Asia i Robert Cz 08.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam Chciałam się pochwalić, że po Świętach odbieramy PnB Wesołych Świąt Asia i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ellou Aneczko Dziękuję serdecznie za życzenia i pozdraaaaaaawiaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.04.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mój widok z salonu. Jeszcze niestety puściutko w ogrodzie:))http://img529.imageshack.us/img529/2676/dsc06677.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PASZCZURIZA 17.04.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witam!Aniu slicznie dziekuje ci za maila!!!kochana jestes ze znalazlas czas i checi zeby sie tak rozpisac!pozdrowienia dla ciebie i calej rodzinki!zycze wam wylacznie szczesliwych chwil w waszej iskierce!DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewus78 21.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 cześć! ja też podziwiam waszą iskierkę i strasznie wam zazdroszczę że już możecie sobie w niej mieszkać. My dopiero zaczynamy i też wahamy się pomiędzy Iskierką a Atosem ale patrząc na waszą to coraz bardziej się sie do niej przekonuję. Mam nadzieję ze będzie wam się w niej tak fajnie mieszkało jak fajnie wygląda. Pozdrawiam i dołączam do większości z prośba o kosztorys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka49 24.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam serdecznie!!! Na początku chciałam pogratulować, przepięknego domku!!! Z mężem jestesmy pod wielkim wrażeniem!!! My jestesmy na etapie, wyboru projektu, na początku stwialiśmy na projekt TYMEK, ale w związku z tym, ze musimy patrzec na koszta, to troszkę musieliśmy obciąć metray. A tak naprawde, to Iskierka, jest praktycznie taka sama, tylko, ze mniejsza:) No a po zapoznaniu sie z Waszym dziennikiem budowy, juz wiemy, ze to bedzie ISKIERKA!!! I jak większośc forumowiczów baaaardzo prosimy i o kosztorys. Ps.Gratulujemy takiej fajnej rodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka49 30.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witaj Aniu!!!! Bardzo dziękuję za przesłanie wiadomości związanej z kosztorysem. Mamy nadzieję, ze podołamy wyzwaniu:) Pozdrawiamy i zazdroscimy tego iz mieszkacie sobie juz (a dla Was pewnie nareszcie) w waszej Iskierce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam, będę również bardzo wdzięczna za wysłany kosztorys Dom śliczny, nowoczesne wnętrze i przy tym bardzo ciepłe, my jesteśmy na etapie papierologii. Wprowadzamy kilka zmian, Wasz dom utwierdza nas w przekonaniu żeby nie podnosić ściany kolankowej, rozważamy poszerzenie garażu o 1 m. chcę również wygospodarować mały schowek pod schodami. Mama jeszcze pytanie odnośnie szafy czy wieszaka przy wejściu, czy macie cos takiego? bo raczej jest niezbędne. Pozdrawiam mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zapomniałam jeszcze zapytać o taras, architekt namawia nas na zadaszony taras, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 10.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Czy ktoś mi powie na dzień dzisiejszy na jaką kwotę macie kosztorys? Mile widziany na emalia Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 10.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Przepraszam Aniu a nie na to forum to miało iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 24.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 slicznie u was w domu !!! szczegolnie lazienka i stol przepiekny. Mam pytanie jakies wielkosci jest wasza kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonia30 11.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam serdecznie!!!! Jestem tu nowa a wpadłam na Twój dziennik przez przypadek gdy szukałam w necie informacji i realizacji z udziałem płytek Opoczno - zebrano. Aniu, macie bardzo ładny dom i ciekawie urządzony!!!!! Wasze kolory łazienek (piękne!!!!!) i nie tylko są również ,,moimi" kolorami. Bardzo podoba mi się Wasz korytarz. Napisałaś, że są płytki gresowe polerowane.....Czy mogłabym Cię prosić o informacje odnośnie tych płytek? Chodzi mi dokładnie o:kolory, firmę i jak ten gres sprawdza się w praktyce - czy nie jest zbyt śliski? Będę ogromnie wdzięczna za te informacje! Aneta G. [email protected][/i][/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama9 31.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Aniu bardzo podoba się mi wasza Iskierka.Tez zamierzamy ją budować.Bardzo prosze o kosztorys na e-maila [email protected].I stanu surowego zamknietego i z wykonczeniem.Z gory dziekuje i pozdrawiamKamila z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 31.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Aniu, ja tez chetnie poczytam o tym gresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.08.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 O rany jak ja DAWNO nie zaglądałam do swojego dziennika, A wy zapewne czekacie na odpowiedź( Już szybciutko odpisuję, Gres nie jest absolutnie śliski. Wręcz przeciwnie choć sprawia inne wrażenie. Wygląda super i z czyszczeniem nie mam zbyt wiele kłopotów. Ale niestety nie pamiętam firmy. Kupiliśmy go dość tanio w Obi. Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawaldek 05.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam serdecznie!Na temat Waszego domku same OCHY i ACHY - zasłużone zresztą - sama się do nich dołączałam. My rozpoczynamy budowę Iskierki pod koniec sierpnia, jeśli jeszcze nie znudzilo Wam się wysyłanie kosztorysów to też o niego poproszę. Mam pytanko czy kuchnia jest wystarczającej wielkości, bo mnie wydaje się za mała a za późno jest na poszerzenie całego budynku, jedyne co mi pozostaje to przesunąć komin i zamiast łazienki zrobić samo WC i wtedy na szerokości zyska kuchnia? Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 06.08.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 kasiawaldek-kuchnia faktycznie jest zbyt mała. Ale można się przyzwyczaić. Teraz na 100% rozpoczynając budowę poszerzylibyśmy dom o 1 metr od strony kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawaldek 07.08.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Aniu bardzo dziękuję za odp. Pozdrawiam ( nie będę się powtarzać że zazdroszczę tego , że już mieszkacie w domku - ślicznym domku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts