Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze gniazdko Madziulki i Andrzeja:)

Recommended Posts

no to nie wiem czemu się nie otwiera widocznie jeszcze nie umiem za bardzo... :evil:

w każym razie podobno ciężko się ją myje i czasem śmierdzi no nie wiem sama

Ale mnie to chyba nie zniechęci muszę mieć taką wanne :lol: :lol:

jak chcesz to wejdz sobie na dziennik lipowej Panienki i na 3 stronie jest o tej wannie

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi tu mezus mowi ze on chce taka wanne jakby nawet tylko na poczatku z niej korzystal ze te 2tys nie zrobia duzej roznicy jak wprowadzimy sie miesiac pozniej a jakis relaks bedzie, no to teraz juz sama nie wiem

a no i powiedzial ze moze ja myc rano i wieczorem :D

Madzia - ty chesz seledynowa lazienke tak? To sobie looknij na moja - he he - jak ci sie podoba? Czekam na komentarz

o nie taki seledynek mi chodzi, bardziej o zielen widzialam ladniutkie jutro fotke pstrykne jak znajde podobne jak w Leroya

A co do twojej kuchni - ciemne mebelki troche ci ja pomniejsza

tylko tak okna sa jasne,drzwi jasne to myslalam ze moze kuchnia dla kontrastu ciemniejsza?a jak wtedy podloga?tez myslalam ze ciemniejsza

Dzieki Madzia;) Ja jakos sie do tego koloru nie moge przekonac a i wanne chcialabym wieksza i tez planuje wyjazd do Leroy'a ;) Czekam na foty od Ciebie ...

Jesli chodzi o ta kuchnie :wink: - jasne okno, meble i podloga to nie jest zly pomysl i jesli do tego ciemne dodatki zarzucisz - nie pomniejszysz kuchni, a dodatkami nadasz charakterek - ale nie mam cie co przekonywac - hi hi hi - moja kuchnia jest czarna 8)

Madzia, idziesz sobie do swojego profilu w ustawieniach jak juz sie zalogujesz.

Zjedz sobie na dol strony tam masz czesc o EMBLEMACIE.

Zdjecie ktore chcesz miec w emblemacie musi byc na serwerze - tak jak twoje inne zdjecia, ktore masz na forum - bo bedziesz potrzebowala do niego link. Jedyna roznica pomiedzy zwyklymi zdjeciami z twojego domku, a emblematem, jest taka ze emblemat musi byc malutki (wiesz ze zdjecia sie pomniejsza na serwerze na ktorym trzymasz zdjecia) - w swoich ustawieniach masz informacje o wymiarach. Jak juz masz link do swojego pomiejszonego zdjecia kopiujesz go i wklejasz w ustawieniach przy emblemacie. I tyle. Done ;)

Hej Madziulko -jestem pierwszy raz U Ciebie- a juz mi się podoba :) Będę Was śledziła :wink: 8) A co z tą wanną? zdecydowałaś się na to hydro? To ja jestem autorką wątku o wannie z hydromasażem -i po tej lekturze chyba się nie zdecydujemy. Tym bardziej że woda twarda jak cholera a na wannę z balerami za 15tys mnie nie stac :( My budujemy domek (nie remontujemy) i plan finansowy mamy niestety napięty do granic wytrzymałości (kredycik). No ale nie ma to jak domek (lub poddasze :wink: )- mały ale własny :)

mi sie bardzo podoba tutaj.moj brat sobie strych remontuje.wkleje wam zdjecia dla porownania.i opisze w grudniu.moze on cos doradzi.sam wszystko robi zeby bylo taniej.

swietnie wam idzie.najlepiej oddaja to zdjecia.i juz widze jak niedlugo bedziecie sie plumkac w tej wannie,przegladac w lustrze i grzac przy kominku.

my wprawdzie mielismy remontowac strych rodzicow,bo piekne wielkie 4 pomieszczenia,ale trafila sie okazja zarobienia wiekszej kasy i zaczelismy budowe,ale caly czas mysle o tym stryszku,i lubie zagladac do takich watkow.

zycze powodzenia.

prosze o zdjecia.

dziekujemy za mile slowa;)

a wiec jestesmy po objezdzie po sklepach ehhhh chyba podarujemy sobie taka wanne :(

w jednym sklepie takim nie najtanszym bym powiedziala, wycenil nam wanne tyklo z masazem wodnym na ok 8000 a z wodno powietrznym i jakas swiatloterapia ????? w promocji ok 10000 hmmm tyle nie dam za wanne napewno!!!!!

nastepny sklep kurcze nazwy nie pamietam a ma swoja stronke, ale wanny typu "no name" super ekstra ksztalty zaglowki,wyciagany prysznic ogolnie wszystko na full wypasie pompa podobno cicho chodzi dysze wodne ceny ok 3000

na dodatek zapomniala aparatu i nie mam fotek buuuuuuu :(