Ania i Heniu 11.11.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 jozefaa oczywiście że zaświeci Wam słoneczko i będziecie mogli cieszyc się z każdej chwili spędzonej w Waszym domku. To smutne co Was spotkało ale zawsze patrząc na ogrodzenie i pewnie wiele innych rzeczy będziecie pamiętac o tym kto wam to zrobił. I jeszcze jedno ---D Z I Ę K U J Ę ----za dobre słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 11.11.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Emka_D- co do garderoby to dodam jeszcze że będzie ona taka jak w Domku arcobaleno ( zaglądnij sobie do Galerii zdjęc domów forumowiczów)Zresztą jej dom jest od zawsze moją inspiracją a zwłaszcza taras ( jest przepiękny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Odnosnie pekniec sciana-podloga nie wiem czy to bedzie pocieszenie ale u mnie po kilku msc od zamieszkania tez tak sie zrobilo. Najpierw w jednym miejscu, a potem juz wszedzie. Kolezanka nie ma cokolow z plytek tylko listwy i jak siadla podloga to listwy sie uniosly (sa przymocowane do sciany).Byl nawet taki temat http://forum.muratordom.pl/peknieta-kafelka-na-podlogowce-powod,t153203.htm A to moje pekniecia http://i33.tinypic.com/250sg0g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Odnosnie pekniec sciana-podloga nie wiem czy to bedzie pocieszenie ale u mnie po kilku msc od zamieszkania tez tak sie zrobilo. Najpierw w jednym miejscu, a potem juz wszedzie. Kolezanka nie ma cokolow z plytek tylko listwy i jak siadla podloga to listwy sie uniosly (sa przymocowane do sciany). Byl nawet taki temat http://forum.muratordom.pl/peknieta-kafelka-na-podlogowce-powod,t153203.htm A to moje pekniecia http://i33.tinypic.com/250sg0g.jpg My mamy tak samo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To sa skutki szybkiego budowania!U nas rano ubijali piasek, a wieczorem zalewali posadzke.Prawidlowo powinno zasypac sie piaskiem jesienia, a wiosna jak sie ulezy zalewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No to cześć. Wiadomo że będzie, nie wiadomo tylko kiedy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No to cześć. Wiadomo że będzie, nie wiadomo tylko kiedy .... U nas to wyszlo jak wylaczylismy podlogowke i wszystko wtedy zaczelo siadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.11.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Teraz dzięki Wam widzę, że nie tylko ja mam taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 13.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Aniu prośba do Ciebie: Znalazłam piękny narożnik skórzany do salonu ale.... obawiam sie ze będzie za duzy , nie mogę zmierzyc u siebie bo jeszcze mam stan surowy. Czy narożnik o wymiarach 300x285 będzie ok czy jednak za duzy? Mozesz mi jeszcze napisać ile u Ciebie w salonie zajmuje stół z krzesłami? Odnośnie Waszej łazienki - to wspólczuje, pewnie bardzo sie denerwujecie ale jak jak piszą inni forumowicze to podobno częsty przypadek, tak więc i my musimy sie na taką niespodzianke przygotować. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emka_D 13.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Aniu wielkie dzięki - faktycznie rozwiązanie w domu arcobaleno jest super. Troszkę mi to pomogło. A powiedz mi jakie drzwi macie lub planujecie z sypialni do garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budujaca iskierke 14.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Oto opłakane skutki--tylko czego--??? złego piasku?? zbyt szybko postępujących prac na początku budowy?? Na zdjęciu podłoga w dolnej łazience. Tak oto siada nam budynek Mamy nadzieje, że na tym poprzestanie. http://img130.imageshack.us/img130/4650/dsc08078y.jpg Przeraziłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Oto opłakane skutki--tylko czego--??? złego piasku?? zbyt szybko postępujących prac na początku budowy?? Na zdjęciu podłoga w dolnej łazience. Tak oto siada nam budynek Mamy nadzieje, że na tym poprzestanie. http://img130.imageshack.us/img130/4650/dsc08078y.jpg Przeraziłam się.... Nie ma co sie przejmowac, mozna sie przyzwyczaic , przy nastepnym remoncie zrobi sie poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Oto opłakane skutki--tylko czego--??? złego piasku?? zbyt szybko postępujących prac na początku budowy?? Na zdjęciu podłoga w dolnej łazience. Tak oto siada nam budynek Mamy nadzieje, że na tym poprzestanie. http://img130.imageshack.us/img130/4650/dsc08078y.jpg Przeraziłam się.... Nie ma co sie przejmowac, mozna sie przyzwyczaic , przy nastepnym remoncie zrobi sie poprawki. Niby tak. Tylko, że budując dom nie zakładasz szybkiego remontu i takie niespodziewane kwiatki bardzo bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Aniu prośba do Ciebie: Znalazłam piękny narożnik skórzany do salonu ale.... obawiam sie ze będzie za duzy , nie mogę zmierzyc u siebie bo jeszcze mam stan surowy. Czy narożnik o wymiarach 300x285 będzie ok czy jednak za duzy? Mozesz mi jeszcze napisać ile u Ciebie w salonie zajmuje stół z krzesłami? , Nie mam pojęcia gdzie planujesz ustawic taki narożnik ale my też mamy w planie zakup narożnika o podobnych wymiarach i będzie stał on na środku salonu. Co do stołu to jest on o wymiarach 280 x 90 i nie przeszkadza mi jego długośc absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A powiedz mi jakie drzwi macie lub planujecie z sypialni do garderoby? Najzwyklejsze na świecie:)) http://img163.imageshack.us/img163/9568/dsc08087.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dziękuję Aniu, narożnik chcę ustawić na środku salonu, krótsza część 2,80 ma stać równolegle ze ścianą z oknem a dłuższa o dł. 3 m na szerokość pokoju. Mam nadzieje ze napisałam zrozumiale martwię się tylko czy aby nie za duzo zajmie on miejsca, czy będzie jeszcze normalne przejście między narożnikiem a stołem, nie chciałabym się przeciskać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jak zakupię taki narożnik to zobaczysz jak to wygląda i zdecydujesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Świetnie, już się nie mogę doczekać A kiedy planujesz zakup? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emka_D 16.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jakoś mi nie pasowały zwykłe drzwi do garderoby, ale dzięki Twoim zdjęciom już wiem, że to wygląda ok . Chyba efi już o to pytała, ale nie znalazłam odpowiedzi więc ponawiam - jakiej firmy macie drzwi wewnętrzne i czy jesteś z nich zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam nadzieję że dam radę przed świętami urządzic cały salon. Bo tam nie tylko brakuje narożnika ale również firan, karniszy , komody, ładnego obrazu, dywanika i stolika. Oczywiście salon jak narazie mam zapełniony ale wszystko jest " do wymianki"Dzisiaj postawiłam pierwszy krok i wybrałam się w poszukiwaniu firan. Ale niestety na nic się nie zdecydowałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts