Anher1968 12.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 szuakm porady co oznacza takie sformułowanie " wprowadza się nie przekraczalne linie zabudowy określający maksymalny zasięg zabudowy działek w odległości 5m linii rozgraniczenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to znaczy ze w każdej chwili może zostać zajęty ten pas np na drogi. Oznacza to że nic nie powinno się w odległości 5m od drogi budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 12.10.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dziękuję bardzo martwiałam się zre to oznaczenie granic działki wówczas nasz dom nie zmieściłby sie jesli dobrze rozumiem to jak minie 5 m od drogi to mogę stawiać tam dom tak , ja przed działka mam pas zieleni 2 m a pózniej drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 sprawdz jakie wymiary musi mieć działka dla twojego projektu(jesli typowy)i odlicz te 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 12.10.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 sory ale jestem blondynka i nie roizumiem wymairy działki jest w trójkącie działka przy przyprostokatnych ma podstawa 40,87 bok ma 35. 03 a przeciw prostokatna ma 53,83 chodzi przed ogrodzeniem jest pas zieleni 2m i potem jest droga to znajduje się przy przy podstawie projekt domu zamówiony przeze mnie to słoneczny z poddaszem http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyp/sytuacja.php wymairy to 17,04 m x 9,15m ale wymiary w sytuacji działki sa inne szerokośc jest inna 8,34 tego tez nie rozumiem czy to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 14.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 spokojnie Ci się zmieści... ten zapis oznacza że nie możesz zbudować nic w odległości 5m od linii rozgraniczającej - te linie sa okreslone w planie zagospodarowania przestrzennego albo w WZ tu prawdopodobnie będzie to 5m od granicy działki (tej przy drodze)i od pozostałych granic min. 4m a że działka jest duża to nie ma problemu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts