Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IsKiErKa A & H

Recommended Posts

Fakt, ze wydłużając łazienkę zyskuje się miejsce na szafkę kuchenna. Ale w takim razie nie bedzie juz miejsca na szafę wnękową, która jest przewidziana przed łazienką. Zważywszy , że w wiatrołapie takowa sie nijak nie zmieści ( co najwyżej wieszak na ubrania) zostawiliśmy łazienkę w spokoju. Teraz będę mysleć co i w którym miejscu zmieścić :cry:

Czekam na fotki z innych pomieszczeń - i pewnie nie tylko ja

b.

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Witam, na początku gratuluje pięknego domu i ślicznego nowego domownika :D . Wraz z żoną chcemy zabrać się za budowę iskierki i mam taką małą prośbę o wysłanie kosztorysu na priva abyśmy wiedzieli na co się porywamy :wink: pozdrawiam

• 2 weeks później...
A my " na chwilę" oderwaliśmy się od prac w domku aby powitać kolejnego domownika :)

Wszystkie pokoje już zapełnione:))

Nasz synek Szymonek ur. 29.07.2008r.

Szymonek urodził się tego dnia co ja:)

Mam gorącą prośbę... Proszę o przesłanie kosztorysu na priv. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks później...

Za dużo jest wszystkiego w sklepie.

:p

Belfego,Ja też miałam mętlik w głowie.

Aż wreszcie stworzyłam wizje i tego się trzymałam, było dużo łatwiej coś wybrać:)

W salonie na środku są panele. A co do przeprowadzki to mam nadzieję że jeszcze w tym miesiącu.

Jutro montują kuchnię i za tydzień dojadą schody, ale jeszcze pozostała nam do wykończenia górna łazienka no i oczywiście wielkie sprzątanie:))