Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IsKiErKa A & H

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

współczuję bardzo, zrobiliście coś z tym ? nam też osiada budynek i mamy pękniecia poprzeczne na poddaszu i na dole również..oby to już się skończylo;)

Na chwilę obecną jest tak jak było. Na szczęście szczelina ta się nie powiększa. A opadło najmocniej jak zaczęliśmy włączac ogrzewanie podłogowe.

A pęknięc na ścianach u nas wieeeeeeeeele :x :x :x

u nas też się tak zrobiło, więc to chyba normalka :roll:

Emka_D- co do garderoby to nie mam jeszcze co pokazac , dopiero zaczynamy planowac jak rozmieścic wszystkie elementy

I co ??????

Rozplanowane??? Zrealizowane????? Do pokazania??????? :lol:

Oj nieeeeeeee........

Na pierwszym miejscu jednak jest umeblowanie salonu !!!

Fakt! Do garderoby nie każdy ma wstęp, a salon to jednak wizytówka.

A pęknięc na ścianach u nas wieeeeeeeeele :x :x :x

Echhhhhhhhhh....... i u nas .......wiele ... http://www.en.kolobok.us/smiles/icq/cray.gif

Fiu, fiu ...... fajnie wygladają te pokoiki. Kurcze ja to nawet nie mam czasu poszperać w internecie. Ba! Nawe nie wiedziałabym gdzie szukać :oops:

Ogólnie jestem zachwycona mapą świata na ścianie i już widzę miejsce na coś takiego w pokoju mojego synka

Miałam okazję naocznie przekonać się jak to wygląda w realu. Syn kuzyna ma w swoim pokoju piękną mapę przyklejoną na skosie. I przyznaję, że prezentuje się rewelacyjnie.

bbb mi się podoba to pierwsze z niebieskimi ścianami;)

syenk ma zielone ale od początku chciałam niebieskie i kiedyś będą;)

Ogólnie jestem zachwycona mapą świata na ścianie i już widzę miejsce na coś takiego w pokoju mojego synka

Miałam okazję naocznie przekonać się jak to wygląda w realu. Syn kuzyna ma w swoim pokoju piękną mapę przyklejoną na skosie. I przyznaję, że prezentuje się rewelacyjnie.

A wiesz może gdzie ją nabyli???

Zaraz ....... chyba sie pogubiłam ....... ostatnio była mowa o tej ściance ino od strony korytarza i zdaje się , że wspominałaś .....

Kasia&Stasiu napisał:

Aniu!

Myślę,że na tej ścianie ładnie wyglądałaby w brązie tapeta albo ściana pomalowana na ciemniejszy kolor i na niej jakiś obraz, rysunek lub naklejka, pozdrawiam.

Tak właśnie mamy na tej ścianie od strony salonu. Na chwilę obecną jest ściana w kolorze brąz i będzie tam wisiał obraz ( składający się z kilku części) dlatego z tej strony muszę miec jakiś inny pomysł

Zmiana koncepcji???? Czy jak ....?

http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/5861119561d091.jpg

Ładne to, oj ładne... Nie wiem tylko czy pytasz o aranżację, czy o tapetę. Nie mniej jednak:

1. Jeżeli chodzi o aranżację to nie do każdego pokoju pasuje - niestety

2. Jeżeli chodzi o tapetę, hmmmmm.... A bierzesz pod uwagę przełamanie swoich ukochanych brązów zupełnie innym kolorem???

A na marginesie ........ Będąc kiedyś w jednym z lubelskich centrów handlowych obserwowałam jak na ścianie jednego ze sklepików kosmetycznych chłopak malował motywy roślinne. Wyszło mu tak, że tapeta może się schować. Niestety nie każdy ma takie zdolności :cry:

Betina napisałam że na tej ścianie ma wisiec obraz :wink: :wink: :wink:

Pod uwagę biorę całą aranżację ale tu właśnie ta czerń robi swoje, kolor, który u mnie zupełnie nie pasuje ( przez moje brązy)

A co do aranżacji to w salonie znajdzie się jeszcze narożnik z białej skóry i poszukuję do tego białą komodę.

Lub narożnik i komoda w kolorze waniliowym :-? :-? :-? co by do brązów pasowało :x :x :x