Bezdomna 12.10.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dekarze nie wyrobią się z dachem do poniedziałku - na pewno. Zostało im 2/3 połaci, w tym okno dachowe, wyłaz i komin, a do tego jedna wiatrownica Dziś pada, jutro nie wiem, jak będzie. Okna zamówione na poniedziałek, drzwi na wtorek, w środę wchodzi ocieplenie. I co teraz? Kryję blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 12.10.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Zdarza się, u mnie dachowcy nie widzieli w tym nic dziwnego (jak ich goniłem żeby sie pospieszyli bo mam okna zamówione). Mówili nawet że facet miał drewno w tartaku a juz montował okna. Muszą tylko uważać żeby nie zniszczyć no i upilnować gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 u mnie w ogóle nie było dachu /dekarze zajmowali się jeszcze kilkoma innymi domami /, a okna firma wstawiła i nawet mówili, że nie jesteśmy pierwsi... zabezpieczyliśmy je folią i nie ściągaliśmy tych wszystkich taśm z ram i obyło się bez żadnego nieszczęścia - na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 12.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja także koło siebie mam dwie budowy gdzie nie ma dachu a są okna . Musisz po prostu później dobrze zorganizowac ekipy no i bardziej pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 12.10.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Pocieszyliście mnie. Dziękuję. Na dodatek są optymistyczne prognozy pogody. Może jutro zdążą? Może okna będą w poniedziałek ok. południa - to dodatkowe 3-4 godziny... Pozostaje okno szczytowe w garażu, ale tego okna tak mi nie żal, jak tych w domu.Jutro wieczorem będę wiedzieć, kiedy będą okna i ile dekarze zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A jaki to problem? Przecież masz wykonane krycie wstępne folią czyli budynek jest osłonięty. Wszystkie prace i montaże mogą być kontynuowane bez żadnych przeszkód. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.10.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Generalnie, warto przestrzegać zasady wprowadzania sie po położeniu podłóg, reszta w zasadzie nieistotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts