betina71 11.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Hop, hop Pani Gospodyni........!!!!! Gdzie zaś ją poniosło?!?! I co tam będe strzępić jęzor po próżnicy ...... to może dorzucę tylko och-a i ach-a i poczekam na górną łazienke po (jak Ty to piszesz) delikatnych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.02.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ta jest Wróciłam z pracy , najadłam się pączków i nie chciało mi się tu zaglądac A w górnej łazience nic się nie dzieje----tam rządzą nasze dzieci-------ja tylko tam sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 No jak to tak! Dopiero południe minęło a ty już wróciłaś z pracy??? I jeszcze kilka postów zdołałas machnąć???? ..... gdzie tu sprawiedliwość ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.02.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Pisałam o wczorajszym dniu A dzisiaj mam jakiś "zakręcony" dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.02.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 W takim razie zwracam honor i pozdrawiam zapracowaną , zakręconą autorkę wątku. U mnie podobnie. Siakiś taki zakręcony dzionek, ale to przez to , że bossa od poniedziałku nie będzie i trzeba wyprowadzic kilka spraw. Za to po weekendzie hulaj dusza....., kota nie ma -myszy......, szef z wozu koniom ...... A na dokładkę zaczynają sie w lubelkowie ferie to i będzie wolne od nadzoru synowskich zeszytów. Coś mi tak wesoło ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.02.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale wam fajowo !!! U nas ferie właśnie dobiegają końca. Jutro córcia wraca z ferii ( czorcik taki ale tęskno mi było za nią za hałasem w domu) A co do pracy- to niestety ale mój szef już powrócił z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Chy chy chy .... u nas ferie się też zaczynają akurat ... i Tomek od poniedziałku na urlop .... chy chy chy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O masz! Już pokazał ...Nic to - do mnie przyjeżdża siorka z córcią (1,5) i tyz będzie fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Domek zimą) http://img195.imageshack.us/img195/7783/p0202101532h.jpg pięknie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 24.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witaj Aniu,czytałam w Waszam dzienniku że kładliście tynki maszynowe 22 zł za metr. Możesz mi powiedzieć jakie to tynki /cementowe czy wapienne/ i czy na nie nakładaliście jeszcze gładź? może cenę pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manys 24.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 witammam pytanko Aniu, masz u gory płytki w łazience pod sam sufit i skos z oknem połaciowymczy zadowolona jestes z tego rozwiazania?? tez sie nad takim rozwiazaniem zastanawiamy 2 opcja -plytki na 3/4 wysokosci scian a na skosie wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 24.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 I zapomniałam dodac że zmieniłabym teraz wiele w urządzaniu domu. Brakuje mi jasnych pomieszczeń I jak teraz o tym powiedziec mojemu Mężusiowi oj, myślę że każdy z nas zmieniłby teraz wiele w swom domku;) Każdemu coś brakuje ale kiedyś będzie. A może poczekaj, aż się ściany pobrudzą i wtedy na jasno je potraktujesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matis333 24.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam.Czy moglbym prosic o koszty jakie Panstwo poniesli w trakcie budowy?? Chodzilo by mi o calkowity koszt, oczywiscie w przyblizeniu. A oto moj mail: [email protected] Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daross 25.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja również od jakiegoś czasu podczytuję sobie Twój wątek i jestem pod wrażeniem-ślicznie urządziłaś sobie domek. My również zamierzamy budować Iskierkę, ale ciągle jesteśmy na etapie załatwiania papierów(przyznam,że trwa to już bardzo długo i jestem już tym zmęczona) Dlatego dołanczam się do prośby zamieszczonej powyżej o przesłanie "kosztów budowy". To mój mail: [email protected] Pozdrawiam wszystkich iskierkowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Domek zimą) http://img195.imageshack.us/img195/7783/p0202101532h.jpg Tak mnie tknęło.... Jak macie ustawioną Iskierkę względem kierunków świata? Zastanowił mnie ten śnieg zalegający nad "daszkiem". U mnie leży bo ciągle w cieniu od północy, ale u was widzę że słońce na niego pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.02.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Domek zimą) http://img195.imageshack.us/img195/7783/p0202101532h.jpg Tak mnie tknęło.... Jak macie ustawioną Iskierkę względem kierunków świata? Zastanowił mnie ten śnieg zalegający nad "daszkiem". U mnie leży bo ciągle w cieniu od północy, ale u was widzę że słońce na niego pada. Jeszcze leży????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No. Troszkę go jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Chociaż moje wejście od północy to śnieg już dawno zaliczył glebę Tomkwas chuchaj i dmuchaj ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Poczekam na deszcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 26.02.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 efi26-Tynki mamy cementowo-wapienne. Niestety tyle się wtedy działo, że nie pamiętam dokładnie ostatecznej ceny Zastanawiałam się nad gipsowymi ( kusił mnie wygląd gładkich ścian)ale widzę u moich rodziców minusy tej gładkości manys-Już od samego początku zaplanowaliśmy położenie płytek w górnej łazience tylko po ścianie prostej. Tak naprawdę to za namową Pana, który robił nam łazienkę zdecydowaliśmy się położyc na całości. Wcześniej oglądałam takie rozwiązanie u sąsiadów i dziwiłam się że mają płytki na całości, a sama tak zrobiłam Odpowiada mi to kolorystycznie i para z wanny zatrzymuje się na kafelkach. vieta-Ściany się brudzą na bieżąco i jest na nich masa małych łapek Na szczęście wszędzie mamy zmywalne farby i są rewelacyjne!!! matis333 i Daross wyślę za chwilę na Priv Daross dziękuję za miłe słowa tomkwas My mamy " południową Iskierkę" A zdjęcie było robione przy pierwszym słoneczku, bardzo szybko pozbyliśmy się śniegu na dachu. Ale niestety cień o którym piszesz to ja mam na tarasie I z tego względu ( aby bardziej nie zaciemnic salonu) mąż nie chce zgodzic się na zadaszenie tarasu. A ja miałam taki piękny plan Betinkojak co dzień witam cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts