Gość 10.08.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Słuchajcie,jak każdy będzie się tak migał od kopania,to naprawdę nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 witajcie to ja się też pisze na granie...ja moge piłeczke kopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 No dobra, to ja też mogę kopać. A jakie będą dwie drużyny? Kto na kogo? Olejowi na Gazowych, Wełniacy na Styropiany czy Betony Komórkowe na Ceramicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco 10.08.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 No to ja w druzynie gazowych/wełnistych/gazobetoniarzy - moge podawać piłkę za boiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Drogi użytkowniku Jaco (postów sztuk 6) od przynoszenia piłek,to jest takich dwóch czarnych-jeden trochę mniejszy,obaj kudłaci Nie wolno zabierać im roboty. A co masz wspólnego z wełną?Czyżby chodziło Ci o sweter?Ale kto biega w swetrze po boisku?Rany,zgrzejesz się! Reszta się zgadza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Tesko, witaj Jaki zakres boiska Cię interesuje? Przpominam,że ciepła posadka na bramce jest już zarezerwowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.08.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 coś mi się wydaje, że dokonałem operacji transseksualnej na Mario, i to bez Jej zgody No cóż, będę prezesem żeńskiej drużyny piłkarskiej (ja to potrafię się urządzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Smoku, wszystko ok. Mario to dzielny mężczyzna. Grupa robi nam się zdecydowanie mieszana. To chyba dobrze? Tylko,żeby nie było z tego malutkich piłkarzyków i piłkarek.Hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Jak już wcześniej pisałam mogę za cheerleaderkę robić Czy mam już kupować pompony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 A Pearl (założyciel wątku) się nie odzywa. Chyba nie o taką drużynę chodziło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.08.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 http://www.kakofonia.pl/PL/PLsmisja/chlopa.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.08.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 A Pearl (założyciel wątku) się nie odzywa. Chyba nie o taką drużynę chodziło..... No przecież nie pisał nic o preferencjach!!! A poza tym, jest chyba jakaś sprawiedliwość na świecie! Mamy trzecią bramkę? To ja bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Jezu Smoku.... zaraz po przeczytaniu Twojego postu sprawdziłem... Uff, wszystko jest na swoim miejscu... Nadal jestem facetem A co do piłki nożnej to może faktycznie szybciej nazbiera się drużynę do gry w te małe piłkarzyki stołowe (o innych "małych piłkarzykach" juz nie wspomnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Mamy trzecią bramkę? To ja bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Panie i Panowie kiedy ten meczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2003 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Meczyk?? w tym tempie dobierania składów chyba zaraz będą pierwsze rozgrywki ligi Muratora... bukmacherzy obstawiają Ytonga, zażarta walka o drugie miejsce pomiędzy Rockwool'em a grupą Atlas... beniaminkiem będzie pewnie rama H... Przypominam tylko, że w 1410 nasi dołożyli Krzyżakom 2:0.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Coś kiepsko idzie nam zorganizowanie tego meczu Może coś ruszy po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.08.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 http://www.2020tech.com/cartoon/fatman.jpg mecz odbędzie się podczas Ogólnopolskiego Spotkania Forumowiczów obecnie czekamy na akces Sponsora Generalnego (czytaj : Redakcja ) Jednocześnie ogłaszam, że sponsorzy pomocniczy są mile widziani, a ich bilbordy reklamowe zostaną umieszczone na trybunach stadionu i po bloku reklamowym w telewizji, tuż przed transmisją bezpośrednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.08.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 No, ale ja nie wiem czy Wy mnie chcecie, bo ja w końcu z Nowego Dworu.... Świtu co prawda dawno nie widziałam, bo wakacje, ale możecie mieć zastrzeżenia. To ja mogę robić za sprzedawcę hot-dogów, który tak naprawdę jest tajnym agentem FBI (dużo filmów oglądam ) Jagna, jakie hot-dogi. Drużyna musi się prawidłowo odżywiać. Ty nadajesz się doskonale na pozycję ofensywnego pomocnika. Prezesie Smoku, czy klub zadba by po meczu była ciepła woda w prysznicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Ofensywnego pomocnika, mówisz... Czyli lecę z wrzaskiem i pazurami na przeciwnika, podcinam go dyskretnie obcasem i podaję piłkę....hmm...komu? Sami bramkarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts