Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pi?ka No?na - zbieramy "pak?"?

Pearl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drogi użytkowniku Jaco (postów sztuk 6)

od przynoszenia piłek,to jest takich dwóch czarnych-jeden trochę mniejszy,obaj kudłaci

Nie wolno zabierać im roboty.

A co masz wspólnego z wełną?Czyżby chodziło Ci o sweter?Ale kto biega w swetrze po boisku?Rany,zgrzejesz się!

Reszta się zgadza.

Pozdrawiam

:D

Jezu Smoku.... zaraz po przeczytaniu Twojego postu sprawdziłem... Uff, wszystko jest na swoim miejscu... :D Nadal jestem facetem :D A co do piłki nożnej to może faktycznie szybciej nazbiera się drużynę do gry w te małe piłkarzyki stołowe :D (o innych "małych piłkarzykach" juz nie wspomnę :D )

Meczyk?? w tym tempie dobierania składów chyba zaraz będą pierwsze rozgrywki ligi Muratora...

bukmacherzy obstawiają Ytonga, zażarta walka o drugie miejsce pomiędzy Rockwool'em a grupą Atlas... beniaminkiem będzie pewnie rama H... :D

Przypominam tylko, że w 1410 nasi dołożyli Krzyżakom 2:0....

http://www.2020tech.com/cartoon/fatman.jpg

mecz odbędzie się podczas Ogólnopolskiego Spotkania Forumowiczów 8)

obecnie czekamy na akces Sponsora Generalnego (czytaj : Redakcja )

Jednocześnie ogłaszam, że sponsorzy pomocniczy są mile widziani, a ich bilbordy reklamowe zostaną umieszczone na trybunach stadionu 8) i po bloku reklamowym w telewizji, tuż przed transmisją bezpośrednią.

No, ale ja nie wiem czy Wy mnie chcecie, bo ja w końcu z Nowego Dworu.... :-? Świtu co prawda dawno nie widziałam, bo wakacje, ale możecie mieć zastrzeżenia. :(

To ja mogę robić za sprzedawcę hot-dogów, który tak naprawdę jest tajnym agentem FBI 8) (dużo filmów oglądam :p )

Jagna, jakie hot-dogi. Drużyna musi się prawidłowo odżywiać. Ty nadajesz się doskonale na pozycję ofensywnego pomocnika.

Prezesie Smoku, czy klub zadba by po meczu była ciepła woda w prysznicach?