Wowka 09.04.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Posiadanie takiego domu ma jeden olbrzymi atut - przestaje się być anonimowym. Każdy w bliższej a może i dalszej okolicy wskaże naszym znajomym odwiedzającym nas po raz pierwszy gdzie mieszkamy.Poza tym, przyłączam się do głosów niechętnym takim rozwiązaniom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 09.04.2002 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Widziałem w RPA dachy przepięknie pokryte słomą, czy czymś w tym rodzaju. Marzyłby mi się taki dach, bo raz, że ciepły a dwa ekologiczny. Trwałość takiego dachu nie chciałem wierzyć to 80 lat.Ale koszt takiego, zagrożenie pożarowe i kłopot z dobraniem fachowej ekipy skłoniła mnie do blachodachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Tylko w RPA jest inny klimat i nedza.A tego typu dachy w Polsce tez wyszly z ubostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.04.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 A teraz się robi z tego snobizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 09.05.2002 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 On 2002-04-10 10:30, pitbull wrote: Tylko w RPA jest inny klimat i nedza. A tego typu dachy w Polsce tez wyszly z ubostwa. Tylko, że te dachy widziałem u białych w niezłych częściach RPA. Tam nędzy nie było. Taki dach, pytałem, nie jest tani. Nie podam Wam cen w randach RPA , ale można z powodzeniem było ułożyć za to samo dużo więcej metrów blachodachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts