betina71 08.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Człapu, człapu, człapu.............. doczłapałam , Ciężko było, mozolnie było, ile przekleństw niewypowiedzianych po drodze padło, ile nerwów się zszarpałodługo by mówić ......... ale w końcu jestem. I co zielenieje nieco pogorzelisko czy nadal straszy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Aniu, właściwie mogłabym napisać to samo, co Betina Ale nic to, będzie lepiej z tym poruszaniem się po forum, musi. Pozdrowienia serdeczne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.04.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No dobra idę na łatwiznę. A jak niby to zrobisz ??? no przecież bym Ci powiedział. Gdyby te powiadomienia działały i bym dostał informację, że pytałaś ... Ale coś nie zaskoczyło i dziś dopiero widzę, że mogłem pomóc .... Następnym razem bardziej się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Friend86 09.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Widzę że Ani narazie nie ma na forum to moze ktoa inny będzie mógł mi pomóc odnośnie ilości cegły na poszczególne ściany ( nośne i działowe ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.04.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Widzę że Ani narazie nie ma na forum to moze ktoa inny będzie mógł mi pomóc odnośnie ilości cegły na poszczególne ściany ( nośne i działowe ). Ja nie pomogę. Pytasz o ceramikę, a ja mam z suporka. Mus Ci czekać na Anię, względnie popytaj TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.04.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witajcie, nie tak łatwo znaleźc czas kiedy są inne ( czytaj ważniejsze) rzeczy na głowie:( Do tego ogarnął mnie smutek po tym co stało się z naszymi rodakami w Smoleńsku:( Ale do rzeczy:) Friend86-tak na słowo to nie pamiętam ile było tych pustaków, ale odgrzebałam faktury z których wynika że: Poroton Juwo T 11 12/80---- 480 szt Poroton Juwo T24 12/48----48 szt Poroton 11,5 Kl 12 164 szt Nie wiem czy to było wszystko , bo mam cały stos faktur i mogłam coś przeoczyc, więc chyba nie bardzo pomogłam:( betina71-pogorzelisko nadal straszy ale lepsze to niż krzaki na 1 metr:) P.S Fajnie że doczłapałaś Tola-Dzięki za pozdrowienia, ja też pozdrawiam tomkwas- to może mi napiszesz jak wstawia się buźki, bo coś mi nie idzie:( i jak pogrubic tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) tomkwas- to może mi napiszesz jak wstawia się buźki, bo coś mi nie idzie:( i jak pogrubic tekst? Pogrubienie tekstu robisz tak samo ja w Wordzie. Wybierasz "B" z paska narzędzi nad okienkiem w którym wpisujesz tekst. Jak chcesz wstawiać emoty, to musisz wybrać opcję "Zaawansowana edycja" znajdująca się pod okienkiem w które wpisujesz tekst. Tam już będziesz mieć buźki po prawej stronie. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 13.04.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Pogrubienie tekstu robisz tak samo ja w Wordzie. Wybierasz "B" z paska narzędzi nad okienkiem w którym wpisujesz tekst. Jak chcesz wstawiać emoty, to musisz wybrać opcję "Zaawansowana edycja" znajdująca się pod okienkiem w które wpisujesz tekst. Tam już będziesz mieć buźki po prawej stronie. No faktycznie gapa ze mnie. Wielkie " B" jak byk widnieje nad tekstem. A co do buziek to ukazują mi sie one tylko po prawej stronie tytułu. Zapewne też jest to proste jak pogrubienie tekstu ale nadal mi nie wychodzi !!!! Przepraszam że zawracam ci głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.04.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Może tym razem ja coś podpowiem.......1.Wejdź w swój profil2. Moje ustawienia3.Zaawansowane ustawienia4.Pozostałe opcje5. Zaawansowana edytor5. Odhacz edycja w trybie WYSIWYGI GOTOWE BUŹKI BĘDAPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 13.04.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziękuję:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 O! I razem my jakoś wybrneli. Ja wam mówię dziewczyny, Iskierkowicze ( i pseudoiskierkowicze ) powinni się trzymać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 14.04.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No i trzymają się ,co widac po natychmiastowej pomocy odnalezienia sie na nowym forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ania - co tam u Was? Jakie plany ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.04.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Oooooooo ....... Ania ma zielone światło, znaczy jest na forum . Witaj kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.04.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A oto mama ( czyli Ja) namalowana przez moją córę.http://img682.imageshack.us/img682/6363/dsc09172.jpgW domu mam teraz małe urwanie gitary;)Moja 5 letnia córcia przyniosła z przedszkola ospę i jak to idzie ładnie w parze wczoraj w kropki był również mój 1,5 roczny synuś.A więc mama ( czyli Ja) do 25 kwietnia na przymusowym urlopie( czyt. zwolnieniu) a dzieci zadowolone, tworzą właśnie takie różności jak obrazki, układanki, klocki itd.... Ogólnie nieład panuje wszędzie:bash:Ale co tam mama da radę , a przy okazji jeszcze włączy pralkę, zmywarkę , posprząta i ugotuje:D Nieźle prawda?Ale jest światełko w tunelu, jak mąż wróci z pracy będę miała czas na małe porządki w ogrodzie:cool: a to już należy do odpoczynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Zobacz Aniu jak dziecko Cię zna . O czym myśli mama????? Co robi???? Spójrz co dzierżysz w dłoni Nad biurkiem w pracy na tablicy mam przypięty swój portret, chyba się pokuszę i uwidocznię betinowy wizerunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nad biurkiem w pracy na tablicy mam przypięty swój portret, chyba się pokuszę i uwidocznię betinowy wizerunek.... No to czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ojjj współczuję choróbska ! Ale dwójka dzieci w domu plus wszustkie obowiązki to zestaw, który bardzo dobrze znam hehe a do tego mi urlopu nikt niestety nie daje ;/A malowidło przecudne - mama jaka piękna i zwiewna! Rewelka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 19.04.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Nadal brak pomysłów na zagospodarowanie ogrodu. Działka została w miarę uporządkowana i czeka na roślinki, ale dopóki nie będzie planu ogrodu to myślę że nie ma co sadzic. Bo nie wiadomo gdzie:(Bukszpany w donicach wyglądają nieciekawie. Zmarniały bardzo i zastanawiam się nad ich przesadzeniem.Czy możecie mi poradzic co w takim razie mogłoby ładnie prezentowac sie w donicach przy wejściu?http://img35.imageshack.us/img35/7448/dsc09219b.jpgDom obsypany jest dośc ciężkim kamieniem. Próbuję przekonac męża na trochę zieleni w tych kamieniach ( obok będzie dopiero kostka)ale zastanawiam się co można tam posadzic? Strona domu jest bardzo słoneczna . A na dzień dzisiejszy wygląda tak.http://img688.imageshack.us/img688/2162/dsc09220f.jpghttp://img691.imageshack.us/img691/7501/dsc09223h.jpgA na koniec mini plac zabaw i puste miejsca czekające na zagospodarowanie;)http://img169.imageshack.us/img169/9323/dsc09224i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts