orasta 27.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Aniu- moja rada, grzejniki powinny wisieć pod oknami dachowymi ( to jest chyba nawet jeden z warunków gwarancji na okna ) w innym wypadku możecie mieć problemy z tymi oknami ( skraplanie pary). Wiem coś o tym, pod jednym oknem nie zamontowałem kaloryfera i teraz żałuję. Jeżeli mi nie wierzysz to poczytaj na ten temat na forum. Oczywiście zrobisz tak jak będziesz uważała, ale dobrze się nad tym zastanów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 28.12.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 31.12.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Mam pytanie - Ile zapłaciliście za okna. Czy zamawialiście zewnętrzne rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.01.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 belfego cenę okien podałam już troszkę wyżej. 13,900 za wszystkie okna ( łącznie z dachowymi)Rolet nie zamawialiśmy. Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń w 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 16.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj Aniu ja również kolejna szczęśliwa posiadaczka iskierki na razie na projekcie ale w lutym juz ruszamy pełna parą zmian tak jak wy prawie nie robimy mianowicie tylko zmaykamy kuchnie i nie robimy schodków mamy 2 malutkich dzieci i również ze wzgledu na bezpieczeństwo. Dzis złozylismy wniosek o pozwolenie na budowę i czekamy zakupilismy juz suporex i pomału chcemy kupic resztę.Ja również jak większość jestem ciekawa ile wyniósł was na razie koszt domu i w jakiej kwocie myślicie sie zmieścić my również bierzemy kredyt i chcą od nas wstepny kosztorys i byłoby to mi bardzo pomocne domek sliczny z niecierpliwościa czekam na klejne zdjecia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 21.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam! Gdzie Wy sie podziewacie? Zaglądam ciągle do Was z nadzieją na informacje i zdjęcia, a tu nic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.02.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, mały przestój ( choć nie na budowie) tam teraz to czego najbardziej sie obawiałam czyli bardzo brudna robota - tynkowanie. Nic nowego sie nie pojawiło dlatego brak zdjęć.Ale na bieżąco śledzę co dzieje się u Iskierkowiczów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 21.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam znowu!!! Mam pytanko: jakiej wielkości są okna w sypialni? Daliście jedno wspólne nadproże? Trochę męczę, ale właśnie kończymy stan zero i zastanawiamy się czy wejdą nam duże okna, aby nie robić dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.02.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 belfego - nadproże jest jedno na szerokość okien, a okna są dokładnie tak jak w projekcie. To jest zdjecie na którym doskonale widać, że okna te są dość blisko dachu dlatego my osobiście tylko z tego jednego zrezygnowaliśmy ( choć było już kupione i czekało na montaż) Sypialnia i bez tego okienka jest jaśniutka a zrezygnowaliśmy ze względu na grzejnik który powinien znaleźć się pod oknem ale nie wyobrażam go sobie za łóżkiem.A pokusa patrzenia z łóżka na gwiazdeczki była:)http://img337.imageshack.us/img337/8476/dsc03441nx7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 22.02.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A pokusa patrzenia z łóżka na gwiazdeczki była:) Biorac pod uwage, ze jest to sypiania takze całkowicie swiadomie zrezygowalismy z tego okna dachowego. Moja zona to calkiem fajna babka wiec okno byloby wieczorem czesto zaparowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 22.02.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Brama garażowa Wiśniowski- kolor orzechhttp://img299.imageshack.us/img299/5688/dsc00419cf9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 23.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dziękuję za odpowiedź. Wiele to daje podczas ostatniego planowania, kiedy jeszcze można coś zmienić na etapie budowy. Bardzo pomocne są rady innych budującychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IAN5 26.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witaj Aniu i Heniu.Właśnie jestem na etapie całej papierologi związanej z budową domu Iskierka i mam zamiar zacząć budowę w tym roku. Stąd gorąca prośba-czy możecie mi napisać ile kosztowała budowa do tego stanu który macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 27.02.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 IAN5 - wysłałam odpowiedź na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 27.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jeżeli mogę przyłączyć sie do prośby o kosztorys to bardzo proszę na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola13 16.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witaj Aniu! Czytam wszystko nt iskierki. Twój dziennik b nam pomógł.Można powiedzieć, że zaczynamy budowę. Wczoraj wytyczono nam domek na działce ( 300 zł).Ja również będę ci b wdzięczna za kosztorys, właśnie zastanawiamy się nad wysokością kredytu. Czekam z niecierpliwością na następne informacje i zdjęcia. Pozdrawia Wiola i Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 04.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam! Gdzie podziewa się Inwestorka? Jak idzie budowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 06.04.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 belfego jestem,jestem Czytam, oglądam,planuję..... Tynki wewnętrzne za nami , piec , grzejniki i rury na podłogówkę kupione teraz czas na ogrzewanie. Nie posiadam aktualnych zdjęć bo nic wielkiego się nie zmieniło. Teraz jestem na etapie planowania kuchni bo chciałabym już niedługo zamówić ale nie mogę się na nic zdecydować. A niestety ze względu na rozmiary kuchni nie mogę pozwolić sobie na to co mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 17.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja również rozpoczęłam juz budowę iskieki jestem na etapie kładzenia bloczków fundamentowych zresztą zapraszam na strone http://www.pegit.mojabudowa.plMam pytanie co do kosztów ogrzewania podłogowego w jakich pomiesczeniach robicie i ile mniejwięcej Was to wyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 18.04.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pegi co do kosztów to ciężko mi napisać bo mąż płacił za wszystko do ogrzewania razem i nie wiem jak to wyszło. Ogrzewanie podłogowe będzie w wiatrołapie , pod schodami i w kuchni ( dół w rezultacie tylko bez salonu) a na górze tylko w łazience. Nie planowaliśmy podłogówki , ale ze względu na małe dziecko ( i drugie w brzuszku) zdecydowaliśmy się rozłożyć tam gdzie będą płytki podłogowe. Z tego co pamiętam to koszty nie wyszły za wielkie. Pozdrawiam i już do Ciebie zaglądam. Fajnie że rozpoczeliście budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts