aasienkaaa 11.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 no to nie wiem czemu się nie otwiera widocznie jeszcze nie umiem za bardzo... w każym razie podobno ciężko się ją myje i czasem śmierdzi no nie wiem sama Ale mnie to chyba nie zniechęci muszę mieć taką wanne jak chcesz to wejdz sobie na dziennik lipowej Panienki i na 3 stronie jest o tej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 wlasnie odnalazlam ta stronke i sobie czytam ehhh naprawde tak jest jak pisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 mi tu mezus mowi ze on chce taka wanne jakby nawet tylko na poczatku z niej korzystal ze te 2tys nie zrobia duzej roznicy jak wprowadzimy sie miesiac pozniej a jakis relaks bedzie, no to teraz juz sama nie wiem a no i powiedzial ze moze ja myc rano i wieczorem Madzia - ty chesz seledynowa lazienke tak? To sobie looknij na moja - he he - jak ci sie podoba? Czekam na komentarz o nie taki seledynek mi chodzi, bardziej o zielen widzialam ladniutkie jutro fotke pstrykne jak znajde podobne jak w Leroya A co do twojej kuchni - ciemne mebelki troche ci ja pomniejsza tylko tak okna sa jasne,drzwi jasne to myslalam ze moze kuchnia dla kontrastu ciemniejsza?a jak wtedy podloga?tez myslalam ze ciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 a i zapomnialam dodac ze Twoja lazienka naprawde nie jest taka zla serio, i taka czysciutka, zawsze mazyla mi sie narozna wanna no niestety musze zostac przy prostokatnej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzieki Madzia;) Ja jakos sie do tego koloru nie moge przekonac a i wanne chcialabym wieksza i tez planuje wyjazd do Leroy'a Czekam na foty od Ciebie ... Jesli chodzi o ta kuchnie - jasne okno, meble i podloga to nie jest zly pomysl i jesli do tego ciemne dodatki zarzucisz - nie pomniejszysz kuchni, a dodatkami nadasz charakterek - ale nie mam cie co przekonywac - hi hi hi - moja kuchnia jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 i co zla jest czarna?ja myslalam o czyms ciemniejszym niz okna i drzwi ale to dopiero w przyszlym roku teraz mysle o lazience zobaczymy co jutro dorwiemy a powiedzcie mi jak wkleic zdjecie do profilu mi sie jakos nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Madzia, idziesz sobie do swojego profilu w ustawieniach jak juz sie zalogujesz. Zjedz sobie na dol strony tam masz czesc o EMBLEMACIE. Zdjecie ktore chcesz miec w emblemacie musi byc na serwerze - tak jak twoje inne zdjecia, ktore masz na forum - bo bedziesz potrzebowala do niego link. Jedyna roznica pomiedzy zwyklymi zdjeciami z twojego domku, a emblematem, jest taka ze emblemat musi byc malutki (wiesz ze zdjecia sie pomniejsza na serwerze na ktorym trzymasz zdjecia) - w swoich ustawieniach masz informacje o wymiarach. Jak juz masz link do swojego pomiejszonego zdjecia kopiujesz go i wklejasz w ustawieniach przy emblemacie. I tyle. Done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 udalo sie wklejalam nieprawidlowy adres po prostu dziekuje ci bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Nie ma sprawy Polecam sie na przyszlosc Ladna buzia w emblemacie - az milo popatrzec - same ladne forumki/foremki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 zmienilam na slubne a moze jutro znajde jakies fajniejsze zdjecie a na dzisiaj zycze dobrej nocki i dziekuje za pomoc i doradzanie fajne to forum naprawde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 HI hi hi Madzia sie Malżem chwali Ja też się pochwalę - za 10 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 12.11.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dzis wlasnie 100 dni minelo ale masz fajnie ze masz to wszystko przed soba, ja to bym chciala jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Hej Madziulko -jestem pierwszy raz U Ciebie- a juz mi się podoba Będę Was śledziła A co z tą wanną? zdecydowałaś się na to hydro? To ja jestem autorką wątku o wannie z hydromasażem -i po tej lekturze chyba się nie zdecydujemy. Tym bardziej że woda twarda jak cholera a na wannę z balerami za 15tys mnie nie stac My budujemy domek (nie remontujemy) i plan finansowy mamy niestety napięty do granic wytrzymałości (kredycik). No ale nie ma to jak domek (lub poddasze )- mały ale własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 12.11.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No no no Madziulka śliczne zdjęcie ślubne a może wkleisz kilka ślubnych foteczek normalnie, na forum to sobie popodziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 mi sie bardzo podoba tutaj.moj brat sobie strych remontuje.wkleje wam zdjecia dla porownania.i opisze w grudniu.moze on cos doradzi.sam wszystko robi zeby bylo taniej.swietnie wam idzie.najlepiej oddaja to zdjecia.i juz widze jak niedlugo bedziecie sie plumkac w tej wannie,przegladac w lustrze i grzac przy kominku.my wprawdzie mielismy remontowac strych rodzicow,bo piekne wielkie 4 pomieszczenia,ale trafila sie okazja zarobienia wiekszej kasy i zaczelismy budowe,ale caly czas mysle o tym stryszku,i lubie zagladac do takich watkow.zycze powodzenia.prosze o zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 12.11.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dziekujemy za mile slowa;) a wiec jestesmy po objezdzie po sklepach ehhhh chyba podarujemy sobie taka wanne w jednym sklepie takim nie najtanszym bym powiedziala, wycenil nam wanne tyklo z masazem wodnym na ok 8000 a z wodno powietrznym i jakas swiatloterapia ????? w promocji ok 10000 hmmm tyle nie dam za wanne napewno!!!!! nastepny sklep kurcze nazwy nie pamietam a ma swoja stronke, ale wanny typu "no name" super ekstra ksztalty zaglowki,wyciagany prysznic ogolnie wszystko na full wypasie pompa podobno cicho chodzi dysze wodne ceny ok 3000 na dodatek zapomniala aparatu i nie mam fotek buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 15.11.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 tu jeszcze fotka drzwi zewnetrznych, wykonanie pozostawia wiele do zyczenia niestety ;/ http://img141.imageshack.us/img141/158/drzwioj3.jpghttp://img229.imageshack.us/img229/2691/drzwizewnetrzneqd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 15.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Drzwi bardzo ładne:) I te luksfery obok super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 15.11.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 hmmm ja jakos nie jestem przekonana do tych luksferow w weekend walczymy z plytami wiec wkleje pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Mi też sie luksferki podobują I widniej będzie i wizualnie pozytywniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts