek i strach wielki mnie ogarnia, jak można ludzi robić w bambuko. "Masz ochotę NA KŁOPOTY - GORCZYCA ich tobie dostarczy." takim hasłem powinieneś gorczyco reklamować swój proceder. z tego, co napisałeś widać, że nie masz nawet blado-zielonego pojęcia na temat przydomowych oczyszczalni ścieków, a o ich montażu w twoim wykonaniu strach nawet pomyśleć. mam nadzieję, że niewiele osób dotąd skrzywdziłeś swoimi usługami. wciskasz ludziom kity i żerujesz na ich niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROLMAN 14.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Panie Gorczyca proszę o pilny kontakt w sprawie zamontowania oczyszczalni. Miał się Pan odezwać trzy tygodnie temu. Dzwonię i dzwonię a Pan nie odbiera telefonu. Poczty też Pan nie czyta. Sulejówek Panie "gorczyca81" - powyżej zacytowałem swój post z początku października 2008. Do dnia dzisiejszego nie odezwał się Pan pomimo tego, że próbowałem się skontaktować i telefonicznie (nie odbierał Pan telefonu) i mailowo (nie odpisywał Pan na moje maile). Pomimo umowy nie wykonał Pan w ubiegłym roku instalacji POŚ pomimo, że wziął Pan zadatek i jeszcze we wrześniu umawialiśmy się na robotę. Myślałem o tej oczyczszalni alepo tej wiadomości całkowita dyskfalifikacja. witam, zdaje się, że oto mamy koniec naciągacza i ignoranta gorczycy81. synek przeniesie się na inne forum i tam od nowa zacznie naciągać ludzi. gdybyś się jednak jeszcze pojawił gorczyco, zgłoś się po naukę. tylu bzdur od jednej osoby w życiu nie słyszałem. w oczyszczalniach "siedzę" nie od dziś, poduczyć cię mogę. jednak uczciwego człowieka z ciebie nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 15.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Panie Gorczyca proszę o pilny kontakt w sprawie zamontowania oczyszczalni. Miał się Pan odezwać trzy tygodnie temu. Dzwonię i dzwonię a Pan nie odbiera telefonu. Poczty też Pan nie czyta. Sulejówek Panie "gorczyca81" - powyżej zacytowałem swój post z początku października 2008. Do dnia dzisiejszego nie odezwał się Pan pomimo tego, że próbowałem się skontaktować i telefonicznie (nie odbierał Pan telefonu) i mailowo (nie odpisywał Pan na moje maile). Pomimo umowy nie wykonał Pan w ubiegłym roku instalacji POŚ pomimo, że wziął Pan zadatek i jeszcze we wrześniu umawialiśmy się na robotę. Myślałem o tej oczyczszalni alepo tej wiadomości całkowita dyskfalifikacja. witam, zdaje się, że oto mamy koniec naciągacza i ignoranta gorczycy81. synek przeniesie się na inne forum i tam od nowa zacznie naciągać ludzi. gdybyś się jednak jeszcze pojawił gorczyco, zgłoś się po naukę. tylu bzdur od jednej osoby w życiu nie słyszałem. w oczyszczalniach "siedzę" nie od dziś, poduczyć cię mogę. jednak uczciwego człowieka z ciebie nie zrobię. Najważniejsze to "uczciwa" konkurencja. Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROLMAN 15.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 najważniejsza to jest uczciwość. skoro brak ci argumentów, faktycznie nie komentuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca1981 24.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków.696 38 38 56 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROLMAN 28.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 znów ludzi chcesz naciągać?zanim ktoś się zdecyduje skontaktować z imć gorczycą , niech poczyta sobie, co jest napisane powyżej w wątku.chcesz kłopotów? zgłoś się do gorczycy!pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 30.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam użytkowników forum i wyjaśniam, że nie jestem konkurencją, tylko klientem, któremu "gorczyca81" jest winien albo wykonanie roboty do końca albo zwrot zadatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROLMAN 30.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witaj jankazik,gorczyca jest bezczelny do granic możliwości, skoro wciąż się ogłasza. on osobiście nie jest dla mnie konkurencją. dostaję po prostu gorączki, jak czytam , co on ludziom wyprawia. z zasobu jego wiedzy wnioskuję, że większość jego montaży nie działa jak należy. wybierz dla swojego dobra zwrot zadatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 02.04.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam. Zajmujemy się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków.696 38 38 56 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts