Ania i Heniu 02.01.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Oliwia i Szymon w oczekiwaniu na Nowy Rokhttp://img338.imageshack.us/img338/3433/dsc01042i.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ależ się ta Wasza Iskierka utuczyła ........ ?????? Pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 05.01.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ale co masz na myśli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dobudowaną część domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj Aniu:) Dziękuję za odwiedziny w naszym dzienniku! Wstyd się przyznać, ale niezbyt często odwiedzam inne Dzienniki, a i u Was byłam już dawno temu. Nie wiedziałam, że przegapiłam taaaakie zmiany! Domek wygląda super, ale podejrzewam, że za taką metamorfozą kryje się sporo pracy i zamieszania, prawda? Bardzo podoba mi się Wasz salon - to zdjęcie ze stołem na tle kominka. Pomimo ogólnej mody na szarości - ja nadal czuję sentyment do ciepłych brązów, kremów, kolorów kamienia. Pięknie to u Was wyszło:) Jakie pomieszczenia Wam w sumie doszły po rozbudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 26.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aniu, dobudowana częśc domu należy do moich rodziców. Tak jak wcześniej pisałam składało się na to wiele rzeczy, a i teraz przyznam szczerze są takie tygodnie, gdzie jakoś mijamy się z rodzicami i kompletnie nie widujemy. Na szczęscie nasze dzieciaki są pod opieką i to jest dla nas najważniejsze.W dobudowanej części domu jest pokój ( przerobiony z garażu) kuchnia, łazienka, przedpokój i mała sypialnia. W sumie doszło ok. 55 m2A co do kolorów w naszym domu, to teraz zdecydowanie postawiłabym na biel. Strasznie podobają mi się jasne pomieszczenia, a u mnie nic białego nie pasuje, byc może uda mi się na tarasie wprowadzic troszkę bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 O, sporo tych metrów udało Wam się wygospodarować Świetnie! A co do kolorów, to ja już planuję nowe kolory w naszym salonie, ale zmiany będą możliwe dopiero za kilka lat przy najbliższym remoncie. Oczywiście nie zmienimy łupka na kominku, podłogi i szafek w kuchni. Myślałam o różnych odcieniach szarości, ale to będzie dość trudne. Chociaż...na pewno Forum mi pomoże w podjęciu decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 28.01.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Oj, tak. Jak napatrzę się na te wszystkie cuda, to 3/4 moich wnętrz teraz nadaje się do wymiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek6401 10.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam.Jaki macie kamień wysypany na podjeździe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam.Jaki macie kamień wysypany na podjeździe ? Niestety nie mam pojęcia co to za kamień Chcieliśmy coś twardego na podjazd, no i nam przywieźli taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.04.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kilka dni prac i nareszcie gotowe. Pozostaje nam miec nadzieję, że skończy się przyklejanie obrazków klejem do ściany.Farba tablicowa połączona z farbą magnetyczną.Jak narazie sprawdza się super, tylko zmywanie troszkę nam nie idzie:(http://img707.imageshack.us/img707/5932/dsc01111u.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 05.04.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wow, wyszło super:) Czyli można i pisać kredą i przyczepiać magnesy? U nas też by się przydało.A co do zmywania, to mam podobny problem z tablicą z ikea. Marysia częściej używa gąbki, niż kredy, a w rezultacie tablica jest ciągle pomazana, szara, kreda się rozmazuje. A na sucho - bardzo pyli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pełnych ciepła i radości Świąt Wielkanocnych życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia i łukasz 08.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 witam, właśnie z mężem budujemy naszą Iskierkę i jesteśmy na etapie wyboru wielkości okien. W miejsce garażu będzie pokój, tylko teraz jakie okno wybrać? Mi strasznie podoba się Wasze okno, z tego co widzę jest na szerokość bramy garażowej. mój mąż zastanawia się czy oby nie za duże i nie bedzie śmiesznie wyglądać przód domu. Dodam, że nie może być okno z boku domu a nie chce zeby było ciemne pomieszczenie. Proszę o radę. A wasz domek jest cudny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 14.05.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam, tak jak napisałaś Gosiu, my zmuszeni byliśmy ( no, może tak było najłatwiej:)) do okna, które idealnie wpasowało się w szerokośc zdemontowanej bramy garażowej. Pomimo tego, iż pokój ten jest naprawdę słoneczny, chcieliśmy go wizualnie powiększyc i dlatego wybór padł na takie okno. Dziś mój mąż mówi, że ten pokój jest najładniejszy w całym naszym domu. Zrobiłam zdjęcie, które mam nadzieję choc trochę pomoże Ci dokonac wyboru.http://img213.imageshack.us/img213/6353/dsc01174w.jpgUploaded with ImageShack.usPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 14.05.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A to Szymonek i nasz jeszcze puściutki ogród.http://img214.imageshack.us/img214/5104/dsc01177k.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 26.09.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Chciałam Wam pokazac naszego nowego domownika. Oto EMMA.http://imageshack.us/a/img19/5053/dsc01386k.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ale słodziak! Witaj Emmo w Iskierce! Dzieci pewnie zachwycone? Nasi sąsiedzi od niedawna też mają podobnego szczeniaka. Co prawda szczeniak urósł niesamowicie, normalnie miałam wrażenie, że z dnia na dzień widać było różnicę No i jest baaardzo żywiołowa - bo też suczka. Dobrze, że sąsiad postawił płot, bo oblizywałaby nas przy każdym wyjściu z domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 28.09.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No właśnie Aniu,a u nas brak ogrodzenia i kłopot ogromny. Po trzech dniach w domu Emma musiała się wyprowadzic do kotłowni. Moje dzieci nigdy nie zniszczyły tylu rzeczy co ona w trzy dni.A kiedy wybiega na ogród za każdym razem ucieka i musimy ją ciągle pilnowac. Coś w stylu kolejnego dziecka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 29.09.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 wpadłam z rewizytą ale tu przyjemnie, koniecznie muszę prześledzić Twój wątek, a zatem dobrze, że nadeszła jesień na pierwszy rzut oka zwróciłam uwagę na zdjęcia elewacji przedniej Twojego domku po pierwsze w wersji pierwotnej wyglądał ślicznie, po drugie po dobudówce dla rodziców jest super jestem pod wrażeniem tego rozwiązania a że przepadam za odsłonami przed i po, tym bardziej jestem zachwycona mam nadzieję, że odkryję tu więcej takich niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts