Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IsKiErKa A & H

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takim razie zwracam honor :lol: i pozdrawiam zapracowaną , zakręconą autorkę wątku.

U mnie podobnie. Siakiś taki zakręcony dzionek, ale to przez to , że bossa od poniedziałku nie będzie i trzeba wyprowadzic kilka spraw. Za to po weekendzie hulaj dusza....., kota nie ma -myszy......, szef z wozu koniom ......

A na dokładkę zaczynają sie w lubelkowie ferie to i będzie wolne od nadzoru synowskich zeszytów.

Coś mi tak wesoło :roll: ......

• 2 weeks później...
I zapomniałam dodac że zmieniłabym teraz wiele w urządzaniu domu. Brakuje mi jasnych pomieszczeń :( :( :(

I jak teraz o tym powiedziec mojemu Mężusiowi :-?

oj, myślę że każdy z nas zmieniłby teraz wiele w swom domku;) Każdemu coś brakuje ale kiedyś będzie. A może poczekaj, aż się ściany pobrudzą i wtedy na jasno je potraktujesz..

Ja również od jakiegoś czasu podczytuję sobie Twój wątek i jestem pod wrażeniem-ślicznie urządziłaś sobie domek. My również zamierzamy budować Iskierkę, ale ciągle jesteśmy na etapie załatwiania papierów(przyznam,że trwa to już bardzo długo i jestem już tym zmęczona) :( Dlatego dołanczam się do prośby zamieszczonej powyżej o przesłanie "kosztów budowy". To mój mail: [email protected] Pozdrawiam wszystkich iskierkowiczów!

Tak mnie tknęło.... Jak macie ustawioną Iskierkę względem kierunków świata?

Zastanowił mnie ten śnieg zalegający nad "daszkiem". U mnie leży bo ciągle w cieniu od północy, ale u was widzę że słońce na niego pada.

:o Jeszcze leży?????

efi26-Tynki mamy cementowo-wapienne. Niestety tyle się wtedy działo, że nie pamiętam dokładnie ostatecznej ceny :(

Zastanawiałam się nad gipsowymi ( kusił mnie wygląd gładkich ścian)ale widzę u moich rodziców minusy tej gładkości :-? :-? :-?

manys-Już od samego początku zaplanowaliśmy położenie płytek w górnej łazience tylko po ścianie prostej.

Tak naprawdę to za namową Pana, który robił nam łazienkę zdecydowaliśmy się położyc na całości. Wcześniej oglądałam takie rozwiązanie u sąsiadów i dziwiłam się że mają płytki na całości, a sama tak zrobiłam :wink:

Odpowiada mi to kolorystycznie i para z wanny zatrzymuje się na kafelkach.

vieta-Ściany się brudzą na bieżąco i jest na nich masa małych łapek :wink:

Na szczęście wszędzie mamy zmywalne farby i są rewelacyjne!!!

matis333 i Daross wyślę za chwilę na Priv

Daross dziękuję za miłe słowa :lol:

tomkwas My mamy " południową Iskierkę" :wink: :wink: :wink:

A zdjęcie było robione przy pierwszym słoneczku, bardzo szybko pozbyliśmy się śniegu na dachu.

Ale niestety cień o którym piszesz to ja mam na tarasie :evil: :evil: :evil:

I z tego względu ( aby bardziej nie zaciemnic salonu) mąż nie chce zgodzic się na zadaszenie tarasu.

A ja miałam taki piękny plan :roll:

Betinkojak co dzień witam cię gorąco :lol: :lol: :lol: