Ania i Heniu 16.11.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Emka_D- drzwi zakupiliśmy w Leroy Merlin ( drzwi Porta były niestety nie na naszą kieszeń) choc te też nie kosztowały nas tak mało. Czy jestem z nich zadowolona? Wiadomo ,to nie są drzwi drewniane a ja mam małe dzieci więc nie wiem jak się sprawdzą. Narazie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja napewno będę wieszać rolety rzymskie a na oknie tarasowym zasłony z takiego samego materiału. Już upatrzyłam sobie na stronie http://www.dekoria.plMoja koleżanka korzystała z ich usług i jest bardzo zadowolona, z resztą ja też widziałam na żywo efekt końcowy i bardzo mi sie spodobał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki efi zaraz zabiorę się do przeglądania tej stronki. Chciałabym żeby u mnie było tak pięknie ale boję się że nie trafię z wyborem . Mam jakąś wizję co do salonu ale muszę to teraz wszystko odpowiednio zgrac. Wiele rzeczy w domu miało wyglądac inaczej a dałam się ponieśc niskiej cenie a potem mi nie pasowało i żałowałam zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 eeee, z tego co widziałam to masz piękny domek napewno równie uroczo urządzisz swój salon, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Błąkając się tak po internecie natknełam się na coś takiego. Myślę że coś tak prostego w zupełności mi wystarczy na okno tarasowe. http://img196.imageshack.us/img196/6169/751dl.jpg Ale kompletnie nie mam pojęcia co zrobic jeszcze z pozostałymi oknami w salonie Może coś mi doradzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrony 17.11.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Oto opłakane skutki--tylko czego--??? złego piasku?? zbyt szybko postępujących prac na początku budowy?? Na zdjęciu podłoga w dolnej łazience. Tak oto siada nam budynek Mamy nadzieje, że na tym poprzestanie. http://img130.imageshack.us/img130/4650/dsc08078y.jpg Witaj Aniu,nasz kierownik budowy powiedział że największym błędem jest całkowite zasypanie fundamentów i ubijanie,to powinno się robić warstwowo,czyli warstwa piachu woda i ubijanie i tak do wypełnienia fundamentów.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wrony- niestety ale my właśnie nie zasypywaliśmy warstwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.11.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Mama ma dzisiaj dla mnie duuuuuużo czasu, bo zrobiła sobie wolne , tata w pracy , Oliwcia w przedszkolu a my mamy czas dla siebie:)) http://img692.imageshack.us/img692/8069/dsc08093o.jpg http://img697.imageshack.us/img697/4572/dsc08141.jpg http://img197.imageshack.us/img197/6623/dsc08128gx.jpg Zero sprzątania ani gotowania.Dzisiaj mamy dzień lenia Choc mała pokusa umycia okien była ( bo tak słoneczko pięknie zaświeciło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 17.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ale Wam cudownie!!! Właśnie dla takich chwil warto żyć - mama i dziecko, sam na sam, zero obowiązków. Patrząc na Was utwierdzam się w przekonaniu że dom to właściwa inwestycja dla rodziny, juz się nie mogę doczekać kiedy będę w naszym salonie razem z synem układać klocki Pozdrawiam Aniu proszę Cię jeszcze o radę, dziś zaproponowano mi żeby wstawić okno dachowe w garderobie, jak uważasz? czy to dobry pomysł, czy zbędny wydatek? moja garderoba będzie od zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.11.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 My zakupiliśmy wszystkie okna tak jak było w projekcie. Czyli sztuk 5. Z racji tego ,że zrezygnowaliśmy z okna dachowego w sypialni została nam jedna sztuka . Mąż namawiał mnie aby to okno dac właśnie do garderoby ale jakoś mi tam nie pasowało i dzisiaj trochę żałuję. Często otwieram drzwi do garderoby aby tam przewietrzyc a dodam, że jest ona jeszcze pusta. To co będzie jak znajdą się tam już nasze rzeczy? Na dzień dzisiejszy chyba zdecydowałabym się na to okno w garderobie ( niestety to co nam zostało sprzedaliśmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 17.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Aniu,ale śliczny i uroczy ten Twój synek Ty też muszę przyznać świetnie wyglądasz i widać że w doskonałej formie jesteś.Widząc taki obrazek masz rację......perspektywa 30 lat kredytu umyka gdzieś w niepamięć Nie mogę sie doczekać kiedy i ja będę miała taki RAJ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaStasiu 18.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam, Aniu jeżeli chcesz podaj mi emaila to prześlę zdjęcia naszego narożnika i zasłon z salonu oraz półek w garderobie - nie mogę wkleić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 18.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam, Aniu jeżeli chcesz podaj mi emaila to prześlę zdjęcia naszego narożnika i zasłon z salonu oraz półek w garderobie - nie mogę wkleić zdjęć Witam równiez bardzo chętnie obejrze te zdjęcia, tym bardziej że mam problem z narożnikiem a konkretnie z jego wymiarami. Poroszę podaj odrazu wymiary swojego naroznika. Pozdrawiam emali: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 18.11.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kasia&Stasiu- będę bardzo wdzięczna i czekam na zdjęcia.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrony 19.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, Aniu jeżeli chcesz podaj mi emaila to prześlę zdjęcia naszego narożnika i zasłon z salonu oraz półek w garderobie - nie mogę wkleić zdjęć Witam ja również proszę o te fotki. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Aniu droga! Zdradź proszę, w jaki sposób rozwiązaliście odprowadzenie wody z rynien do gruntu. Ależ Wam młodzieniec rośnie ! Jak na drożdżach! A tak niedawno ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.11.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Moja droga, problemem to dla nas wielkim nie było " ponieważ sąsiadujemy z rowem" Odprowadziliśmy rynny prosto do rowu, który jest tuż przy naszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrony 21.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, Aniu jeżeli chcesz podaj mi emaila to prześlę zdjęcia naszego narożnika i zasłon z salonu oraz półek w garderobie - nie mogę wkleić zdjęć Kasiu jak mogę znaleźć resztę fotek z waszej budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Moja droga, problemem to dla nas wielkim nie było " ponieważ sąsiadujemy z rowem" Odprowadziliśmy rynny prosto do rowu, który jest tuż przy naszej działce. Bardzo przydatny "sąsiad" Wam się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.11.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Moja droga, problemem to dla nas wielkim nie było " ponieważ sąsiadujemy z rowem" Odprowadziliśmy rynny prosto do rowu, który jest tuż przy naszej działce. Bardzo przydatny "sąsiad" Wam się trafił Ale z tego sąsiada to ja nie jestem zbyt zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts