marekwu 27.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam. Czy moglbym prosic o koszty jakie Panstwo poniesli w trakcie budowy?? Chodzilo by mi o calkowity koszt, oczywiscie w przyblizeniu. A oto moj mail: [email protected] Dziekuje i pozdrawiam. To może i ja podczepię sie pod prośbe matisa 333? Bedę wdzięczny za informację na priv. Pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 27.02.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam. Czy moglbym prosic o koszty jakie Panstwo poniesli w trakcie budowy?? Chodzilo by mi o calkowity koszt, oczywiscie w przyblizeniu. A oto moj mail: [email protected] Dziekuje i pozdrawiam. To może i ja podczepię sie pod prośbe matisa 333? Bedę wdzięczny za informację na priv. Pozdrawiam marek Marku, wysłałam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.03.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Naoglądałam się dziś pięnych zdjęc ogrodu Toli, aż mi się cieplej na sercu zrobiło. Słońce i piękno biło z nich na odległośc. No w końcu małymi kroczkami zbliżamy się do wiosny , to i może ja założę kalosze i ruszę na podbój mojego kawałka ziemi Nie mogę się już doczekac, teraz pobieram internetowe lekcje, co ,gdzie i koło czego A żeby było tak jak u Toli to chyba musiałabym wygrac w lotka Te roślinki kosztują fortunę , bo potrzebuję tego masę Ale pozostaje mi się pocieszyc tym, że może do emerytury uda mi się zapełnic tym pięknem mój ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ale pozostaje mi się pocieszyc tym, że może do emerytury uda mi się zapełnic tym pięknem mój ogród Masz na to mnóstwo czasu Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ale pozostaje mi się pocieszyc tym, że może do emerytury uda mi się zapełnic tym pięknem mój ogród Aniu, do jakiej emerytury, trzy sezony wystarczą, by ogród był ogrodem, młodym, ale jednak ogrodem. I pamiętaj, chcieć=móc i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.03.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ale pozostaje mi się pocieszyc tym, że może do emerytury uda mi się zapełnic tym pięknem mój ogród Aniu, do jakiej emerytury, trzy sezony wystarczą, by ogród był ogrodem, młodym, ale jednak ogrodem. I pamiętaj, chcieć=móc i tego się trzymaj Dziękuję !!!! Tymi słowami dodałaś mi sił i chęci do realizacji marzeń Chciałabym aby mój ogród był kiedyś tak piękny jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja tez patrze sobie na Toli ogrod i podziwiam niezmiernie ... ale moj to wybetonuje jak bonie-dydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 09.03.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Niby to dzisiaj taki zwyczajny wtorek, a ja mam taką labę Pralka wyprała, zmywarka umyła, tylko w kominku nie chciało się samo rozpalic Mam wolny dzionek i wdycham zapach z Waszych zeszłorocznych ogrodów szukając jednocześnie inspiracji do mojego, pustego ale zielonego kawałka ziemi. Szkoda tylko , że zamiast słoneczkiem muszę się dogrzewac w taki sposób http://img121.imageshack.us/img121/5422/dsc09124.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daross 09.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oj, oj Ty to sie masz dobrze Juz nie mogę się doczekać, by zobaczyć co "fajnego" wymyślisz w swoim ogrodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 09.03.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oj, oj Ty to sie masz dobrze Juz nie mogę się doczekać, by zobaczyć co "fajnego" wymyślisz w swoim ogrodzie. Pozdrawiam Czasami podpatrzę coś ciekawego, ale nie bardzo potrafię to przenieśc do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 13.03.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Takie obrazki namalowałam do pokoju synka http://img716.imageshack.us/img716/6408/dsc09145.jpg Jeszcze mam w planie namalowac kotwicę i powiesic trzy obok siebie nad komodą ( która dopiero zostanie zakupiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 13.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aniu mam pytanie odnoście wanny, jak ja macie zamocowaną? czy stabilnie stoi? dokupowaliście jakąś specjalna obudowę ze styropianu? pamiętasz jaki to model wanny? mi się spodobała elipso z firmy koło. Jakie macie wymiary grzejników pod oknami dachowymi? czy w pokoju córki zamontowaliście pod każdym oknem? odnoście obrazków - są super!!!! czekam na finish całego pokoju! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 14.03.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 efi26- wannę mamy Perline Supero. Nie kupowaliśmy do niej specjalnej obudowy tylko płyty , bo tak zasugerował nam Pan, który robił nam łazienkę.Z racji tego, że nie podnosiliśmy ścianki kolankowej musieliśmy odsunąc troszkę wannę i od wanny do samej ściany mamy półkę również z płyty.Wanna kupiona tutaj:http://www.leroymerlin.pl/produkty/wanna-narozna-akrylowa-supero-perline-dl-145-wersja-lewa,1103210076,1174984961.html A co do grzejników to mamy 140 x 30 . W pokoju córci są dwa ( tam jest duży pokój)Ale w pokoju synka jest jeden i uważam że jeden to za mało ( choc pokój jest dużo mniejszy, niestety od strony jego pokoju dośc często mocno wieje i jego pokoik jest najchłodniejszy ) dlatego zastanawiamy się nad dołożeniem jeszcze jednego grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 14.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dziękuję Aniu za pomoc, odnośnie wanny - czyli zabudowana jest zwykłą płytą i pustakami? biorąc kąpiel masz wrażenie że wanna stoi stabilnie?A z jakiej firmy macie grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 15.03.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziękuję Aniu za pomoc, odnośnie wanny - czyli zabudowana jest zwykłą płytą i pustakami? biorąc kąpiel masz wrażenie że wanna stoi stabilnie? A z jakiej firmy macie grzejniki? efi oczywiście,że wanna jest stabilna A co do grzejników to mamy Purmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.03.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A to mój 500 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.03.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nareszcie mogę Was przywitac wiosennie http://img32.imageshack.us/img32/5997/tap04711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 21.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wielkie dzięki za pomoc i wskazanie ImageShack. Gdyby nie Wy poddałabym się chyba z tym wklejaniem zdjęć. Pozdrawiam wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.03.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dorbie-Nie będę ukrywac, że miło czyta się takie słowa. Dziękuję i wpadaj częściej anikavonboger-Cała przyjemnośc po mojej stronie Fotki byc muszą , bo masz niesamowite pomysły. Nie mogę doczekac się efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts