Ania i Heniu 14.06.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Pocieszyłaś mnie, tzn że nie tylko ja jestem taka niezdecydowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 15.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam Śliczny macie domek, po prostu cudo A mam pytanko, jaką powierzchnię ma wasza łazienka górna, bo widzę, że macie grzejnik "drabinkę". Moja łazienka będzie podobna do waszej i też chcę drabinkę, a mój mąż twierdzi, że ona nie wystarczy i będzie zimno i chce zakładać dodatkowo normalny grzejnik. Jak jest u Was? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.06.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 aasienkaaa-witam w moim dzienniku:))Łazienka na górze to najcieplejsze miejsce w całym domu ( czyt. moje ulubione)Pomiar po podłodze to 2,80 x 2,80Grzejnik ( drabinka) jest dośc duży i daje dużo ciepła, ale mamy tam jeszcze ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Aniu!! Zglądam do Ciebie już od dawna,ale tak cichaczem...Super macie domek,super przed domkiem A co do roslinki,o którą pytałaś ,to chyba wiem co,to jest bo mam taką samą To jest wiąz.Nie kwitnie więc,jesli chcesz mieć samą zieleń przed odmem,to nadaję się. Rosnie bardzo duży jeśli go nie przycinasz.U mojej mamy w ogrodzie jest już sporo większy od człowieka.Ja swój przycinam na bonsai,więc jest mały Pozdrawiam i na pewno wpadnę tu jeszcze nie raz,ani nie dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 16.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Moja łazienka ma powierzchnię po podłodze 10,49, więc jest troszeczkę większa od Twojej ale my też będziemy mieć ogrzewanie podłogowe i ja twierdzę, że to spokojnie wystarczy. Będę próbować przekonać męża do rezygnacji z drugiego grzejnika, mam nadzieje, że się uda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 16.06.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jestem pod wrażeniem twojego domu ,super wam wszystko wyszło:łazienki ,kuchnia,salon. Bardzo podoba mi się twoja elewacja, czy możesz napisać jaki to tynk i jakie numery kolorów mają ściany i opaski nad oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.06.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A$IA- dziękuję bardzo za podpowiedź, ja też mam zamiar podcinac to drzewko na różne sposoby bo nie chcę tekiego wielkiego przed oknem:)I wpadaj, zawsze jesteś mile widziana:)) aasienkaaa- ja ogólnie jestem zmarzluchem, a nawt w kuchni mam tylko ogrzewanie podłogowe i jest ok. ( a mąż chciał dac tam jeszcze grzejnik) Dawidowski- jest mi bardzo miło ,że podoba ci się nasz dom.Co do elewacji to jest Baumit z palety Home nr. 3075 niestety koloru opasek nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 17.06.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Aniu, koniecznie muszę pokazać mężowi, to co piszesz My będziemy mieć podłogówkę w holu, łazience, kuchni i salonie, a mąż chce wszędzie dorzucać grzejniki Teraz jestem już pewna, że w łazience nie będzie na pewno potrzebny ;D Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam! Bardzo ładny macie domek.Pokój dla córci, synusia rewelka jak równiez sypialka.Podobaja mi się jak fajnie połączyłas panele z płytkami kwadratami na dole te obok kuchni.Chciałam cie spytac o piec ile kosztował,jak firma i czy jestescie zadowoleni z niego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 18.06.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 lea**- dziękuję, miło czyta się takie słowa:))Co do pieca to jesteśmy zadowoleni i to bardzo, choc wybór nie był łatwy. Zamawialiśmy go tutaj:www.ogniwobiecz.com.pl/s6wc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 22.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 A ja znów z pytankiem Ile centymetrów wystają wasze parapety zewnętrzne za ścianę, bo niedługo muszę zdecydować w sprawie parapetów i właśnie nie wiem jakie szerokie mają być - na pewno szerokość ściany + szerokość styropianu ale myślę, że kawałek musi wystawać. A z jakiego tworzywa są wasze parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.06.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A ja znów z pytankiem Ile centymetrów wystają wasze parapety zewnętrzne za ścianę, bo niedługo muszę zdecydować w sprawie parapetów i właśnie nie wiem jakie szerokie mają być - na pewno szerokość ściany + szerokość styropianu ale myślę, że kawałek musi wystawać. A z jakiego tworzywa są wasze parapety? aasienkaa_ parapety mamy granitowe. A wystają nam jeszcze na zewnątrz 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.06.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A to początek naszego ogrodzenia. Nadal nie możemy zdecydowac się czy tak zostaje, bo zaczęliśmy robic to na próbę.Dostaliśmy " w prezencie" kamień polny, i mąż zastanawia się co z nim zrobic.Padło na ogrodzenie.Jak dla mnie trochę za szaro, zobaczymy co wymyśli mój M:rolleyes:http://img337.imageshack.us/img337/6618/p2106101934.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Piękne macie te polne kamienie!A czy zbyt szare? hmmm...dopiero jak przeczytałam Twoją opinię, to zaczęłam się zastanawiać. Wcześniej nie miałam takiego wrażenia. Może trochę za dużo "fugi", ale pewnie bez niej ogrodzenie nie byłoby tak trwałe, prawda?Osobiście bardzo podobają mi się ogrodzenia tego typu. Wszystko zależy jeszcze od...dalszego ciągu:) Trzymam kciuki i rozumiem Twoje wahania, ja też jeszcze nie do końca widzę nasz "płotek":). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 26.06.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Własnie rozbija się o tą " fugę" :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Własnie rozbija się o tą " fugę" :rolleyes: moim zdaniem wygląda fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Wiesz co,mi się też podoba,a jeśli nie chcesz mieć tyle tej fugi szarej,to dajcie więcej kamieni I w ogóle,to skąd te polne kamienie? Fajne są i nie powiedziałabym,że polne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 28.06.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dziewczyny, dzięki za dobre słowo. To może i ja się przekonam;)Ale jak widzę , że sąsiedzi mają ładny klinkierek to jakoś dziwnie prezentuje się to nasze cudo z kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 30.06.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No niby klinkierek jest ładny. taki prosty, schludny. Ale kamienie mają to COŚ, są po prostu inne, oryginalne. Na klinkier juz nie zwraca się uwagi, bo jest wszędzie. A za kamieniami zawsze się obejrzę Czekam na nowe zdjęcia Waszego ogrodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 30.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Aniu ile centymetrów masz wannę oddaloną od ściany? chodzi mi o szerokość półki, tej przy wannie. u mnie to ok 30 cm ale przy zamontowaniu baterii 3-otworowej słuchawka dotyka ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts