wolo63 12.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Doradzcie mi co mam wybrać w tabeli materiałów (fundament - bloczek 24 Leier docieplony 8cm styropian,ściana ytong 36.5cm gdy wybieram materiały to program OZC je odrzuca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolo63 16.10.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam Forumowiczów. JAk pisałem już wcześniej nie wiem co wpisać przy wprowadzaniu danych o przegrodach zewnętrznych do programu OZC.Fundament-bloczek bet.24cm docieplony 8cm styropian. Ściana ytong 36.5cm i gdy wpisuję symbole z tabeli materiałów ozc to program je odrzuca . Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkepler 17.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 W programie nie wpisuje się tylko wybiera z listy. Coś źle robisz. Musisz przejść przez poszczególne okienka do listy wszystkich materiałów i wybrać te które są potrzebne jeden po drugim, tak aby pojawiały sie w meny podręcznym. No chyba że coś źle pamiętam. Ostatni liczyłem coś miesiąc temu. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts